Super, iti dorim succes in cautari dar trebuie sa le faci pe olx sau pe okazii.
Ai fi surprins cat de bine ruleaza Windows 10 Home 32 bits pe procesoare AMD Athlon 64 X2 cu 2GB de RAM DDR2 pe un HDD SATA2 de 80GB - pentru Internet, documente, muzica, filme (chiar HD, cu o placa video SH de 40-50 lei gen NVIDIA 9500 GT). Am instalat cel putin 3 sisteme de genul pentru seniori si nu au nici o treaba, merg de rup. Singurul lucru care ii enerveaza sunt upgrade-urile de Windows 10 din 6 in 6 luni dar astea enerveaza pe toata lumea si na, nimic nu e perfect
80GB de hard normal... bine mai ruleaza, se blocheaza cate 30 minute la fiecare boot.
Cum ziceam, ai fi surprins.
Pe mine ma amuza teribil cand citesc de cate unii cu i5/i7, 8/16GB RAM, SSD de la 256GB in sus si se plang ca le merge Windows 10 prost si li se misca sistemul precum o rasnita. Au bagat 1000 EUR in sistem dar daca le-ai zice de 100 EUR licenta de Windows 10 si 100 RON o instalare si configurare corecta ar zice ca vrei sa ii jecmanesti de bani saracii de ei.
Cu AMD merge bine doar din cauza ca e forta bruta, cel mai ieftin AMD din magazin are 4GHz. La Intel... are 1. 6GHz.
Daca pui si SSD si i5 rupe.
Frate am cerut niste pareri, daca nu vrei sa ajuti nu fai hate undr vrei tu.
Ce hate? Ai probleme cu caputul?
Vorbeam cu baiatul asta ca merge mult mai bine cu AMD si e mai ieftin... Si cu SSD e si mai rapid decat Intel.
Normal ca-ti merge coolerul si ti-au raspuns si altii inaintea noastra, daca te ofenseaza faptul ca userii vorbesc intre ei la intrebarea ta, pur si simplu da-ne ignore.
Ai zis ca nu comanzi tu cooler pentru rabla mea, nu am pus pe nimeni sa comande, am asteptat niste pareri, dintre noi doi cred ca tu ap probleme cu caputul