Imi pare rau, sunt total afon la JS si Ajax, dar ai citit asta? http://stackoverflow.com/......ajax-again
Din cate inteleg tu ai doua campuri in si vrei ca in campul cod s-a introduci un cod si in campul nume s-a iti afiseze numele cu codul respectiv?
Da, dar codul de extragere este intr-un fisier extern. daca il pun pe aceeasi pagina cu formularul imi merge, dar nu vreau asta din diferite motive tehnice. cand apas pe cautare imi extrage din baza de date dar, cum le preiau din fisierul ala extern si sa le aduc in pagina cu formularul?
Am 3 campuri: cod, nume, adresa.
scriu in cod si conform codului sami afiseze in nume si adresa. am facut ceva dar mi-a dat astfel:
-- asta e tabela ---
cod nume adresa
1 radu Bucuresti
se afiseaza:
cod: 1
nume: radu Bucuresti
adresa: radu Bucuresti
in fiecare camp imi afiseaza intregul rand
Nu ma pricep prea bine in programare dar as putea sa te ajut doar ca rezultatul va fi afisat in alta pagina nu in una si aceeasi pagina
Pai rezultatul se afiseaza in alta parte decat ce a codului. Asta si voiam. Am reusit pana la urma, dupa luni de zile, dupa ce ma zbat, printr-o minune am razolvat. Treaba este cu $_SESSION. ce am extras le pun intr-un $_SESSION si apoi le afisez; apoi dau session_destroy(). daca ai si alta metoda te ascult.