Oare de ce te-as astepta un veac?...La naibaaa! Dragostea e doar un fleac! b-)
Tu esti baiatul visurilor mele!; x...Nu stiam ca de la un timp visez urat!
E atat de frumos sa gasesti sentimentul pierdut. E atat de frumos sa oftezi dupa primul sarut. E atat de frumos sa iubesti si sa fii iubit.
Daca ma urasti trage in mine cu arcul, dar ai grija sa nu ma nimeresti in inima pentru ca acolo te afli tu
I-am cerut lui Dumnezeu o floare si mi-a dat o gradina. I-am cerut un pahar de apa si mi-a dat un ocean. I-am mai cerut un inger si mi te-a dat pe tine
Cand iubesti esti cel mai fericit om din lume; cel mai trist lucru este sa suferi din iubire
Dumnezeu a creat niste ingerasi si i-a pus sa se joace, dar unul era asa de dulce si de dragut incat ceilalti l-au aruncat pe pamant. Te-ai lovit?
Traiesc pentru tine pentru ca ma faci sa imi bata inima repede atunci cand te vad, traiesc pentru tine si nu imi pasa de ceilalti... Te iubesc pentru ca esti tu, mereu langa mine sau in gandul meu
Sarutul tau inca il mai simt pe buze … ma faci sa plutesc atunci cand imi zambesti … lasa-ma sa fiu langa tine, atunci cand te trezesti!
Picioarele tale sunt obosite? Pt ca ai alergat prin mintea mea toata ziua
Sunt doar niste cuvinte
Ce-mi aduc aminte
De ceea ce spuneai atunci cand te-am cunoscut
Si inca alte cuvinte care-mi intra-n minte
Cand cu tine sunt si-mi place sa le aud
Daca dragoste nu este…. atunci facem!
Te afli pe marginea prapastiei… ti-e frica… dar esti nevoit si te arunci… la inceput nu iti dai seama dar plutesti… mai ai niste hopuri de trecut si ajungi la fund… se vede o lumina si esti curios…. de odata te lovesti de REALITATE si ea ti-o trage!
IUBIREA e frumoasa, IUBIREA e trista… chiar daca este frumoasa sau trista… IUBIREA exista…
Te-as trage-n piept, daca ai scoate fum. Daca-ai avea clorofila, te-as iubi. Acum, Dumnezeu mi-a dat minte si lumina, bunicul mi-a lasat Secretul Din Gradina.
Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.
Esti iubitul mintii, inimii si trupului meu, esti printul fermecat al viselor mele romantice, incantarea si minunea sufletului meu!
Plecat in cautarea drumului spre inima ta!
‘`’[;x]Te urasc pentru ca o singura viata nu imi ajunge sa TE IUBESC:X`.`!
.:.[;*]Pe lumea asta tu esti un inel
Iar eu deasupra-i piatra pretioasa,
Esti iarba care creste la parau
Iar eu deasupra-i roua ce se lasa.[;x].:.
`.`:X:Un sufelet cald sa ma inteleaga
L-am cautat o viata intreaga
Sa fie al meu sa fiu al lui
Azi se-mplineste visul meu!`.`:X:
[[[]]]Sa ai somnul usor si visele senine si poate sa ma regasesti intr-unul dintre ele![[[]]]]
.~.[]Parca de-o viata esti alaturi de mine
Si-ti cer acum aceleasi saruturi pre fine
Ce ma iau, ma duc si imi cer`
De fiecare data in tine sa sper!.~.
~__*Ai grija de zambetul tau
De buzele tale
De sufletul meu
Ai grija de inima mea
Ai grija de noi
Si de dragostea noastra*__~
~_ Din lacrimile cerului s-a nascut ploaia``
Din lacrimile pamantului sa nascut roua... iar din lacrimile inimilor iubirea:X~`.`.
`/`ORICE COPIL ARE O FLOARE si daca i-o stropesti cu dragoste
si lacrimi vei primi tandrete si IUBIRE...pe care mi-o doresc si eu...;x`,`
‘/ ‘: (Daca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
asta nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!’/’; d
`: (`Nu esti langa mine, dar esti in gandurile si in inima mea. Cum altfel, daca te iubesc??
[;x]Fara iubire nu exista viata. Ma bucur ca te iubesc si astfel traiesc!:X
:X:XIti multumesc pentru ca ai fost alaturi de mine de
fiecare data cand am avut nevoie de ceva,
dar si in clipele de fericire. Te iubesc !:X:X’`’
‘_’: )IARTA-MA DACA TII DOR,UITA-MA DACA TII BINE,CHEAMA-MA DACA TIE GREU,
EU TE PASTREZ MEREU IN SUFLETUL MEU(‘:X _ :X’).
"Vreau sa simt din nou ca pot sa zbor
Am incercat dar nu te pot uita asa usor.
