Cei mai activi useri din categoria Telefonie pe 17 Ianuarie 2025 sunt:
Salutare, am observat ca mi- au aparut cateva zgarieturi fine pe ecran, se vad doar la lumina puternica de afara si cand e oprit ecranul, nu stiu cum am reusit sa le fac. Aveti ceva sugestii sa le fac...? (mai mult)
De ce anumite persoane își îndepărtează husele sau carcasele de pe telefoane după 1 an sau 2? Nu mai țin atât de mult la telefoanele lor cum o făceau atunci când le-au cumpărat?
Salutare, vreau sa dau comanda de un telefon Samsung galaxy a71 de la media markt din Germania, intrebarea mea este daca are in meniu limba romana, stie careva?
Buna TPU! Ma uitam pe fsonline la un film care nu este pe Netflix si am apăsat din greșeală pe o reclama din aceea care se deschide in alta fereastra. Am închis repede fereastra si am șters istoricul,...? (mai mult)
Există un site care să aibă orice număr de telefon și numele celor care dețin acele numere de telefon? Pentru cel care îmi dă adresa site ului îi dau fundă!
Salut TPU, am și eu o problemă...Problema e cu un telefon iphone 8 plus, mulți dintre voi știți jocul pubg mobile. Eu am o problema cu microfonul în joc..Folosesc o pereche de căști profesionale...? (mai mult)
Samsung Galaxy A51 sau Huawei Nova 5T? Nu mă interesează pentru jocuri, cât mă interesează calitatea pozelor. Aaa, iar Samsung Galaxy A51 vine cu mufă Jack 3, 5 pentru casti, când Huawei ...? (mai mult)
Este normal la iPhone ca in 50 min de la 100% sa îmi scadă bateria la 90?
Salut TPU, am o intrebare, ce smartphone preferati, android sau ios? Multumesc dau funda
Buna seara! Cam cat costa inlocuirea displayului la Samsung a70? mentionez ca nu-i spart ecranul doar lcdul?
TPU merită să trec de la android la ios?
Cum îmi pot pune ca ringtone ce melodie vreau eu la iPhone?
Cum pot dezactiva, chestia acea de pe google, care imi spune ca trebuie sa configureze părinții supravegherea o data la o lună? Cine a mai trecut prin asa ceva, imi poate spune, va rog?
Tatal meu are un Samsung s10 iar eu un iPhone 11. Mie îmi tine mult mai mult bateria la telefon. Oare de ce? Ce ar trebui sa facă ca sa nu se descarce așa repede?
Ma suna niste numere necunoscute si daca raspund nu se aude nimic sau se aude doar muzica. Ce poate insemna? (sunt numere din Romania)
Bună TPU! De ce atunci când vreau sa folosesc un efect pe tik tok îmi apare "dispozitivul tău nu accepta acest efect"? Am un Huawei p 20 lite... Puteți sa imi spuneți care e problema și ce înseamnă...? (mai mult)
Buna TPU. Am un telefon (Honor Wiew 10) de vreo 3 ani. Recent nu stiu ce s- a intamplat dar intr- o zi cand l- am scos din buzunar butonul pentru amprenta s- a scos de la locul lui. Acum nu il mai pot ...? (mai mult)
Salutare! Are cineva făcut upgrade la android 11 pe Huawei nova 5t?
Salut am abonament la Orange fun 12 am intrat pe telefonul surorii mele ca suntem toata familia in abonament si nu ii mergea internetul mobil si din greseala ( cred) am activat Orange net 6 acum nu...? (mai mult)
Am un iphone 6 si i- am facut un backup in laptop in data de 23.02. 2021. Am sters wap- ul din el dupa ce am facut back ul respectiv si am bagat o alta cartela, automat am pierdut toate conversatiile...? (mai mult)
Salut Dețin un Huawei nova 5t și aseară din greșeală m- am așezat peste el si s- a îndoit puțin, însă nu am observat nici o problemă, până azi, când am observat că se încarcă foarte...? (mai mult)
Pot sa descarc Adobe draw din AppStore?
Buna seara! Am un telefon, iPhone 11 de 7 luni și îmi apare când intru in setări la sănătatea bateriei 98%. Și mi se pare cam prea devreme de nici un an măcar sa- l am și sa aibă starea bateriei...? (mai mult)
Salut! Care e mai bun?(pe care l-ați alege voi - făcând abstracție de preț) •Samsung Galaxy s10 plus •Huawei P30 PRO •Huawei P40 (simplu, nu PRO)
Salut! Am un telefon Huawei P20 Lite și astăzi când l- am băgat la încărcat, de la încărcător se aude un bâzâit, care cred că nu l- am mai auzit. Este acest lucru normal sau trebuie să schimb...? (mai mult)
Am mers cu telefonul meu cu Samsungul Galaxy S7 la service azi și mi l- a făcut omul. Mi- a spus ca antena din telefon pentru date mobile era oxidată și a curățat- o el bine de tot cu soluție specială...? (mai mult)
Ce sa aleg dintre iphone 11 si note 20?
