Pune-ti cererea asta pe site-ul profesionistilor si ei te rezolva:
www.freelancer.com
www.upwork.com
Crezi ca va reusi acolo?
Depinde numai de el! Trebuie sa-si faca cont, sa plateasca un membership fee, sa faca o descriere in engleza cat mai corecta a ce doreste el si sa aleaga pe cel care sa-i faca proiectul.
Eu stiu cum functioneaza acele siteuri, am si eu cont acolo. Dar, ca sa intelegi, citeste celelalte raspunsuri. Problema e ca nu se poate face asa ceva. Indicatia ta a fost buna, cand vrei un program, acolo ai sanse mari sa il primesti, nu insa si pentru ce vrea el.
Noi lucram cu foarte multi freelanceri de pe upwork care fac munca de detoate, facand website-uri crm-uri, programare, aplicatii, marketing si alte servicii, cam tot ce ne cere clientul.
Cei de pe upwork sunt foarte buni si te asigur ca pot face orice program sau proiect le ceri, dar trebuie sa ai vocabular elevat ca sa fii capabil sa l explici ce anume vrei sa-ti faca, sa le pui in scris proiectul si sa pui banii jos, ca altfel nu se apuca nimeni de lucru.
Daca e cum zici, atunci raspunsul acesta al tau ar trebui declarat cistigator.
Oke.
A... atat? Nu, in niciun caz nu poti sa faci rost de un astfel de program. Cu atat mai putin gratis. Doar daca nu il faci tu.
Sigurrrr, si eu vreau niste flori, o limuzina, un castel si un harem mic, numai 72 de virgine
Adica vrei sa trisezi la un joc?
Stai calm ca nu esti primul care s-a gandit la asta
S-au gandit si creatorii aplicatiei ca ar putea exista trisori si s-au dezvoltat metode care detecteaza daca raspunsurile date nu respecta un tipar tipic oamenilor, adica daca ar putea fi date de un program
Poate pentru aplicatia ta nu exista metode de detectie
Dar nu exista nici program de trisat
Nu exista un program universal, asa cum soliciti tu
Eu nu inteleg ce vrei, astia vorbesc de third party, dar nu suna a ce ai descris decat daca "jocul" iti arata raspunsurile corecte, altfel tu vrei hack sa spargi serverul pentru a il scana si sa mai fie si rezolvat. Si nu stiu vreun program sa "scaneze" sa dea el click fara tine, sa mai si obtii un premiu anume ales "varianta corecta".
Georgestaff08 întreabă:
anonim_4396 întreabă: