Bateria pe mine mă ţine în jur de 4-5 zile, depinde de cât de mult îl butonez.
Pozele ies cât de cât bine, deşi nu prea mă interesează, am aparat foto.
Muzica se aude surprinzător de clar şi tare, şi la căşti, şi la difuzor.
Când sună, nu ai cum să nu-l auzi şi are vibraţii "puternice".
Ceea ce îmi place cel mai mult la el este însă dicţionarul pe care îl are în limba engleză, foarte folositor.
Are tot ce îi trebuie unui telefon.
Nu regret deloc că l-am cumpărat, chiar este mult mai "mişto" decât mă aşteptam.
Acum tu decizi, eu zic că merită.
Bateria pe mine mă ţine în jur de 4-5 zile, depinde de cât de mult îl butonez.
Pozele ies cât de cât bine, deşi nu prea mă interesează, am aparat foto.
Muzica se aude surprinzător de clar şi tare, şi la căşti, şi la difuzor.
Când sună, nu ai cum să nu-l auzi şi are vibraţii "puternice".
Ceea ce îmi place cel mai mult la el este însă dicţionarul pe care îl are în limba engleză, foarte folositor.
Are tot ce îi trebuie unui telefon.
Nu regret deloc că l-am cumpărat, chiar este mult mai "mişto" decât mă aşteptam.
Acum tu decizi, eu zic că merită.
Eu am un telefon samsung corby pe portocaliu dar am carcasa si roz la el sa stii ca este foarte bun dar trebuie sa ai mare grija de el fiind ca daca il scapi se poate strica display`ul si nu mai este bun de nimic si sa stii ca roz`ul este o culoare trendy la moda si numai buna pentru un asemenea telefon
Nu o sa va para rau deloc si chestia cu scapatul jos nu este adevarata eu il am de 2 luni si l-am schapat de en ori pe jos si merge la perfectie nu veti face nico o greseala daca il cumparati...si camera da este mica dar se vad fb pozele dar nu prea cred ca conteza pentru ca am camera foto ...deci telk fffffffffffff bun ))))
Andra. eu am un Samsung corby si sunt multumita de el...ma tine o saptamana bateria ...ascult muzica non stop plus ce-l butonez eu de-l ia dracii eu zic ca merita sa-ti iei ca e bun si e si are si un design frumos. si pozele le face super cu toate ca are camera mica . pup dulce