anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Windows 7 32 bit VERSUS Windows Vista 32 bit Ultimate
Funda la cele mai detaliate pro si contra pentru fiecare, configuratia este

3gb ddr2 667 mhz, placa baza Asus p5ld2-x,hd 7770 vapor x, cpu Intel e 2140 1. 6ghz dual core.

Răspuns Câştigător
| CinevaNou a răspuns:

Vista de la sp1 incolo a fost mai bun ca xp. Aveai driveri buni, buguri reparate, etc.
Dar win7 care e mai recent, e folosibil, ca tot a aparut si sp1 pentru el.
Am folosit vista mult timp si acum am trecut la 7. Mi se pare mai bun 7 in momentul asta, in primul rand interfata era mai buna(snap in margini pentru ferestre, show desktop in dr jos, poti sa faci pin la toate in taskbar), apoi performanta mai buna(nu cu mult, dar tot e o diferenta), plus ca e mai aranjat decat vista(superfetch nu mai e asa agresiv, am avut probleme cu el pe laptop: primele ~10 min incarca dracii in ram si nu puteam sa fac mai nimic ca solicita hardul la maxim)

5 răspunsuri:
| katalyn27 a răspuns:

Eu zic sa bagi windwos 7, e mai usor de folosit, vista e considerat cel mai prost windows, vrei sa le cumperi sau le piratezi? sau daca vrei ceva mai fain, baga windows 8, e mai misto

| Hevnoraak a răspuns:

7 32bit, e perfect pentru tine.
Vista e instabil și are un prost management de resurse.

| Pυƒυℓєтє a răspuns:

Bai, eu as alege Windows 7, pentru ca este cel mai nou Windows, si evident ca este mai bun. Si am avut si Windows Vista, si pc-ul imi mergea ca naiba straight face Acum am Windows 7 si merge super bine.

| danyel89 a răspuns:

UITA DE VISTA-Toata lumea e de acord ca e cel mai prost windows posibil, foarte greu de lucrat cu el, pe cand windows 7 e mai securizat, are multe programe incluse pe care nu va mai trebui sa le cumperi etc.
Atentie insa daca descarci o versiune piratata sa iei un windows descarcat de cat mai multi si cu comentarii pozitive.

| anonim_4396 explică (pentru danyel89):

Nu incurajez sau practic pirateria, eu cumpar de aia am intrebat