Nu stiu de Samsunng, dar daca iti iei un Sony te poti bucura de Geforce NOW.
Eu am un Tv Sony din 2017 pe care ruleaza perfect Geforce NOW.
E un abonament de nimic. Fa calculul cat costa DOAR o placa video buna si calculeaza in cati ani de abonament dai suma aia... o sa-ti iasa pe undeva la 10 ani. Iar placa aia oricum nu-ti rezista 10 ani.
Am conectat un XBOX one controller la tv si merge PERFECT.
Singura treaba, ca sa nu-ti bati capul, TV-ul sa aiba android si atunci poti instala.
Presupunem ca nu are Geforce NOW in store-ul de pe tv, nicio problema, iei apk-ul de pe net si merge.
Nici nu m-am uitat la acest link de Youtube dar din cate imi aduc aminte geforce now este un fel de serviciu cloud cum este si boosteroid
Iarasi intuiesc ca nVIDIA vor face ceva parteneriate cu anumite branduri de tv sa implementeze un fel de player ceva al lor de pe care sa se poata juca jocurile lor din cloud
Daca sunt tari ar trebui sa mearga pe orice smart tv de generatie noua, intrucat tu jocul il rulezi de pe un server al lor nu folosesti resursele propriului tau device.
Genul asta de strategie e aplicabila si vine cumva in lupta contra pirateriei, adica jocul video trebuie sa il cumperi si mai platesti si un abonament lunar la aceste servicii cloud...dar numai dai bani pe placile astea video scumpe si nici pe procesor+placa de baza, mai ales acum cand de la an la an cerintele sunt tot mai mari.
Daca producatorii de continut jocuri video ar fi seriosi ar face jocuri in asa fel incat acestea sa nu consume resurse iesite din comun ani de zile la rand, adica sa imbunateateasca calitatea dar nu si CERINTELE DE SISTEM...pe console se poate, pe PC-uri de ce nu se poate?