| GulDan a întrebat:

Vroiam sa-mi reinstalez windowsu si nu-mi vede hardu in Bios la bootare.

Unde apare 1st cd rom, 2nt sata, 3rt flopy...nu trebuia sa apara si de hard?

7 răspunsuri:
| al3xander a răspuns:

Pai ce iti scrie mai exact? sa inteleg ca aia e ordinea in care e setat sa boot-eze calculatorul. SATA ar fi HDD-ul. ai incercat sa pui DVD-ul de instalare in calculator si sa boot-ezi de pe el sa vezi daca iti recunoaste HDD-ul in setup? nu cred ca e vreo problema cu HDD-ul.

| GulDan explică (pentru al3xander):

Mda cred ca am gresitbig grin vad ca l-am reinstalat fara probleme.
Insa s-a ivit o noua problemalaughing imi arata doar C:/ nu am creat si d la partitisad ca arata acolo(inca o partitie 300 gb restul ramasa) si am crezut ca se da automat.
O pot crea sau reinstalez again?

| RAY a răspuns (pentru GulDan):

Ai programul TeamViewer 8 daca da til fac eu in 2 minute, desigur ca se poate formata d, doar c nu se poate din windows, din greseli inveti asta e important sa inveti si eu am gresit la inceput toti am gresit e ceva normal azi am ars 3 dvd aiurea apoi am vazut ca faceam aiurea si am reusit al patrulea

| GulDan explică (pentru RAY):

Ok lasa-mi niste date de contact pe privat si vorbim mainebig grin ca in seara asta ma uit la un film, doua big grin Ms

| RAY a răspuns (pentru GulDan):

Ma gasesti aici, numa id si parola sa imi dai

| al3xander a răspuns (pentru GulDan):

Ca sa faci o partitie din spoatiul nealocat nu este necesar sa reinstalezi windows-ul. tot ce trebuie este sa folosesti un program de repartitionare sau poti face direct cu o utilitara de la windows denumita "Disk Management". uite aici cum se aloca spatiul gol pentru o noua partitie http://technet.microsoft.com/en-us/magazine/gg309170.aspx

| SouLIce a răspuns:

Inseamna ca a murit hdd
Probeasa-l pe un alt pc sa fii sigur