anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Wireless-ul este periculos pentru sanatate? Ex. Router wireless, bluetooth, periferice wireless, etc.

Răspuns Câştigător
.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

Atat undele electromagnetice(tel.mobil,bluetooth..etc.), cat si semnalul wireless este daunator.am o intrebare-cine a observat ca atunci cand vorbim la telefonul mobil ne inrosim la fata si ne incalzim?(peste 15 min.de convorbire)eu am patit asta si de atunci nu mai vorbesc mai mult de 10min./convorbire

7 răspunsuri:
| GonZo a răspuns:

Nu, e prea slab semnalul pe care îl dau aparatele ca sa provoace ceva daune de sănătate.

| sorinalaura a răspuns:

Si tel mobil se spune ca e daunator... dar eu nu cred... cel putin pana acum am imbratisat cu incredere tehnologia si nu am avut efecte secundare...nu crede orice!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pe router-ul meu scria ca nu trebuie tinut in dormitor, nu trebuie sa stai constant aproape de el... ce sa cred legat de asta? Da, poate fi daunator, cred ca emana radiatii, cam ca un telefon mobil.

| Alexandra_5759 a răspuns:

Daca emana unde de inalta frecventa, poate fi daunator pentru om. Uite ce am gasit eu pe Internet: http://omega.twoday.net/stories/1755556/

| Dan_1681 a răspuns:

Undele electromagnetice sunt daunatoare pentru om. Si cuptorul cu microunde emite asa ceva, de aceea este izolat in interior, iar expunerea la microunde este nociva.

| da2009 a răspuns:

Pentru a-mi conecta wirelles-ul usb, eu voi cumpara un cablu prelungitor usb de 5 m, si in felul acesta sper ca 5 metri de mine sticul wireless va fi mai putin nociv, eventual il voi pune la fereastra ca sa am acoperire cat mai mare si radiatii cat mai putine pe langa mine. Ramane de vazut! happy

| da2009 a răspuns:

Eu am observat urmatorul fapt dupa ce mi-am instalat un wireless usb Belkin, ceea ce am constatat a fost intamplator dar care mi-a dat foarte mult de gandit, si anume, dupa ce am instalat wireless-ul dat fiind faptul ca pc-ul era aproape de mine, 20-30 cm, am constata ca wireless-ul imi provoca furnicaturi cu o senzatie de mica caldura pe dosul palmei. La inceput am crezut ca mi se pare, dar am repetat experienta cu trecerea dosului palmei prin dreptul wireless-ului usb, si de fiecare data am simtit aceeasi senzatie! Ciudat nu! Si cand te gandesti ca se spune ca nu sunt nocive! Mai gandeste-te! Eu am deconectat Wireless-ul chiar daca aveam nevoie de el. Personal cred ca frecventa de functionare a acestor device-uri ar trebui schimbata pentru ca se pare ca cea de 2, 4 gh nu este cea mai buna alegere! Chiar daca sunt adeptul tehnologiei, este bine sa fii atent la ceea ce folosesti! happy

Întrebări similare