| Aly1864 a întrebat:

XD. Am o intrebare cam absurda. Vreau sa-mi activez net-ul pe telefon dar nu pot. ( P.S. am cartela ORANGE ). Am folosit cateva instructiuni. Adica sa fac *100#, iar dupa acele instructiuni am inteles ca din meniu trebuie sa aleg "MMS, date si setari". Dar nu stiu de unde sa aleg din meniu pentru ca imi apare doar : 1 CASTIGA PE MASURA DORINTELOR TALE. 2 CONTUL MEU. 3 PROMOTII. 4 ORANGE YOUNG. 5 OPTIUNI. 6 CREDIT SI REINCARCARE. 7 ROAMING SI INTERNATIONAL. 8 SERVICII SI PUK. 9 TIMP LIBER. Le-am incercat pe toate, dar nicaieri nu apare ceva despre INTERNET. Ce pot face si ce pot alege de acolo? RASPUNS URGENT! FUNDA xD

1 răspuns:
| robert35 a răspuns:

Te ajut eu alegi ramura 8 adica servici si puk dupa ce ai intrat alegi ramura setari automate intri si ati cere sa introduci 3 litere modelului tau de tl ex nok etc si iar din nou ati cere sa introduci 3 cifre modelului tl tau dupa care ati arata ce setari vrei si dai pnt toate astepti sa ati vina msg de confirmare le salvezi cu un cod un 0 sau patru de zero anchizi si redeschizi tl pnt a salva setarile bafffffffftaa