In general este un telefon dragut, dar are si puncte slabe, cum ar fi touch-ul nu e mereu precis si nu functioneaza mereu asa cum ar trebui.In concluzie -daca vrei mult un telefon touch screen atunci cumpara-l, insa daca esti mereu pe telefon si trebuie sa apelezi rapid sau sa trimiti repede mesaje mai bine te gindesti de doua ori inainte sa-l cumperi.
Http://telefonultau.eu/products/LG-KF600-Venus-Black-Silver.html?revpage=5
ce spui de asa ceva?:)
Bateria pe mine mă ţine în jur de 4-5 zile, depinde de cât de mult îl butonez.
Pozele ies cât de cât bine, deşi nu prea mă interesează, am aparat foto.
Muzica se aude surprinzător de clar şi tare, şi la căşti, şi la difuzor.
Când sună, nu ai cum să nu-l auzi şi are vibraţii "puternice".
Ceea ce îmi place cel mai mult la el este însă dicţionarul pe care îl are în limba engleză, foarte folositor.
Are tot ce îi trebuie unui telefon.
Nu regret deloc că l-am cumpărat, chiar este mult mai "mişto" decât mă aşteptam.
Acum tu decizi, eu zic că merită.
Il am eu pe roz e foarte dragut si usor de folosit, pozele nu ies prea clare dar in rest e f ok si are multe aplicatii pentru internet, nu regret ca l am luat pentru ca il ador
@ioana
mi-as dori sa aiba 3 mp camera!
uite aici -> http://www.compari.ro/......sului.html
Multumesc mult pentru raspunsuri! Ieri l`am cumparat! Mai am o problema nu gasesc cardu in telefon.Adica l`am introdus si nu stiu unde sa intru in el
Eu am primit acum 4 zile un Samsung corby el pe roz. are si 3 fete de schimb. mie personal chiar imi place...nu sunt de acord cu costy care zice ca touch-ul nu functioneaza cu precizie chiar foarte precis si nu trebuie sa apesi de loc. are fosrte multe obtiuni muzica se aude excelent si bateria in standby tine 6 -7 zile dar in primele zile cu siguranta o sa o consumi intr'o zi ca sa stai sa descoperi toate cele. ti-l recomand.eu sunt foarte multumita de el
Am samsung corby roz de aproximativ o saptamama.nu regret ca l-am cumparat.camera chiar daca este mica este f buna.telefonul are 3 catcase. una in culooare pe care ai vrut-o, una neagra si una cu buline. are memorie mare chiar si fara card...singurul lucru pe care il regret este ca nu mi-am luat alta culoare, dupa un timp rozul se cam sterge, nu mi s-a intamplat mie dar am vazut la o prietena.
E super misto telefonul si eu zic sa ti-l cumperi tach-ul merge super bine si mai ales nu se blocheraza la orice apasare pe ecaram muzica merge super bine este clara si tare pozele ies destul de bine dar nu cred ca il vrei neaparat pentru camera cam atat merita sa il iei este foarte practic si la indemana
Azi l-am cumparat si eu, sincer, mi se pare super, iar referitor la camera, mie mi se par ok pozele, chiar mai ok decat ma asteptam! muzica se aude tare, iar a 3-a carcasa e tot roz, doar ca are ca model, niste buline de diferite dimensiuni, si diferite nuante de roz.pretul... eu am dat intre 490 si 500 ron pe el, nu mai stiu exact ca am mai cumparat si card pentru el, si o alta husa, deoarece originala(cea a telefonului) nu prea imi place.