Buna seara! Am si eu o intrebare am un telefon Huawei p smart z. Mi s-a stricat vibratia as putea sa mai repar? stie cineva?
Salut.Stie cineva de existenta browserului de mobil Google Chrome varianta LITE? Sau tot asa un Chrome dar mult mai mic fata de vreo 100 MB cat are Chromul"normal"? Am vazut ca exista Facebook Lite, Messenger...? (mai mult)
Salut TPU. Am de ales dintre 2 telefoane. Xiaomi note 8 pro sau Xiaomi Poco X3? Dau Fundă!
Buna TPU! Vreau sa- mi iau un telefon de vreo 1500 lei si nu stiu ce sa- mi iau. Cineva mi- a recomandat un Samsung galaxy a52 dar stiu ca in timp au bug uri si nu stiu ce sa fac. Nu- l vreau pentru gaming,...? (mai mult)
Casti THOMSON WEAR7208GR, Bluetooth, In-Ear, Microfon, gri Sunt bune? Da vreau pareri clare, precise.
Buna seara, puteti sa imi ziceti ce ati alege dintre oneplus nord, moto edge, redmi note 10 pro, iphone 8 plus, poco x3 pro? Daca puteti sa imi faceti un top5 intre aceste telefoane, precizez ca ...? (mai mult)
Salut! Detin un Samsung galaxy A51, telefonul s- a spart dar tot functiona. De trei zile imi da un black screen mai diferit, am cautat problema pe net si am observat ca asta e din cauza telefonului (asta...? (mai mult)
Bună Ziua. Am și eu niște întrebări mai ciudate :)) dintre: Xiaomi Redmi Note 9 (64GB) Xiaomi Redmi 9 Samsung Galaxy A02S Care este mai bun pentru jocuri? Jocuri cum ar fi PUBG, Free Fire,...? (mai mult)
Cum as putea instala serviciile Google pe un Huawei P40 5G Emui 11? As vrea fără cablu OTG. Am la îndemână un laptop. As putea cu o resoftare și în acel soft sa fie incorporat și serviciile...? (mai mult)
Daca imi cumpar o cartela Digi si o reincarc cu o optiune de 5 euro credit, pe langa beneficiile optiunii primesc bonus? De ex., bonus internet de xy GB. Intreb deoarece nu gasesc nici o informatie legata...? (mai mult)
Bună! Îmi puteți recomanda, vă rog frumos, câteva modele de smartphone-uri cu baterie bună și performante, la un preț avantajos, pentru seniori (vârstnici )? Mulțumesc!
Salut TPU, Huawei p30 pro va primi android 11? Deocamdată a primit doar emui 11. Dau fundă!
Sugestii casti wireless in ear Samsung? In afara de AirPods
Bună TPU! Am nevoie de sfaturi dar rog mult făra hate, părintii mei doresc să- mi procure un Iphone X deoarece telefonul meu actual e cam stricat, doresc să- l procure de la un cunoscut de- al ...? (mai mult)
Ce parere aveti de telefoanele Oppo?
Salut băieți. Vreau să- i cumpăr mamei un telefon de la Huawei. Vreau câteva argumente Pro și Contra de la cunoscători. Din câte am auzit, ei nu mai au acces la play market de la google. O să-...? (mai mult)
Salutare... Am pierdut (asta vreau sa cred) telefonul personal un S20 ultra, il am de 2 luni, pot da cumva de telefon sa il localizez cumva? Daca a fost resetat mai pot face ceva? Dau funda
Buna, dacă am doua telefoane iPhone conectate la același cont iCloud, afectează cu ceva dispozitivele?
Buna seara,la magazin play,când dau să văd ce apk pot să actualizeze,imi dă eroare, de ce?
Ce pot sa fac daca am dus un telefon la reparat si dupa ceva timp reparatorul mi-a folosit telefonul pentru a repara alte telefoane?
Ce telefon face poze mai bune, Huawei p40 lite varianta fără 5G sau p 30 lite?
Bună. Am activă opțiunea N5 la telekom și vreau bonusul net nelimitat. Pot să activez acest bonus doar din contul meu. Știe cineva pașii pe care trebuie să îi urmez? Că eu nu mă descurc...
Bună. Am activă opțiunea N5 la telekom și vreau bonusul net nelimitat. Pot să activez acest bonus doar din contul meu? Știe cineva pașii pe care trebuie să îi urmez? Că eu nu mă descurc.
