Cei mai activi useri din categoria Telefonie pe 17 Ianuarie 2025 sunt:
Bună seara! Unde se găsesc cele mai ieftine telefoane, dintre țările din Europa?
Buna Seara! Nu stiu daca sunt singura persoana care se afla in aceasta situatie! De un an de zile, am o problema foarte mare la retea, folosesc un PrePay de la Orange, treaba consta in faptul ca netul ...? (mai mult)
Bună, TPU! Cam cât câștigă un consultant vânzări sau un vânzător într-un magazin cum ar fi Orange, Telekom, Vodafone, etc?
Bună! Daca am un număr salvat în telefon, dar ea nu îmi are numărul salvat, poate sa îmi vadă starea pe wapp?
Salut TPU. Am vazut pe YouTube ca și la iPhone SE 2020 primești cablu USB C to Lighting în cutie. Asa este? Dau Funda!
Cum pot instala Yb vanced pe un iPhone 7 plus, am folosit ce am găsit la un search pe google și nu a mers deloc.
Mi- a inmanat cineva o cartela sim gratis cu optiune activata deja sigilata, este safe s- o folosesc? Mentionez ca am dat de o persoana, reprezentant Orange poate se plimba cu mai multe cartela pe un...? (mai mult)
Buna doar ce mi- am luat un Samsung galaxy s10 + si am observat ca face pozele cam ciudate (mult noise, blurate sau pixelate) inainte de s10 aveam un s8 + si pot sa zic ca era diferenta de la cer la...? (mai mult)
Cei care aveți modele de telefoane Xiaomi cu 128 GB memorie, cât spațiu vă ocupă sistemul?
Salut TPU. Daca vreau sa imi cumpar un iphone SE 2 si imi trebuie si un cablu pentru fast charging dar unul original este 150 de lei. https://altex.ro/cablu- date- apple- mx0k2zm- a- lightning- type- c-...? (mai mult)
Salut TPU. Azi mi-a venit acest receiver bluetooth de pe joom si as vrea sa il conectez la PC. Cum il pot conecta la PC? Dau Funda! https://www.joom.com/ro/products/5e60cd8d8b4513010167cdc5
Salutare. Nu știu ce e cu telefonul meu dar trebuie să îl las o zi întreagă la încărcat, se încarcă extraordinar de greu. Ce poate să fie? Încărcătorul este bun și merge foarte bine dar ...? (mai mult)
Cum pot sa fac sa am serviciile google pe Huwery P40? Am cautat pe net si nici una nu a fost valida.
Salut TPU. Nu știu cum am făcut sa sparg spatele la un S9 Plus. Nu ii chiar asa tare. Oare cât ma costa montatul și spatele la el sa mi le schimbe? Dau Funda!
Salut TPU, am o problema la telefon, am citit nu mai stiu exact unde ca telefonul meu are functia de gyroscope pe jocuri dar cand intru nu imi merge, ce pot face?
Bună, am o nelămurire. Am iPhone 7 și îmi apare in colțul din dreapta sus o bulină albă/gri. Ce semnifica asta?
Salut TPU, Cum instalez serviciile google pe un Huawei p40 lite?
Salut TPU, vreau sa imi cumpar un telefon nou pana in 800 de lei care sa mearga foarte bine pentru jocuri, sa nu laguiasca si sa fie cat de cat ecranul mare, telefonul pe care il am acum este foarte...? (mai mult)
Bună TPU! Azi cand am verificat galeria am observat salvat acolo un folder cu vreo 2 filmări și 5 poze, tot de azi din momentul în care eu eram în mașină. Ma vedeam eu cum țineam telefonul în...? (mai mult)
Buna! Sunt in reteaua Orange si am o problema. As vrea sa aflu cine m-a sunat cu numar ascuns. Aveti vreo idee sau stiti cum as putea sa fac asta?
Am cumparat Motorola moto g9 play si am bagat cartela SIM Orange si nu-mi apar numerele de telefon...cum fac?
Un asistent vocal în limba română se găsește pe Google Play?
V-ati rootat vreodata telefonul? Daca da, ati pus pe el vreun custom ROM?
Ce părere aveți de aptoide si apk pure?
Câți bani iau pe un Redmi 5 A culoare gri, ecranul nu este spart, folosit de un an aproape bun?
Salutare, am o tableta Asus zenpad 8.0 z380kl si a rămas în bootlop (este brick- uit), ramane imaginea cu logo ASUS si atata si mai apare câteodată si o mica baterie, care nu indica dacă încarcă....? (mai mult)
Bună! Am un telefon Samsung J3 2017, cu versiunea bluetooth 4.2. Aș dori să îmi comand Airpods și găsesc doar cu versiunea bluetooth 5. Telefonul meu este compatibil cu versiunea bluetooth 5?
