Salut se mai merita sa schimbi displayul la un Samsung galaxy a15 4 gb de ram 128 gb genereatia a cincea
Buna am un microcard de memorie pe care doresc sa pun niste muzica si sa il pun intr- un telefon Nokia. si l- am pus in laptop sa pun muzica, de fapt sa mai adaug muzica, pentru ca eram si din greseala...? (mai mult)
Cat costa sa sun in Anglia? am roaming, apeluri internationale SEE, dar Anglia stiu ca nu e in SEE.
Salutare! Ce soft gratis ati recomanda pentru migrarea de pe un android Nokia pe un Motorola?
Telefonul meu nu se conectează la nici o rețea wifi de la Orange și tot spune conectare nereușită Țin sa menționez faptul ca la orice alta rețea, merge
Bună! Daca ai cartelă Telekom și 120 minute internaționale, te duci într- o țară din EU, cum le activezi mai exact ca să le poți folosi? Anul trecut nu a mers să sun pe nimeni și nici alții...? (mai mult)
Buna ziua! Stie cineva de ce patesc la iphone sa ma sune cineva, sa raspund si timp de cateva secunde el continua sa sune. Ar trebui sa setez ceva? Multumesc
Salut! Am cumpărat un iPhone 12 second hand acum 2 luni cu sănătatea bateriei de 100%, insa scade foarte repede sănătatea având în momentul de față 93 in doar 2 luni. Pe fiecare săptămână...? (mai mult)
Buna TPU! Am un Huawei Nova 5T la care nu mai tine bateria. Se poate inlocui sau stric telefonul? Sunt foarte multumita de el si nu l-as schimba. Multumesc!
Bună seara/ziua/dimineața, am o cartelă de Vodafone, am incercat sa îmi fac un cont de revolut dar am observat că este înscris un cont deja, nu pot înțelege cum? Menționez că, cartela am ...? (mai mult)
Bună, am o problemă, mi s- a stricat telefonul si din cauza asta de pe un alt telefon nu mă pot conecta la Gmail din motiv că am optiunea, , Doi Pași" si îmi cere confirm dacă de pe telefonul stricat...? (mai mult)
Unde poți găsi iphone fakeuri în Chișinău?
De unde pot cumpara iphone replică?
Bună ziua, am și eu o întrebare, fac trecere de la Samsung la iphone și nu știu ce sa aleg dintre 14 pro max și 15 pro normal, știu ca este o diferență de mărime și la camere, dar care merita...? (mai mult)
Buna TPU, am cartela telekom si am razuit un numar din greseala dar restul sunt intregi, ce pot face sa il aflu? Dupa mai multe incercari nu mai am acces la optiune reincare, ce ar trebui sa fac?
Salut, este posibil sa reincarc o cartela Vodafone care cand o suni zice ca numarul este invalabil?
Bună ziua! Când vreau sa plătesc factura de la Digi Mobil, nu îmi apare pe telefon cât am de plătit De ce?
Bună ziua Pot porta un număr de telefon din Digi mobil sa l portez pe Orange?
Helloo, am un vechi telefon iPhone 7 și are o problema, adică ecranul telefonului sta aprins deoarece se aude când primesc notificări dar nu se vede nimic și nu cred ca este ars ecranul pentru ca,...? (mai mult)
Salut, ce cooler îmi recomandați pentru telefon oppo a18?
Hey TPU. Ce părere aveți despre telefoanele Moto sau Poco/ Xiaomi?
Salut! A mai deblocat cineva iPhone din State blocat in reteaua AT&T? Si cum a functionat telefonul dupa pe partea de apeluri/mesaje/ internet Multumesc anticipat!
Am un telefon Samsung mai vechi,se conectează la wifi,are semnal puternic, dar browserul zice că n-am internet.ce poate fi?
Buna! Încerc să îmi deschid telefonul dar nu pot, Stăteam pe Instagram și s- a închis și când încerc să îl deschid se deschide și după se închide repede, va rog ajutati- ma! de 2 ore sunt...? (mai mult)
Bună seara! Știe cineva despre Motorola Edge 40 (fără neo) sau g84? Cum pot să am grijă de spatele din piele al acestor telefoane? (cum li se spune în engleză, "eco leather back"). Am urmărit...? (mai mult)
Bună TPU. Care telefoane sunt cele mai bune la capitolul Semnal? Am vrut să cumpăr un Samsung A34. Dar am citit că stau prost la semnal. Locuiesc într- o zonă unde nu prea este semnal gsm. Şi...? (mai mult)
Salut! Am un telefon Samsung S9+ si cand ma joc pe el Iron Force jocul imi sacadeaza, oare de ce? Avand in vedere ca telefonul meu are 6 gb ram. Cum sa fac sa nu imi mai sacadeze jocul?