Salut. Cine se pricepe la Android? Am luat un smartphone de pe Wish care promitea sã aibã 12 giga RAM şi 520 giga memorie ROM cu doar 80 $. Când l- am verificat cu utilaturul Aida64 mi- a arãtat exact...? (mai mult)
Salut! Iphone SE 16GB perfect functional cu toate accesoriile fără zgarieturi + câteva huse merită 280 de lei? E un preț bun? Mulțumesc!
Cum e posibil ca un telefon de acum 3 ani să se vândă și acum și să coste cât unul de acum cu specificații de 3 ori mai bune? https://m.emag.ro/telefon- mobil- samsung- galaxy- a6- plus- 2018-...? (mai mult)
Aveti abonament de telefonie de la yoxo? Cum este?
Buna TPU, am o intrebare. Mi s- a stricat telefonul si am ierdut pozele si videoclipurile, am incercat sa ma conectez pe google drive pe conul cu care eram conectata pe telefon pentru a- mi recupera pozele...? (mai mult)
Salut. Merită Note 20 Ultra 5G sau Note 21 Ultra 5G?
Bună Ziua! Aș vrea să îmi recomandați un telefon pentru gaming, până în 600- 650 de lei. Când spun gaming mă refer la: Să pot juca și să filmez jocuri cum ar fi: Free Fire, Standoff 2, ...? (mai mult)
Salut. Cine cunoaște aplicații de genul Pixaloop pentru a schimba aspectul cerului din fotografii și pentru a- l face să se miște? Dar sa fie și gratis, ca la pixaloop nu îți permite sa folosești...? (mai mult)
Salut TPA, am nevoie urgent de un raspuns. Am scapat telefonul meu un WC si nu mai merge ecranul, ce sa fac (raspundeti urgent va rog)? Dau funda
Cum pot face rost de o cartela sim de America? Cu internet nelimitat. Minutele si alte chestii nu ma intereseaza. Locuiesc in Romania momentan.
Buna TPU. Astazi pe voicemail am primit un mesaj de la un numar necunoscut care ma intreba de ce i-am sunat fata (nu am sunat pe nimeni). Aveti sfaturi?
Salut! Bunica mea are un telefon maxcom MM320. Zilele trecute a rugat pe cineva să îi șteargă niște mesaje din telefon, iar persoana aia nu știu ce i- a făcut la telefon, dar acum nu mai poate...? (mai mult)
Am un telefon a 30s care se misca perfect dar am o mica problema. Aproape de 2 luni tot imi merge in lag pe tiktok, adica cand dau sa filmezi se tot filmeaza in lag, am denzinstalat- o si am instalat-...? (mai mult)
Bună, am și eu o întrebare, am un Samsung s8+ recent am actualizat Facebook- ul. Și îmi apare reclame peste tot:cand aprind telefonul, când sunt pe Netflix sau pe vreun joc. Tind sa cred ca este...? (mai mult)
Salut, e adevarat ca la iphone ce descarcam trebuie sa platim? Facebook watap si alte aplicatii.
Dacă scanez un apk pe virustotal și nu detectează nimic, e în regulă, nu?
Buna ziua, am avut un tlf Huawei p 30 lite si l-am spart si l-am dus la asigurare, ma costa ceva daca imi da un tlf nou Huawei p 30 lite (flanco)?
Buna TpU. Ma numesc Alex si in cam 18 zile e ziua mea. Am decis sa-mi iau un telefon dar nu stiu ce marca si ce model. Ce telefoane imi recomandati pana in 400 de lei la mana a 2-a?
S22 Ultra va avea Banda 32?
Spuneti-mi o aplicatie buna de editat video cu tranzitii din alea misto.
Cum vi se pare iph8? Cat v-a tinut? Bateria? E rezistent?
Stiti app misto de editat videoclipuri pe ios?
Salut! Tocmai ce mi- am achiziționat un iPhone X de pe Flip și a venit cu bateria 100%, însă încarcandu- - l cu un încărcător cu 20 de w și 3 amperi se încingea foarte foarte tare. Am încărcat...? (mai mult)
Telefon Samsung bun?
Am intrat din greseala pe un site si acolo imi arata ca a gasit viruși la mine in telefon... e adevarat ca imi poate arata pe un site random asta?
Salut, am un iph 8 si isi face singur restart, de cateva ori intr -o ora si a facut deja, precizez ca i-a fost schimbata bateria recent. De ce face asa?
Salut TPU. Am văzut pe istyle iPhone 12 Pro max în rate cu 269 de lei pe luna, pe Emag 310 și pe altex 346 de lei. Cel mai avantajos ar fi de pe Istyle. Așa-i? Dau fundă!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
nemur88 întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The Smurfs
Te-a lovit si pe tine strumfomania? Hai sa vedem cat de bine cunosti povestea strumfilor dragalasi!