| esperar a întrebat:

Ziceti-mi si mie filme horror care v-au speriatwinking sau v-au placut mult. Sunt mare fan al filmelor horror, vreau sa vad si alte pareri.

40 răspunsuri:
| esperar explică:

Sa comentez raspunsurile voastre happy Multumesc all!
-Filmul ghost nu este horror, este drama - comedie, dar merci de film o sa ma uit
-SAW 6 l-am vazut
- Silent Hill nu prea mi-a placut
-The Grudge toate filmele mi-au placut, sunt intr-adevar horror
-Vacanta mortala nu am vazut filmul, o sa il vad
- Final Destination... un film care mi-a placut foarte mult ( toate partile)
-Paranormal Activity l-am vazut este horror... este in genul documentarelor de pe discovery,, Fenomene Stranii"
- madalinutza - The house of wax mi-a placut foarte mult, este super realizat.
- lonutzsa - The house of wax, The Texas Chainsaw Massacre, Psycho sunt tari din cele care le-ai mentionar, iar The Exorcist nu mi-a placut

| esperar explică:

Doar ce am terminat de vizionat filmul,, The Midnight Meat Train" ( Metroul groazei ) este un film in care un criminal omoara oameni in metrou, mult sange... uitati-va! Mie mi-a placut

| QchiuQ a răspuns:

Mie mi-a placut mult,, Evil Dead'' si,, Drag me to hell''

| AndreutzaDreamy3 a răspuns:

Child play, child play2, child play3, bride of chucky,seed of chucky,curse of chucky(acesta e cel mai fain)
the haunting, the conjuring, drag me to hell(este foarte de groaza m-am speriat rau de tot), saw(1, 2,3, 4... )paranormal activity,silent hill,the grudge,the cabin of the wood,evil dead,one missed call, the ring, a nightmare on the elm street, friday 13, the texas chainsaw massacre, halloween, scream, stiu ce-ai facut asta vara
Fundita big grin

| Adrianpaul a răspuns:

Dead end.

| gabrielsimpetru a răspuns:

EU ți-aș sugera să te uiți la Evil dead (2013)(Extra HORROR).

| iris2131231 a răspuns:

Am vazut multe filme horror dar cel mai mult mi-au placut : The women in black, Final Destination ( 1, 3, 4 ), Saw 7, Dead Silence si Mama.