anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ziceti voic a lumea nu este ciudata. Acum 1-2 saptamani cineva ii da lui tata un Telefon Nexus S la vreo 900 de lei la mana a doua (in magazin este 1300-1400 lei). Tata mi-l da mie sa-l butonez ca lui nu prea ii trebuie asa ceva. Mie ca imi place Android-ul (am un LG Optimus ONe), imi place si NExus-ul. Vad ca are pe ecran o pata galbena, deoarece sa afezat vechiul posesor pe telefon. Eu ma intreb de ce oare este un program numit Costum ROM Manager? Ca pe android nu ar trebui sa fie asta de la inceput ca daca nu sti sa umbli iti poti strica telefonul. Eu imi intru in contul meu Google ca sa downloadez un Angry Birds-ul ca sa vad cum se misca. Apoi cand ii dau telefonul lui tata sa-l vanda la cineva deoarece eu nu il vroiam ca are acea buba pe ecran, ii dau Factory Reset ca sa elimin contul google (imi sincronizase Albumele Picasa, Agenda telefonica, Blogger, Youtube etc). Apare o eroare la formatare. Apoi imi schimb parola la contul Google ca noul posesor sa nu aiba acces la datele mele (blog, filme yt, gmail, nr de telefon, si multe chestii la care tin). Tata vinde telefonul si ii da banii persoanei care vroia sa mi-l vanda (noi nu am castigat nimic, nici nu am pierdut, dar am si testat Nexusul S). Azi il suna pe tata si ii zice sa-i dau parola de la Google ca sa poate intra in Market. Eu nu vreau sa eu dau si tata trebuie sa-i dea banii inapoi. Mie imi vine sa-i injur pe cei de la Google ca si-au facut prorpiul telefon care nici nu merge formatat, plin de buguri. Cand tata vorbeste cu cel care ne-a dat telefonul ii zice ca cine l-a avut i-a facut un update sau ia schimbat androidu si din cauza asta ca procesul nu sa desfasurat corespunzator nu merge formatat. Noul posesor de telefon ii va da lui tata tellu ca sa il duca la vechiul posesor sa il repare softu si sa-l formateze normal. Ce ziceti de asta? Din cauza la un nepriceput care umbla prin softul Androidului imi creaza probleme si era sa-mi pierd tot ce fac eu online pe blog si YT (cont blogger si youtube-ul conectat in contul google, adica chiar facut din cont ca nu merge scos din google acum). Eu nu am avut nici o vina, nici tata, nici Google ci vechiul posesor al smarphonului! Ce ziceti acum? Ciudat...

3 răspunsuri:
| Sacred75 a răspuns:

I am too lazy to read that straight face

Răspuns utilizator avertizat
| Allexandrrru a răspuns:

Http://annopayss.blogspot.ro/
un blog unde ai mai multe informatii