. Mor incet...
simt cum totul ma doboara Hai sa o luam de
la inceput, suferinta sa dispara...":X:X
"Sa Te |nTorc| |napo| n’am Sa Te rOg…Ma|
Bn Sufar Sh Plang O V|ata`nTreaGa sH BlesTem
ca De tOt PraFul Sa sE aLeaGa.;("
Sh Va Plange Neincetat,dOrindu`sh s` Fi Uitat…Leganandu`
I Durerea O Stea,O Mangaie cU Raza Sa!:
`:X`Cu toate astea tu stii bine ca
0rice ar face pan'la urma tot
La tine vine...asa ca ai grija
De el ca la tine'n inima nimeni nu-i la fel"……
…:::…Sunshine,I can call you my baby boy te iubesc !:::…
There's always that one person, that will always have your heart.
:*"Dacã-ti atingi propriile teluri,
Vei gãsi prieteni falsi si dusmani adevãrati.
Nu are importantã, tu realizeazã-le.:*
{}Majoritatea prietenilor sunt ca umbra. Nu apar decat atunci cand e soare. :-J
.:X.Aici sunt si voi ramane nu mai pentru tine "
:-
A iubi inseamna a suferi si cum multi fug de suferinta putini stiu sa iubeasca!
Singura, fata in fata cu noptile si cuvintele.
Durerea ce o port, nu pot s-o mai suport, in lacrimi ma topesc in lacrimi ma trezesc... de ce oare TE IUBESC?
As vrea sa spun ca totul a fost frumos, multumesc pentru orice secunda, azi totul e trecut, azi totul s-a pierdut
Fiule, dacă vrei cu adevărat să obţii ceva în viaţă, trebuie să munceşti pentru acel ceva. Acum linişte, că anunţă numerele la loterie.
Te iubesc 12 luni dintr-un an, 7 zile dintr-o saptamana, 24 ore pe zi, 60 secunde dintr-un minut, iar daca mi-ar ramane o singura secunda in plus… te-asi iubi! "
" Mi-as dori sa fiu raza de soare sa te pot privi mereu in ochi, sa fiu o picatura de ploaie care sa cada pe buzele tale sa te pot saruta macar pentru. o clipa si apoi sa ma preling pe coarda sensibila a inimii care se numeste DRAGOSTE! TE IUBESC! "
" Alfabetul inepe cu A… numaratoarea cu UNU… supararea cu o LACRIMA… dragostea cu tine INGERAS :X:X:X "
»" Pentru lume tu esti cineva, pentru cineva tu esti lumea! Cu multa dragoste, Cineva…. "
»" Azi-noapte mi-am rugat ingerul sa te pazeasca. Dar a venit mai devreme. L-am intrebat de ce. A zambit si mi-a spus ca un inger nu pazeste alt inger! "
»" As vrea sa cred, sa pot visa, sa te aduc de partea mea. As vrea ca timpul sa-l opresc sa-ti spun de fapt cat te iubesc… "
»" Pentru a trai am nevoie de batai de inima. Pt. asta, am nevoie de o inima. Pt. o inima am nevoie de fericire. Pt. fericire, am nevoie de tine… "
»" Oriunde ma uit vad privirea ta. Oriunde merg, simt atingerea ta. Nu am curaj sa inchid ochii, pentru ca stiu ca ai aparea in fata mea si nu i-as mai deschide… "
»" Odata mi s-a intamplat ceva minunat. A fost un vis devenit realitate, a fost o poveste, a fost ziua in care te-am intalnit pe tine… "
»" Ai aparut ca un abur si de atunci imi insotesti pasii precum aerul, nu am uitat primul sarut care inca ii mai simt amprenta lui… "
»" Sa iubesti nu e nimic, sa fii iubit e ceva, sa iubesti si sa fii iubit e TOTUL! "
»" Iubire inseamna sa sculptezi in inima ta chipul celui iubit si ochii tai sa fie oglinda in care sa se reflecteze chipul celui iubit! "
Ce mult mi-ar place sa ne loveasca pe amandoi 2 sageti…pe tine sageata albastra si pe mine sageata lu cupidon… Bine a zis …cine a zis…cand a zis…ce-a zis… Incerc sa ma gandesc cum ma pot gandi la ce vreau sa ma gandesc… un mut ii spune surdului ca orbul a vazut un paralizat fugind! ghitza, c ai patit la buza? ai cazut? ghitza:nu! am fost cu tata la pescuit! si mi s-a asezat o viaspa p bot! si tea intzepat? nu! k a omorato tata q lopata Cum vine asta? Imi place de tine…dar nu prea Femeilor le plac barbatii plinuti… în zona portofelului… Care-i diferenta dintre o cenusareasa si o printesa? – Cam 6 beri… Baiat cu dacie caut fata cu benzina Telefoanele acum sunt din ce in ce mai subtiri si destepte - iar oamenii invers... - Ce striga un profesor de informatica cand se ineaca? - F1! F1! F1! Tot ce se spune după a 5-a bere, se numeşte scurgere de informatii Unii barbati niciodata nu devin maturi. La inceput le e frica de mama, apoi de sotie Hai Ion, Hai fiule, încă un pas, încă un pas, încă unul, aşa, aşa, micuţ, încet-încet! Angela adu' repede camera video să îl filmăm pe fecioraşul nostru, a venit de la Discoteca Am nevoie de un "Google" în cap şi de un "Antivirus" în inimă.
Alecssa98 întreabă: