Bună, doresc sa-mi fac un cont Youtube pentru a încarca diverse videoclipuri, dar nu ma prea descurc. Ma poate ajuta cineva, va rog?!
Daca folosești pe perioade lungi de timp încărcarea rapidă, o să dăuneze bateriei? Am citit mai multe despre asta și în general răspunsul e "nu", dar sunt și păreri diferite și aș vrea să...? (mai mult)
Salut, recent am reusit sa imi iau un telefon, un a20e si l- am lasat doua ore la incarcat pana s- a facut 100% bateria, acum il pot scoate de la incarcat sau ar trebui sa il las inca cateva ore sa ...? (mai mult)
LG Wing e făcut pentru preoți?
Bună ziua. Sunt pe Vodafone, am încercat să sun pe cineva și îmi spune că apelurile mele sunt restricționate. Ce pot face?
Salut. Merita cumpărat un Samsung galaxy a12 doar pentru cei 690 de lei. O să il folosesc doar pentru viața de zi cu zi. Ptr scroll pe aplicații, pentru calluri si diverse. MERITĂ?
Bună seara.Isi merită cei 690 de lei un SAMSUNG GALAXY A12? O să folosesc pentru aplicatiile de zi cu zi.
Care mesaje se plătesc pe iMessage, cele verzi sau cele albastre?
Salut, imi poate spune si mie cineva daca este normal sa se descarce in 2 ore jumate maxim 3 un Samsung galaxy note 20 ultra 5G? Telefonul are o saptamana vechime si se descarca mai repede decat un huawey...? (mai mult)
Buna! Pentru cei care aveti internet nelimitat pe mobil de la Vodafone, acesta este nelimitat la viteza 4G si pentru toate aplicatiile/site-urile sau este nelimitat doar la viteza mai mica?
Salut TPU, de cateva zile am o problema cu telefonul, in unele momente touch- ul merge singur fara sa ating ecranul si ca sa isi revina trebuie sa- l inchid si sa- l deschid dar dupa putin timp iar se...? (mai mult)
Buna TPU, mi-am incarcat telefonul acum 3 zile cu 5 euro, mi-au mers doua zile minutele si internetul iar acum nu imi mai merg minutele si nici internetul, ce ar trebui sa fac?
Hei. Din cate am inteles Iphone 8 nu are mod portrait, nu stiti cum as putea sa -mi pun aceasta optiune? Exista aplicatii sau ceva pentru asta?
Bună ziua. Nokia 6.1 model ta-1021 Este compatibil pentru încărcarea wireless?
Mai știți când am întrebat ce pot face cu telefonul dacă am probleme? Ei bine, au revenit :( L- am resetat, după aceea a funcționat corect. După vreo săptămână, poate 2, au revenit ...? (mai mult)
Bună ziua. Merită cumpărat un Samsung galaxy a 12 doar pentru 700 de lei?
Ce telefon ați recomanda până în 600 de lei? Vreau să îl schimb pe cel vechi... Aș vrea Samsung și/sau Huawei.
De pe ce site as putea achiziționa telefonul SAMSUNG GALAXY M21? Dar să fie si ceva sigur
Câte CA (Carrier Aggregation) are Mi 11 Ultra? Adică câte frecvențe (Benzi) suportă la un loc. Ms frumos. Fundă.
Buna! Are cineva idee daca se mai poate face ceva cu un Iphone care a fost scapat in apa? Am folosit renumita metoda cu orezul, l- am tinut la caldura, la incarcat zi si noapte..si l- am dus si la un...? (mai mult)
Ce inseamna DEMO UNIT? Merge rezolvat fara sa schimb placa de baza?
Salut TPU, am instalat kali nethunter pe redmi note 8 si am ajuns la etapa cand cere kali chroot, treaba e ca nu pot sa- l instalez, data/local/nhsystem/kali- arm64 direcroty not exist. Cum sa rezolv?...? (mai mult)
Am o problema cu un Redmi 9A deci daca intru pe un joc, de ex. și ies că să mă uit pe alta aplicație pentru 10 sec și întru iar de joc mă da de la început, parca as fi șters- o din recente...? (mai mult)
Sugerați- mi un telefon pentru whatsapp pe care să îl găsesc repede ușor și IEFTIN pe la amaneturi sau OLX. Nu îmi trebuie ceva de fite ci doar să văf pozele pe care mi le trimit oamenii pe whatsapp. ...? (mai mult)
Salut TPU. Cine a luat telefon în rate de la Telekom? Îți dă telefonul pe loc? Sau cum este? Dau Funda!
Salut, am cumparat un iphone 11 de la un baiat si el l-a luat pe abonament(Vodafone) si nu a platit abonamentul, are cum sa imi blocheze telefonul prin imei ca din cate stiu eu nu prea?