Salutare, Eu sunt în Germania și am o cartelă prepay Vodafone pe care am roamingul activat. Pe această cartelă am credit de 19 euro, dar când vreau sa trimit un mesaj unei aplicații care mă ...? (mai mult)
Cum deblochez cartela SIM?
Azi dimineata dupa ce m- am trezit, adica la 7 jumate am observat cum pe telefonul apare bateria cu doar o liniuta si scrie "iphone is findable" si tot dadeam sa inchid telefonul si nu mai puteam, nu...? (mai mult)
Heloo, am un iPhone x și nu știu de ce face figuri wifi ul adică merge doar când ma apropo de ruter iar apoi dacă merg in camera numai Merge, ce credeți ca e și cum pot repara?
Salut, am o problema cu Iphone-ul, tot timpul cand caut ceva imi cere sa ma loghez pe google, cum scap de bug-ul asta? Multumesc!
Hei, care aveți abonament yoxo cum este, cum merge internetul? Am auzit ca s-ar consuma rapid
Cei care ați avut abonament yoxo, oare eu dacă am 16 ani pot să- mi fac fără sa mai dea părinții acordul? Aaa și mai știu pe cineva care mai vrea să- și facă doar ca el face 16 peste vreo...? (mai mult)
Buna, mi- am scapat telefonul (iphone SE 2) in apa iar cand l- am scos butonul de home se apasa foarte greu si ecranul era intunecos. L- am oprit de tot ca sa fiu sigura ca nu se intampla nimic mai rau...? (mai mult)
Buna, as dori sa știu ce înseamnă unknown part battery la iPhone, adică vreau sa știu dacă merita și nu e ceva fake sau cum îmi dau seama daca ar fi?
E adevarat ca daca iti apare pe net chestia aia care spune cum ca ai virusi tot o poti pati chiar si daca nu dai click si e de ajuns si daca stai ceva timp cu acel tab deschis si ca si dupa ce ai iesit...? (mai mult)
Salut, am avut o cartelă de Telekom pe care am pierdut- o recent, si am pierdut toate numerele din telefon, exista vreo cale pentru a le recupera? (țin sa menționez ca numerele au fost salvate in...? (mai mult)
De ce nu are Telekom semnal în anumite locuri, scări de bloc sau apartamente situate în colțuri? Ma gândeam sa trec la Telekom dar am auzit ca nu este cea mai buna rețea!
Bună dimineața. Am o tableta IPAD cu versiune ios 9.35 și nu știu de unde pot descaca aplicații. Pe ea am încercat și îmi zice ca aceasta aplicație nu este compatibila cu acest ipad.
Care telefon are cel mai bun încărcător? 200+ Watt. Ms fundă vreau maxim 10 minute 100%
Buna! Stie cineva cum blochez locatia pe gasire de la iphone? Gen sa raman intr-o locatie desi nu sunt in locatia aia
De unde fac rost scammerii de numere de telefon? E ceva program care baga combinatii de numbere random sau ceva data breach?
Cum pot rezolva aceasta eroare pe care mi-o da YouTube: There Was a problem with the server [400].
Am fost sunat de acest numar de franta :0033745472679, este ceva scam? Nu am raspuns, logic, si am blocat numarul sunt doar curios
Bună, am observat ca mai multe poze și videoclipuri din google foto, unele dintre ele fiind șterse de pe telefon și altele nu, îmi apar în continuare pe one drive în duplicat. Dacă le șterg...? (mai mult)
Cum se procedează cu telefonul atunci când călătorești cu avionul, mai exact cu Roaming-ul? Stiu ca trebuie activat din tara.
Mi-am luat un nou telefon Xiaomi Redmi Note 12S și nu știu de ce nu pot suna cu număr privat, puteți să mă ajutați?
Am făcut o cerere celor de la Vodafone să mă contacteze în legătură cu o ofertă, asta fiind un abonament pentru 24 de luni, și cu 25 de lei plată lunară, iar după primele 6 luni din abonament,...? (mai mult)
Salut TPU.Ce ziceti de Samsung S8+.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Demi Lovato
Ai dansat si ai cantat pe muzica lui Demi Lovato? Afla acum cat de multe stii despre ea!