Windows 7 Ultmate 64 biti!
De ce? Din simplul motiv ca e mult mai avantajos, dupa cum zicea si mariann07, ai mai mult suport pe 7 dacat pe 8.1, chiar daca pretul este putin mai mare, crede-ma!
Eu il folosesc de 2 ani si nu m-a dezamagit niciodata! Am fost la o ruda care are Windows 8.1 Pro si nu mi-a placut DELOC!
Sper ca te-am ajutat! Funda? te rog!
Depinde. eu am un laptop care a venit cu drivere pentru windows 8 sau 8.1. Am instalat win 7 pe x64 pe el si desi cica mergea sa pun driverele, lapopul mergea greu pentru configuratia pe care o are. Am instalat apoi 8.1... e cu totul altceva. Acum se vede ca si-a meritat banii laptopul
Părerea mea, Windows 8 este un 7 simplificat cu o alta interfata. Dedicata in special tabletelor. Asa ca nu cred ca Windows 8 va reusi sa detroneze Windows 7, ba chiar cred ca fortand noua interfata destinata initial tabletelor si catre Desktopuri, laptopuri, ba chiar pentru servere, in incercarea de a forta si producatorii de soft sa dezvolte aplicatii pentru aceasta interfata, rezultatul ar putea cel mai mare fiasco inregistrat de Microsoft pana acum.
Nu iti instala windows 8.1 64 biti consuma mult din hard disk fara sa faci nimic.
Eu mi-am instalat pe laptop si consuma mult din harddisk.
Windows 8.1 nu prea e un windows bine organizat dupa parerea mea ( prea multe functii pentru securitatea IP-ului, internetului).
Windows 7 ultimate e un windows bine organizat din toate punctele de vedere.
)))))))))))))))))))) morrr
Pai am un Acer cu procesor Intel pentium dual pe 2.2 cu 2 placi grafice Intel hd 4400 si nVIDIA 710m de 2gb ram 4gb hard 750 gb si m-am jucat azi ets 2 si imi mergea intrerupt...de la ce sa fie?
Student23123 întreabă: