Cei mai activi useri din categoria Telefonie pe 17 Ianuarie 2025 sunt:
Salut, am un Samsung s9 si ori de câte ori deblochez telefonul imi deschide automat reclame in browser sau cand ma joc un joc apare pe ecran sau se deschide în mod automat in browser, ma ajuta cineva...? (mai mult)
Salut, am o problema la telefon. Mai exact cand vreau sa apas pe funtia bluetooth se activeaza si dupa 2 secunde se dezactiveaza, ce este de facut? (am Sony xperia xa2)
Daca e schimbata bateria la iphone are vreo importanta? Cam cat te tine o baterie, gen stiu ca aia originala 2 -3 ani, dar asta?
Salut! Cine stie cum pot dezactivat butonul recente la un j5?
Salut. Am o mizerie de telefon Samsung a20 si mi s- a blocat dintr- odata. Eram intr- o aplicatie de pariuri si s- a blocat imaginea, am apasat pe ecranele laterale, degeaba. S- a blocat pe imaginea ...? (mai mult)
Mi- am incarcat cartela sim de la Vodafone cu 5 euro ieri pe la ora 14 am stat pe net cam o ora avand 150.000 MB plus un bonus de 10.000 si dimineata am deschis datele nu mergeau, am intrat in my Vodafone...? (mai mult)
Buna! Am si eu o întrebare. Vi se întâmplă să vi se încălzească telefonul cand va actualizați telefonul? Sau sunt singura persoană?
Buna. Am găsit pe un site totalconvert se numea iPhone la mâna a doua cu 100% sănătatea bateriei (desigur e schimbata) acum am vrut să vă întreb dacă telefonul va merge perfect ca si cu una originala...? (mai mult)
Bună! Am un iPhone 6s și am versiunea de IOS 13 și aș vrea să am versiunea veche de IOS 9. :) Sincer îmi place mult mai mult această versiune deoarece cu toate că este pentru unii demodată...? (mai mult)
Care sunt cele mai necesare accesorii la un telefon, în afara de folie și husă?
Bună TPU. Aș vrea să îmi iau un iPhone x 256gb de la amanet. El costă 1, 600.Nu am bani de unul nou. Battery health este de 82% arată foarte bine. Ce spuneti să îl iau sau să nu.
Bună Seara Dragi Prieteni, am revenit din nou cu o intrebare de data asta putin mai diferită! Anul trecut de ziua mea mi- am permis sa imi fac singura un cadou si anume un galaxy j4 2018 de toata frumusetea....? (mai mult)
Buna ziua, as vrea sa sun o linie telefonica de prevenire a sinuciderii, sunt tanar, stau la parinti, departe de oras, am incercat sa sun... dar imi arata ca nu imi gaseste reteaua, nu am nici o ...? (mai mult)
Întâmpin o problemă la un telefon Xiaomi. Începând de azi am inceput sa am probleme cu el. Majoritatea jocurilor mi se inchid singure. Intru in ele și după 5 secunde mi se închid. Am observat și...? (mai mult)
Salutare. Am un Samsung S20 plus si fac probleme vreo 3 aplicatii, din ce- am vazut pana acum. Tiktok- ul, yahoo mail si photo editor. Se deschid dar nu apuc sa fac nimic, ca se inchid automat. Tiktok-...? (mai mult)
Au inceput sa mi se inchida aplicatiile de pe telefon. Ieri toate au mers ok. Am dat update la telefon, in caz ca asta era problema. Am dat si restart, am sters si reinstalat unele aplicatii dar nimic....? (mai mult)
Am achiziționat un iPhone SE2 acum 2 saptamani și capacitatea bateriei era 100% dar acum a scăzut la 99%. Este normal sa scada intr-o perioada asa scurta de timp?
Buna ziua, sunt studenta și cursurile le facem online pe Skype, se pare ca unul din colegi face glume proaste și închie apelul pentru toată lumea enervand atât profesorii cât și colegii, se poate...? (mai mult)
Salut, din nou! Asta e a treia oară când am dus Samsungul Galaxy S7 la reparat în legătură cu recepția de date mobile, fiind foarte slabă. De data asta, omul mi- a schimbat si piesele de sub ...? (mai mult)
Saluut! În seara asta mă confrunt cu o problema la telefon. Majoritatea aplicațiilor de pe telefon nu se deschid sau se deschid câteva secunde apoi îmi dau crash (fara niciun mesaj, nimic, efectiv...? (mai mult)
Bună ziua! In curând o să- mi cumpăr un telefon nou si nu stiu ce sa aleg dintre iPhone11 si Samsung S10plus, voi care credeti că merită? Adica să mearga foarte bine fără lag si sa aiba cameră...? (mai mult)
Când va apărea 5G în Ventimiglia Imperia Italia?
