anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Windows 10 un mare balegar. ( pararea mea ). Voi ce parere aveti?

28 răspunsuri:
| sltlp a răspuns:

Eu nu inteleg ce esti asa panicat. Ai rabdare, pana la final mai e putin. Si ca sa vezi ce poate, il instalezi la vreo 4 luni dupa lansarea oficiala, ca abia atunci isi mai rezolva din probleme. Asa a fost in general cu aproape orice windows.

| KodrutZ a răspuns:

Nici tu nu arata-i a om cind erai doar un zigot... e preview build, ce vrei? laughing

| KodrutZ a răspuns (pentru KodrutZ):

Scuze pentru spellcheckerul de rahat al TPU care ma face sa par agramat... sau poate sa zic agrama-t? big grin

| anonim_4396 explică (pentru KodrutZ):

Chiar daca e preview build, te-ai astepta sa vina si ei cu ceva nou. parca ai platii full-price pentru un win 8 care a bagat win 7 peste el sa arate altfel dar de fapt e acelasi rahat.

| KodrutZ a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca judecati un sistem de operare doar pentru cum arata... no comment.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

laughing da da. cum am zis, amestecatura intre 7 si 8. nu cred ca vor avea vanzari mai mari ca Vista. sa speram ca in ani, win 11, va fi intr-adevar ce fresh si bun.

| Jipa95 a răspuns (pentru anonim_4396):

Frate, adica nu vad altceva nou, decat cateva mici schimbari in GUI, atat straight face

| anonim_4396 explică (pentru Jipa95):

Este free? laughing L=as incerca.Ce cerinte de sistem are?

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Nu am auzit inca de windows 10, a aparut? Dar windows 9?

Vad ca pe softonic pot downloada win 10 free, imi da si serialul.Bineinteles ca softonic mereu rediretioneaza pe alt site.

Cerintele de sistem sunt ca la windows 8.1, ori putin diferite, uite ca am uitat sa ma uit cat gb ocupa

| anonim_4396 explică (pentru K0sti):

Ah,merci,Deci nu e mult asteptatul 9, ci supriza, 10. alumea.happy

| K0sti a răspuns (pentru anonim_4396):

Cam asa! happy Poti sa-l probezi!

| anonim_4396 explică (pentru K0sti):

Este free? Si daca imi functioneaza bine si il bag pe un dvd il voi avea mereu? Ca de cumparat nu cumpar, prefer sa astept pana se pirateaza.Lol.

| al3xander a răspuns (pentru Jipa95):

Prietene, e varianta "Preview", e beta, de proba, nu e lansat RTM inca. imaginile le gasesti pe site-ul de la Microsoft http://go.microsoft.com/fwlink/p/?LinkId=511176
am facut un tutorial cum se face Dual-Boot cu windows-ul normal http://www.al3xander.96.lt/windows/dual-boot-windows-curent-cu-windows-10/
numai vorbiti ca e varza, inca e beta, mai e de lucru la el. toti spuneti ca e varza Windows 8 doar pentru interfata Metro dar ca performante e mai bun ca 7. posibil ca 10 o sa fie si mai bun.

| K0sti a răspuns (pentru anonim_4396):

Tu ai citit ce ti-am dat? Este "Technical Preview"! Cand eu spun ca voi sunteti picati de pe Luna...

Cerinte:cpu 1ghz recomandat 2. 50ghz Ram 2gb 32bit recomandat 64bit 4gb si placa video 126mb spatiu pe disc 20gb alfel merge greu daca nai macar 2gb ram

| Klaudiu214 a răspuns:

Windows 10 nu a iesit inca. acuma ce poti lua e doar un preview al windows-ului 10.

| PreaTareღ a răspuns:

Eh nu prea nou, comsi comsa

| costy20br a răspuns:

Esti prea fraier sa-ti dai seama mai bine du-te cu vaca la pascut.

| iulianbuza05 a răspuns:

Total de acord... nimic nou, doar ca un GUI mai modern si tot

| Petrache_Gabriel_1997 a răspuns:

Windows 10 e praf l-am avut si eu si mergea ca dracu si am un pc destul de bun cu 2 gb ram si un dual core 2.3

| Petrache_Gabriel_1997 a răspuns:

Windows 10 e praf l-am avut si eu si mergea ca dracu si am un pc destul de bun cu 2 gb ram si un dual core 2.3

| ZakLogan a răspuns:

Cel mai mare.
1. Au sărit un număr (ori îl iei în ordine ori nu îl mai iei deloc)
2. Animații ale UI = 0 (arată oribil)
3. Arată că Windows 8 cu mult mai puține lucruri.

| Jipa95 a răspuns (pentru ZakLogan):

Ai dreptate. Oricum e varianta retail, dar nu vad ce-ar mai putea aduce in plus pana cand se lanseaza oficial.

| ellas1999 a răspuns:

Stiti un joc ca jocul acela "fara numar"pentru windows phone? adica tot in genul ala de apasat chestii?

Întrebări similare