Descarca de aici http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=35 instalezi si iti merg jocurile, ai parti lipsa importante din windows, Funda?
E directx 11 ala?
E un pachet cu toate direct x urile e de la windows asa ca el se instaleaza automat in locatia in care ti-a zis baiatu ala de mai sus
Salut. In principiu cand instalezi ceva in alta locatie de cat C:\, unde e Windows, acel ceva isi pune anumite fisiere "vitale" si prin C:\. Cand ai reinstalat Windows-ul, acele fisiere s-au sters si asta conduce la nefunctionarea, sau functionarea eronata a softurilor/jocurilor instalate.Cu alte cuvinte, reinstaleaza jocul si ai grija la compatibilitatea cu x64. Nu tot ce merge pe x86 merge si pe x64.
Sa traiesti, stiu asta
Salut trebuie sa reinstalezi si direct x din nou ca sa iti mearga jocurile bafta
Ala de unde il reinstalez? am cd-u de la placa video, il gasesc acolo?
Baiatule tu trebuie sa descarci d3dx9_41.dll. Dupa ce l-ai descarcat intra in Computer apoi in Disk C apoi in folderul windows si apoi in folderul Sistem32 si dupa ce ai descarcat aia d3dx9_41.dll o pui in folderul Sistem32. Apoi intri la joc. Merit FUNDA ca e corect raspunsul ca asa am facut si eu.
Bro mentionez ca am crackuit windowsu. a mers instalarea brici, fara probleme multumesc lu Dumnezeu, crezi ca o avea anumite parti lipsa?
Pun o intrebare random tot la tehnologie maine
Raspunzi la ea si primesti funda, ai dreptate! da si tipu asta m-a ajutat. Vei fi rasplatit doar sa intri maine
Da mai mult ca sigur. Dc nu-ti instalezi windows xp. si eu il am e bun. Am avut si 7 e bun dar la xp merg mai multe lucruri.
Dami mesu tau.