Salut! Dacă am un telefon in rate (iPhone X) mai am de plătit la el 6 luni, vreau sa- mi cumpăr iPhone 12 cum funcționează? Dau telefonul înapoi și contiunui de unde am ramas sau cum? Va rog...? (mai mult)
Salut! Am si eu o problema cu un s8+ , am fost si in service dar m- a costat prea mult, spunand ca display- ul este stricat, insa tind sa cred ca nu asta este problema. Acum o luna am luat un s8+ la...? (mai mult)
Ce viteză prinzi în 4.5G cu Samsung Galaxy Note 20 Ultra?
Salut, ieri mi- am scapat telefonul in apa pentru a nu stiu cata oara si mergea totul bine la el, pana azi cand m- am trezit iar butonul de blocare/deblocare ecran nu mai mergea.Credeti ca se poate repara...? (mai mult)
A mai cumparat cineva Samsung A52 sau A72 si ati primit incarcator de 15W, cand toata lumea promite ca vine cu 25W in pachet? Mi s- a intamplat ieri, cand l- am luat de Altex. Ei nu raspund de problema...? (mai mult)
Dacă îmi bag telefonul la încarcat la 27-28 % baterie îi distrug de tot acumulatorul, deoarece de la 27% se descarcă câte 1% la fiecare 30 de secunde până la 0% sau până se stinge?
Ce categorie de LTE-A are Xiaomi Mi 11 Ultra?
Pana la urma, mi- am cumparat un telefon, iar cand ii fac set- up, ma intreaba ce fel de "search engine/browser" sa aleg dintre GMX, PrivacyWall, Yandex si Google. Ma ajuta si pe mine cineva cu...? (mai mult)
Am observat ca dupa ceva timp orice camera de telefon incepe sa faca lag. Pana si Nova5t care cred ca e destul de nou as zice. Pot scapa de lagul asta. Si de ce se intampla asta.
Salut! Vreau sa imi iau un telefon mai bun in sensul sa fie rezistent, sa reziste la cazaturi, il mai scap de la inaltime... Nu prea ma intereseaza pozele asa mult, dar prefer sa ruleze foarte bine. ...? (mai mult)
Salut! Husa si pentru fata si pentru spate pentru Samsung Galaxy A02s exista?
Cat de rau pot face telefoanele noaptea in general? Poate un telefon sa dauneze daca se intampla ca o persoana sa adoarma accidental cu el in mana? Mi s- a intamplat o data insa din fericire m- a vazut...? (mai mult)
E bun de ceva Tcl plex? Am vrut să îmi iau Xiaomi mi9t însă mi- a părut că nu prea are stabilizare video. M- am gândit și la un Huawei p20 pro sau un one plus 6 însă ultimul am auzit că ar avea...? (mai mult)
Salut. Merită să cumpăr S22 Ultra 5G când apare la anul?
Câți GB de RAM vor avea telefoanele in 2096?
Hello! Siteurile alea cu ‘Sms online romanian number’ sunt bune de ceva sau încerc degeaba? A folosit cineva de pe aici unul dintre ele?
Știe cineva ce tip de Gorila Glass are ecranul de la Samsung A72? S- a lansat în urmă cu o săptămână, iar unii spun că este de tip 5, alții de tip 3. Pe GSM Arena sau pe alte site- uri ...? (mai mult)
Salutare! Cine are Huawei p40 lite și și- a pus folie de sticla pe el? Mie mi- a venit cadou telefonul cu folie de sticla și a pus- o taicamiu, eu am dat- o jos din cauza ca se vedea nasol la camera...? (mai mult)
Salut TPU! Ieri am luat o cartelă Orange PrePay chiare de la ei din sediu(cu totul).Am citit in manual si zicea asa:, , Dacă timp de 3 luni nu inițiezi sau primești un apel taxabil, cartela ta va...? (mai mult)
Dupa noul update la Android (nu stiu ce versiune e), cand decupez o poza din galerie ramane apoi doar poza decupata, cea originala se sterge automat. Ati patit si voi?
Varul meu are un iphone 6 si cand are locatia activata, il localizeaza ca fiind intr-un alt oras, decat cel in care este. Unde sa intre in meniu ca sa il localizeze exact unde e?
Salutare! Cine a mai avut Huawei p40 lite? Mie mi- a venit cu tot folie de sticla si am dat- o jos din cauză că se vedea nasol cand voiam sa fac selfiuri, acu 2 zile mi l- am scapat si s- a spart si...? (mai mult)
Sunt cam indecis în ce să aleg, Samsung M21, M31, M51, și A71. Ce credeți?
Bună TPU. Am un s20 plus 5g și vreau să văd rezoluțiile camerei, dar când intru în setările camerei nu îmi arată deloc, tot ce găsesc legat de cameră ar fi hdr10+ videos și High- efficiency...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
nemur88 întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The Smurfs
Te-a lovit si pe tine strumfomania? Hai sa vedem cat de bine cunosti povestea strumfilor dragalasi!