Salut!
S-ar putea sa ai un virus, fa o scanare si rezolva.
Ce program folosesti la net, internet explorer? Aceeasi problema o aveam si eu cu chenarul cum zici tu, aveam internet explorer si l-am schimbat cu mozilla. De cand l-am schimbat merge mult mai bine si nu mai am probleme.Deci iti recomand cu caldura sa iti pui mozilla. Iti vei da seama de diferenta si-mi vei multumi!
Totusi, nu neglija problema cu virusii. Windows-ul de cand il ai instalat? Daca il ai de prea multa vreme necesita schimbat cu siguranta. Toate variantele au erori si dupa mai mult de 3/4 luni de rulare incep sa dea erori.Eu mi-l reinstalez aprox de 2 ori pe an.
Succes!
Buna Nashu.
Nu folosesc Internet Explorer, ci Opera. Windows-ul il am instalat de nici 3 luni.De vreun virus nu poate fi vorba, deja am controlat.Ieri a stat putin mama pe calculatorul meu si de atunci face asa, probabil o fi vreo setare, facuta din greseala?
Da, s-ar putea sa fii activat ceva din greseala, fara sa-si dea seama. eventual o combinatie de taste apasate din greseala.
Poti incerca asa : deschizi browserul de internet (Opera in cazul tau), mergi pe bara de sus la Tools/Option/Content si acolo, la Content vei vedea Fount & Colors si acolo poti intra la Advance sau la Colors etc si poti vedea ce e selectat.
anonim_4396 întreabă:
YzuD întreabă: