Cei mai activi useri din categoria Telefonie pe 16 Ianuarie 2025 sunt:
Bună, zilele trecute mama mea și- a scapat telefonul în apa. L- a scos repede și l- a desfăcut. Sta în orez de 3 zile.Singurul semn e atunci când îl bag la incarcat îmi apare cat la suta e încărcat.Mai...? (mai mult)
Salut! Am un Samsung J3 din 2017 si m-am trezit ca nu se mai aude sunetul la telefon.Se aude doar in căști, în rest nimic. Ce are?
Bună, Mi- am pierdut telefonul si aveam cartela de la Orange in el. Am fost la Orange să- mi recuperez numarul de telefon si mi- au spus ca pentru a- mi da o cartela cu nr. meu de telefon, trebuie...? (mai mult)
Buna ziua. Știe cineva daca opțiunea Apel 4G s.au voLTE merge și pe cartela SIM, sau neapărat sa ai un abonament de retea telefonie?
Salut TPU, am o problema cu un Huawei p20 pro, am dat hard reset si nu mai stiu contul google, am incercat toate posibilitatile de pe yt, orice raspuns e bine venit.
Salut TPU, recent mi-am achiziționat un iPhone x starea bateriei era de 100% și acum îmi zice ca starea bateriei este degradată și trebuie înlocuită. Va rog un răspuns Mulțumesc!
Buna! De ceva timp ma gandesc sa imi schimb telefonul. La moment am un iphone se 2016, pe care il am din ianuarie 2019. Foarte bun telefonul doar ca ecranul prea mic, iar de cand cu ios 14 ma tine ...? (mai mult)
Nu imi mai merg butoanele de pe Samsung A40. Daca mi se inchide telefonul ca raman fara baterie, cum pot sa il redeschid?
Salut! De curând am achiziționat un nou smartphone. Ca oricare alt smartphone nu are baterie detașabilă. Doresc să țin bateria într- un mod cât mai ok. Așa că vreau să știu cum cum ar trebui...? (mai mult)
Pot folosi 20w pentru Iphone SE 2020? Afecteaza cumva bateria?
Buna seara! De o luna tel se deschide sta putin timp si apoi se inchide la loc. L- am restartat din fabrica de 5 ori apoi aceeasi problema persista. Sa fiu mai explicit:Uneori imi sta cu logo- ul:Samsung...? (mai mult)
Hey TPU! Am nevoie de ajutor! În difuzorul telefonului meu, rămăseseră blocate niște bucăți de pământ, asa ca am luat un ac si am început să îl strecor in divizor încercând sa îndepărtez...? (mai mult)
Pentru cine dispune sau a avut unul sau ambele modele de telefoane: Care dintre cele două, Samsung Galaxy A10 și Samsung Galaxy A12, vi se pare că face fotografii mai bune și de ce?
Am doua mufe la un aparat foto, prima este MICRO-HDMI dar cealalta ce este? Va atasez poza https://imgur.com/a/KFJqxcC
Salut, cat ar costa sa imi iau un Samsung Galaxy A52 sau un Iphone 11 la un abonament Orange de 8- 10 euro pe lună, merita? Sau alta recomandare de a- mi lua un telefon asa in rate pe 12- 24 de luni?...? (mai mult)
Salut, cat ar costa sa imi iau un Samsung Galaxy A52 sau un Iphone 11 la un abonament Orange de 8-10 euro pe lună? Sau alta recomandare de a-mi lua un telefon asa in rate pe 12-24 de luni? Dau funda
Cat ar costa sa reziliez un abonament la Orange? Depinde de tip? As dori sa reziliez doua. Unul e Fun 10 (inca 4 luni) si celalalt Fun 8 (inca 1 an si 4 luni).
Daca am abonament pe Telekom, pot suna în alte rețele cum ar fi pe digi fără sa îmi încarce factura?
Ce telefon ca lumea (camera buna, memorie/RAM cat mai mare, care sa ducă recent jocuri) între 1500- 2000 lei (chiar puțin mai scump- 2200/2300 daca e) ar fi? Mă refer nou, fara chinezării gen Xiaomi,...? (mai mult)
Help. Cum trec de e- mail pe un telefon resetat unde îmi cere să mă loghez pe unul dintre conturile proprietarului? E telefonul surorii mele și știe doar emailul, nicio parolă, nu a adăugat Nr...? (mai mult)
Am trecut de pe digi pe Vodafone și azi am băgat cartela deoarece așa a scris în mesaj. Când vreau să sun pe cineva îmi spune neînregistrat în rețea.De ce? In plus vreau să știu și de ce am...? (mai mult)
Salut! Am și eu o întrebare adresată posesorilor de IPhone. Pe voi nu va deranjează acel lag când doriți sa ieșiți din aplicație și aceasta continua sa se miște? Eu am XR și ma gândeam ...? (mai mult)
Cum fac sa blochez toate apelurile primite dar sa pot sa folosesc 4g ul pe android? Nu sa blochez fiecare numar in parte ca asta stiu si eu sa fac.
Salut tpu..inca o data mai intreb sa fiu sigur.Samsung a52 sau Samsung S9 plus, ce e mai bun? Multumesc
Am un iPhone 11. Mi- am făcut update ul iOS 14.5 și am primit o notificare la baterie " Sistemul de raportare privind starea de sănătate a bateriei recalibrează capacitatea maximă și capacitatea...? (mai mult)
Salut, mi- am scăpat telefonul pe jos și s- a crăpat ecranul, display- ul nu are nicio problema. Care se pricepe îmi poate răspunde și mie la aceste întrebări. Trebuie sa iau touchscreen? Îl...? (mai mult)
Salut. Am un cont Samsung pe telefonul meu înregistrat cu un număr de telefon mai vechi pe care nu îl mai am. Acum nu ma mai pot loga fiindca imi cere codul de confirmare care este trimis prin mesaj...? (mai mult)
Am primit un telefon de la o femeie mai suspicioasa si nu are incarcator, are pattern drept parola iar femeia mi- a spus ca nu o stie fiindca se jucau copiii pe el sau ceva de genul, oricum scuza parea...? (mai mult)
Are cineva telefon google pixel 4 xl sau pixel 5? Sunteti mulțumit de ele? Nu ma pot decide dacă sa îmi cumpăr 4XL sau 5.
Hello! Iar m-au sunat cu ascuns, daca merg la poliție sau sun la operatorul Orange, se poate afla?
Salutare! Vreau să îmi cumpăr un telefon, iar criteriul principal este să aibă o cameră cât mai bună (claritate mare, stabilizarea imaginii, culori fidele realității, filmare bună, ar ...? (mai mult)
Salut! Ce părere aveți de iPhone XR? Merita cumpărat în 2021? Fundă!
Care e cel mai bun telefon până în 1700 de lei?(preferabil ecran 120hz)
Salut.Vreau sa stiu daca Samsung s8 plus e mai bun ca Samsung a50 a 51 a 52 a 70.Multumesc
Salut! Unde as putea gasi un telefon Samsung Young nou ca pe eMAG si in alte magazine de genul e epuizat stocul? Magazine din Romania doresc
Cum pot localiza un numar de telefon mobil astfel incat sa aflu localitatea unde se afla?
Salut! Întâmpin o problema cu „Siri". Nu se întâmplă nimic când ii zic ceva, parca nu merge microfonul. Telefonul e nou și în apeluri funcționează bine. Greșesc eu cu ceva? Fundă!
Ce părere aveți de telefoanele de pe flip.ro? Merita?
Salut! Mi se întamplă des să îmi pun telefonul la încarcat, avănd 5% spre exemplu și el să se descarce foarte repede, adica în cateva secunde s- a descărcat de tot, nu se stinge el singur ...? (mai mult)
Salut! La toate telefoanele Apple se scrolleaza mai lent in aplicatiile Facebook și Instagram decât la cele android? Am cumpărat un XR și mi se pare cam enervanta chestia asta Funda!
Functioneaza Youtube pe Nokia 8000?
Salutare tuturor am si eu o problema pe care am observat- o de ceva timp. Detin in prezent un Iphone 12 Pro Max iar cand incerc sa pun un story cu o melodie pe Instagram efectiv mi se blureaza si se vede...? (mai mult)
Huawai 2021 are magazin play
Buna TPU De câteva zile nu mai se aude când sun și nici când filmez nu se aude apoi pe filmare Este clar ca este difuzorul Dar ma întreb dacă se mai poate face pentru ca eu știu ca problemele...? (mai mult)
Am un telefon Huawei de rezerva. Imi poate spune cineva cum poti sa adaugi serviciile GMS pe el. Ce am gasit pe Youtube, nu am reusit
Salut! M-a sunat cineva cu nr. ascuns de 3 ori, la 16:28. Acum imi fac mii de gânduri in cap. Nu exista nicio aplicație? Imi e teama
Salut, cine e pe Vodafone in Bucuresti sau alt oras mare...si voi aveti semnalul la fel de slab? Mie imi fluctueaza constant intre o linuta si 3, niciodata 4 (full). Oare o fi de la cartela? Cred ca...? (mai mult)
Daca am un cost suplimentar prin sms, se vede numărul si explicatia pe factura finala?
Buna ziua, acum 3 luni am cumparat un telefon de la altex si am facut si asigurare mobila la darra holdings, vineri am avut un incident din care a rezultat spargerea ecranului, am facut cererea la ei...? (mai mult)
Hey TPU! Mi- am luat un iphone 7 plus de pe site- ul fenix.eco iar de fiecare cand il deschid incepe foarte repede sa se incalzeasca.Stie cineva din ce problema ar fi? El a venit cu sanatatea bateriei ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
nemur88 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Frozen
Ai urmarit cu drag aventurile Elsei si Annei prin Regatul de Gheata? Afla cat de bine le cunosti.