Salut TPU, Nu stiti cand o sa primeasca telefoanele cu Android One Android 11? Telefonul este Nokia 2.3. Dau Funda!
Salut. Ce viteză prind cu Samsung Galaxy S21 Ultra 5G în 4.5G(date mobile LTE-A)? În casă (300m distanța) și afară unde este antena.
Cum verific un telefon cu display spart, daca are placa de baza buna? FUNDA!
Salut TPU, As avea de ales din iPhone SE 2020 si Xiaomi mi 10T Pro, Care ar fi mai ok? M-am gandit si la varianta sa incerc ceva nou pentru ca toata viata am avut Android. Ce sa aleg? Dau Funda!
Pentru diferenta de 200 lei dintre Samsung galaxy a 12 si Samsung galaxy m21 merita luat primul telefon? O sa il folosesc normal, pentru aplicatiile utile si fara jocuri
Merita cumparat un SAMSUNG GALAXY A12, doar pentru 750 de lei? Eu o sa il folosesc doar pentru aplicatii de zi cu zi, fara jocuri. As vrea si niste pareri despre el?
Merită achiziția unui Samsung galaxy a12?
Salut TPU. Daca am spart telefonul (S9 Plus) si are 2 dungi verzi orizontale sunt asa un verzui transparent este vreo problema? Nu ma deranjează dar vreau sa știu dacă nu afectează cu nimic Dau...? (mai mult)
Salut, recent mi- am cumpărat iphone 12 pro max si vreau sa mut datele de pe vechiul telefon care e cu android, sa le mut pe iphone, insa la WhatsApp nu mi se muta mesajele, cum pot sa fac sa le mut...? (mai mult)
Buna seara. Stie cineva cum pot afla puterea de iesire audio dintr- un telefon prin jack de 3.5, casti? Am cautat pe site- ul producătorului si nu spune nimic. De exemplu la mp3, mp4 playere la ...? (mai mult)
Buna! Samsung j6. Browserul cere actualizare. Permit. Intra pe Google play, dau actualizare, dar nu se actualizaeaza. De ce?
Oare va mai apărea un telefon Samsung Galaxy Note pe viitor?
Buna. iPhone 7 are modul portret când fotografiezi?
De ce Samsung A71 a fost scos de pe piata? Am vazut ca nu mai face parte din oferta eMAG (eMAG) si altex (2 firme foarte mari, cred ca cele mai mari pe partea de electronice). A trecut abia un an de la...? (mai mult)
Câte CA(Carrier Aggregation) are Iphone 12 Pro Max? Dar câte va avea Iphone 13 Pro Max?
Cum transfer credit din abonamentul digi în cartela Orange?
1. S20 Ultra 5G are 7CA. Lafel are și S21 Ultra 5G? 2. Câte CA o să aibă S22 Ultra 5G? La date mobile 4G LTE-A mă refer.
Recomandare laptop Apple? La vizionat filme, photoshop si jocuri : minecraft, csgo. Pana in 1000 de lei SH. Va multumesc!
Salut, am un Galaxy S21 nou iar azi am observat ca am ecranul spart fara sa il fi scapat sau ceva. Daca imi schimb ecranul la service autorizat (Orange, de unde l- am si cumparat) va ramane protectia...? (mai mult)
Ce viteze prindeți la date mobile în speedtest by Ookla?
Daca imi schimb telefonul, cum pot muta conversatiile WhatsApp de pe un telefon pe altul?
Folosește cineva Ubuntu? Caut o soluție tehnică prin care să pot reduce dimensiunea pozelor aflate pe cloud.mail.ru Am un cloud de 100 GB care s- a umplut cu poze pentru ca a fost sincronizat cu...? (mai mult)
Salutare TPU! Am o intrebare pentru cei care au practicat limbajul de programare TPU, am 14 ani si as vrea sa invat chestii simple, daca poate cineva sa imi zica cum as putea sa dau loop cand se da un...? (mai mult)
Ce să aleg intre s20 ultra și s21 ultra?
Cum se numește următorul senzor: Cel cu care poți detecta metale? Există la S21 Ultra 5G?
4.5G este 4G+? Am un telefon 4G+ 600Mbps si unul 4.5G 1000 Mbps.
Merita sa dai bani pe un Iphone, pana la urma? Multe persoane zic ca e un telefon bun de nimic.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Ioana20Andreea întreabă:
Robert74G întreabă:
anonimus272727 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Pizza
Te numeri printre multitudinea de fani ai pizzei din intreaga lume? Hai sa vedem daca stii mai multe despre ea decat cum sa o mananci cu pofta! :-)