| AnaMaria_3504 a întrebat:

Weeee... Buna tuturor.
Am si eu o mica problema cu calculatorul.Cand intru pe internet merge ok cateva minute, iar apoi imi apar toate elementele paginii respective(de exemplu scrisul, pozele.)incadrate intr-un chenar. Nu apar toate odata incadrate, adica daca am cursorul pus pe scris imi apare incadrat numai scrisul acela si se schimba culoarea fondului din chenarul respectiv in albastru.Nu stiu sa explic prea bine.Totusi daca stie cineva despre ce ar putea fi vorba si cum as putea sa il readuc la normal, astept pareri.

Răspuns Câştigător
| nashu40 a răspuns:

Salut!
S-ar putea sa ai un virus, fa o scanare si rezolva.
Ce program folosesti la net, internet explorer? Aceeasi problema o aveam si eu cu chenarul cum zici tu, aveam internet explorer si l-am schimbat cu mozilla. De cand l-am schimbat merge mult mai bine si nu mai am probleme.Deci iti recomand cu caldura sa iti pui mozilla. Iti vei da seama de diferenta si-mi vei multumi!
Totusi, nu neglija problema cu virusii. Windows-ul de cand il ai instalat? Daca il ai de prea multa vreme necesita schimbat cu siguranta. Toate variantele au erori si dupa mai mult de 3/4 luni de rulare incep sa dea erori.Eu mi-l reinstalez aprox de 2 ori pe an.
Succes!

3 răspunsuri:
| AnaMaria_3504 explică:

Buna Nashu.
Nu folosesc Internet Explorer, ci Opera. Windows-ul il am instalat de nici 3 luni.De vreun virus nu poate fi vorba, deja am controlat.Ieri a stat putin mama pe calculatorul meu si de atunci face asa, probabil o fi vreo setare, facuta din greseala?

| nashu40 a răspuns:

Da, s-ar putea sa fii activat ceva din greseala, fara sa-si dea seama. eventual o combinatie de taste apasate din greseala.
Poti incerca asa : deschizi browserul de internet (Opera in cazul tau), mergi pe bara de sus la Tools/Option/Content si acolo, la Content vei vedea Fount & Colors si acolo poti intra la Advance sau la Colors etc si poti vedea ce e selectat.

| AnaMaria_3504 explică:

Mersi mult Nashu, vad ca s-a rezolvat singura problema laughing