Buna ziua. In Decembrie anul trecut mi- am cumpărat un iPhone 12, "nou" de la un GSM, telefonul a fost desfăcut in prezenta mea, dar acum după un timp am văzut ca are o culoare ciudata, un albastru...? (mai mult)
Bună! Am un telefon Samsung J3 2017, cu versiunea bluetooth 4.2. Aș dori să îmi comand Airpods și găsesc doar cu versiunea bluetooth 5. Telefonul meu este compatibil cu Airpods, versiunea 5?
Salut, am avut un Samsung caruia i- am spart displayul si acum mi- am luat iphone, stie cineva cum pot recupera conversatiile de pe watshapp si pozele (nu le am in google foto) exista vreo aplicatie ...? (mai mult)
Buna TPU. As dori sa imi cumpar un telefon, un iPhone mai exact, dar nu stiu ce sa aleg dintre XR sau SE2. Ma poate ajuta cineva?
Salut. Când se lansează S22 Ultra 5G și Iphone 13 Pro Max? Aș merge pe S22.
Buna o data am găsit o aplicație care puteai modifica orice ca de exemplu puteai face sa pui nouri Nouri de ploaie Diferite peisaje Nu ma refer la faceapp Avea și cu plata și gratis opțiuni...? (mai mult)
-Am un telefon unde pot să aleg între 60 și 120 Hz. La bun dacă îmi dau seama de diferența. Voi vă dați seama? Și unde vedeți cel mai bine aceasta diferență?
Buna ziua am și eu un Xiaomi Redmi note 9pro și am o pereche de căști de la Samsung si observ că se aud mai încet decât la Samsung și mi am cumpărat și o pereche bluetooth și se aud tot la fel...? (mai mult)
Hei. pentru iphone ce aplicatie se recomanda pentru a -mi pitea pune orice melodie la tonuri?
Un prieten de- al meu n- a mai folosit o perioada de timp un telefon si din acest motiv si a uitat modelul (parola). Multi i- au recomandat sa si reseteze telefonul, chestie la care l am ajutat eu. Insa...? (mai mult)
Salut TPU, mai merita p30 pro in 2021? gaming,beterie,conectivitate, etc. multumesc anticipat.
Bun..Deci voiam să vă întreb ceva. De o saptamana mi am luat Iphone 11 si ieri mi- a ajuns o husa originală de la Apple dar eu voiam să mi mai iau o husa după mobilfox însă am auzit atât păreri...? (mai mult)
Salut tuturor! Am dus telefonul Samsung Galaxy S7 din nou la reparat la service și mi- a schimbat omul antena pentru date și mi- a pus una noua, ca cealaltă, după cum am spus, a fost oxidată. Credeți...? (mai mult)
Salut! Tocmai ce am bagat cartela intr- un iphone 7 si nu imi apar contactele. Tin sa precizez ca sunt salvate pe sim iar in rest e totul ok, pot suna doar ca nu imi apare absolut nimic in agenda. A intampinat...? (mai mult)
Daca sunt blocat pe telefon, automat sunt blocat si pe telegram? Mesajele sunt vazute si citite pe telegram!
Salut! Am cumparat zilele astea un s9 plus de la un amanet si pe parcurs au inceput sa apara probleme la display. Daca am garantia valabila ma poate costa ceva reparatia? Multumesc!
Buna, am si eu o problema, am ihone 7 plus, iar atunci cand vreau sa-mi pun o poza la profil pe wapp, o pune blurata si nu inteleg de ce.
Buna dimineata! Am inchis un abonament la telefon. Nu am pastrat numarul. E blocat si acesta. Dar, providerul mi- a inchis abonamentul cu mai multe ore inainte de data anuntata si eu nu am apucat sa ...? (mai mult)
Neata, caut numele primului meu telefon Nokia, cred ca a fost lansat in 2004 daca nu ma insel si era destul de primitiv. Nu stiu foarte multe despre el din pacate. Stiti cum se numeste acest telefon ...? (mai mult)
Cum pot sa am emoji de iphone pe android mai exact pe Instagram? Dau funda
Salut TPU! Îmi poate spune si mie cineva cum fac sa vad cât este prețul oricărui telefon de pe siteul celor de la Vodafone in funcție de abonament? In trecut știu ca era o căsuța in partea dreapta...? (mai mult)
Buna TPU! Mama si- a spart telefonul si a vrut sa ia telefonului tatalui meu, care este mort. Am dat resetare din fabrica si acum imi cere email si parola de la contul google. Cum pot sa am din nou acces...? (mai mult)
Am instalat whatsapp si la backup am avut un backup de 128MB si am facut un altul nou de 50kb, cum fac sa restaurez pe cel vechi?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Draghici_Andrei_Madalin_2000 întreabă:
Ioana20Andreea întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Rozatoare
Iubesti iepurasii, veveritele si porcusorii de Guineea? Afla acum cat de bine iti cunosti rozatoarele preferate!