| m5789932 a întrebat:

Windows original sau piratat? De ce? Ce versiune? Daca il cumparati de unde, iar daca faceti rost de el fara licenta, cum procedati?
Astept pareri pro si contra!

3 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Pure.Sunshine a răspuns:

Eu am windows 7 downloadat de pe internet. Initial am avut varianta BETA, dar am instalat versiunea Ultimate Edition si nu am avut nicio problema. Imi face update regulat fara sa imi dea erori. Intr-o zi m-am mirat cand am vazut cate milioane costa varianta originala, in timp ce eu nu am dat niciun ban!

| usy313 a răspuns:

Am windows XP Service Pack 2 downloadat de pe internet. Am gasit pe net un programel care avea inclus un cd-key original. Am bagat cd-keyul si acum, Windowsul mi-a trecut Testul Genuiune si pot sa ii dau Automatic Updates in fiecare zi. Nu cred ca merita sa cumperi un Windows deoarece dupa 6 luni de utilizare, o sa inceapa sa apara erori. Asa l-au facut cei de la Microsoft, incat dupa 6 luni, ca sa poti sa continui cu el, o sa trebuiasca sa cumperi alta licenta, ceea ce inseamna alti bani. Aproximativ jumatate din suma care ai platit-o pentru prima licenta + windows. Multi au patit asa si s-au lamurit ca mai bine il scot de pe net cu un Serial Key Original happy. Am windowsul de 3 luni deja si merge foarte bine. Intentionez sa il tin macar un an si sa vad apoi daca mai are probleme. Oricum ca sa iti tii un Windows functionabil mult timp, iti recomand sa iti instalezi niste programe, gen : Defraggler, CCleaner, Registry Booster, programe care curata arhivele, istoriile si toate chestile din Browserul Web si nu numai, pentru ca pc-ul sa ruleze mai repede, Defraggler care defragmenteaza partitiile, adica elimina erorile, bugurile, si cel mai important este Registry Booster, care face "curat" in registri. Registri sunt acele foldere care daca se strica se duce windowsul. Mai ales daca esti ca mine si iti place sa iti pui o tema la windows, care automat se instaleaza in registry, atunci, clar iti trebuie un asemenea program. Sper ca te-am lamurit ca e mai bine sa iti downloadezi un Windows de pe Internet, deoarece nu dai nici macar 1 leu!