| rolly3342 a întrebat:

Wow. am o problema. mi se incalzeste compu foarte foarte tare, de la 30 de grade in juma de ora ajunge la 46...crying ce as putea sa fac? e ceva problema de hardware sau software? funda.

5 răspunsuri:
| tiger010 a răspuns:

Salut.

Temperatura ii ok, nu ai de ce sa te ingrijiorezi. Ii absolut normal ca temperatura sa creasca deoarece tu folosesti pc-ul. Un motiv de ingrijiorare ar fi cand temperaturile (cpu si gpu) depasesc pragul de 70-90 de grade, iar la hdd cred ca pragul maxim pentru o functionare corecta este de 50-60.

Bafta.

| Gabriel892 a răspuns:

Curata platforma de racire a procesorului si pasta termoconductoare, lasa capacul deschis si daca poti sa mai adaugi un cooler cat mai aproape de procesor, daca nu rezolvi nimic asa upgrade-aza platforma de racire(dar oricum daca nu are peste 60C 70C nu are cum sa fie de la procesor, poate de la chipset, video sau ram, si verifica tot de condensatori umflati)

| TheZozotex a răspuns:

Vezi daca mai ai vaselina(lichid) de racire Fundahappy

| Pufi02 a răspuns:

Este de vina ventilatorul...ai putea sa iti cumperi un ventilator mai mic pe birou sa iti bata exact in directia vent.de la pc.Eu la laptop am o placa[gen:mai multe ventilatoare in placa aia]nu stiu exact sa iti explic pe care tin laptopul.

| radumarian_6781 a răspuns:

Salut! problema de care zici tu poate fi si de natura software dar si hardware! in cazul in care e o problema de natura sw inseamna ca poate ti-a umblat cineva in Bios, la setarile de voltaj ale procesorului,probabil incercand sa faca un OC(overclockng). cine nu are habar sa modifice setari in bios mai bine nu se baga. Daca e hw atunci ai probleme ori cu sursa, ori cooler-ul de la procesor nu face fata, si ar trebui sa il schimbi! cel mai probail e de la procesor! de obicei cooler-ele care vin odata cu procesorul sunt slabe si nu rezista mult! si in plus sunt zgomotoase! multa bafta