Acum 5 luni am cumparat un telefon nou, dar recent, dintr- un accident, l- am scapat si s- a spart display- ul, in rest mai are cateva zgarieturi minore. Telefonul este Samsung j7 pro 2017. Credeti...? (mai mult)
Care aveți Samsung s10? Pe voi cât va tine bateria dacă stați mult pe net? La câte minute va scade câte un procent din baterie? Acord funda și vot. :)
Hei! Daca vreau sa imi cumpar alt telefon dar nu vreau sa imi pierd pozele, cum pot proceda?
Buna ziua, am dat si eu din greseala la niste poze salvare in folder securizat si nu mai le gasesc sa le pot lua din nou in telefon. Eu am un telefon Samsung a51
Am o problema cu un telefon,deci s-a închis singur și sta aprins in meniul principal, eu nu vreau să-l resetez, iar pe reboot nu pot da, fiindcă mă da din nou în meniul principal. Ce fac?
Vreau 25 întrebări pentru q&a. Despre tel, pc etc și despre mine, fundă.
Buna TPU! Acum cateva saptamani m- am mutat in Franta si mi- am cumparat o cartela cu un numar nou de telefon pentru a avea roaming. Am pastrat si cartela cu numarul vechi si am luat- o cu mine. Problema...? (mai mult)
Cate Carier Agregation are S21 ultra 5g? Suporta banda 32?
Am un Samsung a40. La cartela sim îmi arata că am 4- 5 linuțe. Cand vreau sa sun pe cineva imi zice doar apeluri de urgenta si nicio conexiune la retea. E vorba despre cartela Orange. Si credit ...? (mai mult)
Salut tuturor. Mi- am cumpărat recent un Samsung Galaxy S7 de pe Okazii la 500 lei second hand, utilizat deja. Oricum, telefonul e in stare foarte buna, nu are nicio zgârietură sau urme de folosire...? (mai mult)
Salut. Camera foto a telefonului meu Samsung A7 dupa ce face poza normala pe verticala se salveaza in orizontala intoarsa si nu stiu cum se rezolva asta, am incercat orice si nu merge. Stie cineva...? (mai mult)
Salut TPU, tocmai ce mi- am luat un IPhone X de la amanet și am observat ca dacă vorbesc cu cineva la telefon și țin telefonul la ureche persoana respectiva ma aude foarte încet iar dacă dau pe ...? (mai mult)
Salut. Samsung sau Apple? La telefoane ma refer. S21 Ultra vs Iphone 13 pro max(Cand se lanseaza)
Salutare, deține cineva antivirus pentru IPhone? Este necesar? Ce antivirus
Salut tuturor. Mi- am cumpărat recent un Samsung Galaxy S7 de pe Okazii la 500 lei second gând, utilizat deja. Oricum, telefonul e in stare foarte buna, nu are nicio zgârietură sau urme de folosire...? (mai mult)
Salut, recent mi-am luat un iphone X si vreau sa dezactivez acea optiune cand ecranul se aprinde la lumina si la atingere. Multumesc
TPU am fost utilizator LG, Samsung iar acum sunt Xiaomi, aș vrea să încerce și Apple dar nu prea am auzit lucruri bune despre telefoanele lor mai ales că au prețuri mari. Poate că îmi va place...? (mai mult)
Salut! Am o întrebare. Dacă la un telefon i se schimba Softul se resetează automat din fabrica? Pentru ca telefonul meu vechi se stricase și acum am altul, doar ca problema este ca tata a dus telefonul...? (mai mult)
Salut TPU, dețin niste casti bluetooth se aud bine dar nu au un microfon foarte bun și nu se aude bine pe apel video.Stiti cumva daca as putea folosi căștile dar sursa sunetului sa fie de la microfonul...? (mai mult)
Salut! Știți cum as putea sa văd întregul istoric de pe aplicația safari de pe iPhone? Am nevoie de un site deschis in luna August 2020... iar pe pe telefon îmi arată doar pana in luna Ianuarie...? (mai mult)
Salut, recent mi- am luat un Iphone X, pana acum nu am mai avut iphone, problema este ca nu stiu daca chiar e o problema, cand tin telefonul in mana intr- o anumita pozitie se aprinde, as vrea sa ...? (mai mult)
Buna TPU, am o intrebare legata de un telefon. Ii scade bateria foarte repede si am auzit o voce ciudata venind din difuzorul acestuia, dupa cateva minute am primit notificare de la google ca am fost...? (mai mult)
Salut TPU. Care este cel mai bun telefon pentru a fi root-at? Am un Huawei mate 20 lite si nu pot sa ii dau root asa ca vreau sa stiu ce telefon ar fi bun pentru asta si la un pret accesibil.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
LisaJulie întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Cartea Junglei
Ai urmarit cu drag aventurile lui Mowgli prin jungla indiana? Cat de multe iti mai amintesti despre micul baiat si prietenii lui?