Windowsul fie el xp, win7, 8 sau nu mai stiu care, o sa iti stearga tot ce ai in partitia C:
Dai tu ai deja cel putin o partitie in afara de C: nu trebuie decat sa muti tot ce doresti sa salvezi i acea partitie si apoi sa instalezi un now windows.Cand o sa faci asta e bine sa te ajute cineva care are macar putina experienta.O seara buna
E simplu, daca ai 2 partitii pui ce ai important in partitia secunda sau pe stick/hard extern si te apuci de instalare, ORICE WINDOWS DIN LUME NECESITA STERGERE ( FORMATARE) nu exista windows prost sau bun, depinde cum il ingrijesti.
de la windows 7 iti recomand ultimate WZT
Ar fi o solutie: daca ai xp upgradezi la vista, de la vista la septe si pastrezi tot
Buna! Eu nu am Windows 7 sau 8, ci am Windows Xp, insa am colegi care au si 7 si 8. Am discutat cu ei si le-am adunat parerile. Este mai ok Windows 7 deoarece Windows-ul 8 este mai complicat si trebuie sa inveti cum se lucreaza. (de exemplu nu are butonul de STAR, trebuie nu stiu cum sa il deschis din tastatura, deci este destul de greu. Sper ca te-am ajutat.