Cei mai activi useri din categoria Telefonie pe 17 Ianuarie 2025 sunt:
Buna, am un iph x si am memoria plina, dar am observat ca daca sterg pozele din galerie se sterg si din icloud si nu vreau asta, ce pot face sa le pot sterge din telefon dar sa ramana in icloud, spatiu...? (mai mult)
Bună TPU. As vrea si eu sa stiu cum pot face root pe un Huawei P40 Lite:)) Stiu ce consta progresul de rootare am mai avut cateva modele Samsung pe care am facut asta Dar aici nu ii dau de cap sa ...? (mai mult)
Salut. Am un iPhone SE 2020 luat in ianuarie anul ăsta. Recent m- am uitat la sănătatea bateriei și am văzut ca a scăzut 5%, foarte mult după părerea mea după o luna de zile. Care sa fie cauza?...? (mai mult)
Salut, mama mea si-a pierdut telefonul, un Samsung a20! Îl mai pot găsi?
Unde pot să introduc adresa de email și să văd direct toate conturile active la acea adresa?
Hei! Care este mai bun, Iphone 11 sau Samsung a50? La care camera este mai buna?
Salut TPU! Am vazut un Samsung Galaxy Note 10 Lite pe site- ul buy mobile.ro Si as vrea sa stiu daca cineva a avut de- a face cu ei. Nu sunt sigur de magazin, pentru ca am vazut ca la varianta black pretul...? (mai mult)
Salut, în Decembrie va trebuii să cumpăr un telefon nou. Merită Iphone 12 pro max sau chiar 13 pro max?
Cat costa schimbate soft la un Samsung a80? multumesc frumos!
Bună TPU, vreau să- mi iau un telefon de pe olx, e un Iphone 11 si e sigilat, l- am verificat pe internet dupa serial number si e in regula nu e refurbished sau activat inainte doar ca îmi zice la...? (mai mult)
Ce părere aveți despre căști in-ear? Sunt practice? Le folosiți?
De ce îmi pâlpâie ecranul la telefon? Îl pot repara?
Bună! Am un A70 si nu mai încarcă cu încărcătorul original. Capul e bun însă cablul are ceva. Am fost azi am luat un cablu, l- am probat si se incarca rapid. Acum am ajuns acasa si nu mai încarcă...? (mai mult)
Salut! De ce cand imi incarc telefon cu credit la magazin peste 2 zile se termina? Sunt pe Orange si am incarcat de 2 ori cu 4e si odata cu 5e in decurs de o saptamana si am totul activat. Multumesc...? (mai mult)
Buna, din nou! Dintr- o data, telefonul meu (Samsung) ma sacaie cu notificari pentru a activa... urmarirea telefonului. Localizarea lui. Nu gasesc de unde pot dezactiva asta. Ma ajuta cineva?...? (mai mult)
Am rugamintea sa ma lamuriti intr- un aspect. Am sunat pe cineva, la mine telefonul a sunat pana a spus ca abonatul nu raspunde, iar la cealalta persoana nu a sunat telefonul, nici macar ...? (mai mult)
Bună seara! Merită să-mi iau iPhone 11? Vreau pareri"
Buna! Am o intrebare despre un telefon. Recent am schimbat codul, dar l- am uitat, iar astazi cineva l- a resetat din nou prin iTunes. Dupa aceasta resetare imi cere contul iCloud pe care nu il mai stiu....? (mai mult)
Buna TPU, Ma cam bate gandul sa-mi cumpar un nou telefon si m-am gandit la un Samsung A71. Daca detineti, cum este? Merita?
Salut, mi- am portat numarul la digi si vreau sa imi instalez whatssap pe telefon si nu primesc mesaj cu acele 6 cifre, am incercat si telegram+ signal si tot nu primesc mesajele, dupa am incercat cu nr...? (mai mult)
TPU ce iphoneuri sunt mai bune ca un Xiaomi redim note 8 pro?
Salut TPU! Ieri mi-am luat un telefon Huawei P30 lite. Telefonul vine cu o folie de sticla aplicata deja din fabrica. Daca mi se sparge ecranul pot da aceea folie jos si sa-mi pun alta?
Buna, vreau sa imi duc telefonul la reparat (are displayul si touchscreenul stricat) vreau sa stiu daca imi pierd datele din el si aplicatiile (am google classroom pe care intru pentru orele de la scoala...? (mai mult)
Bună ziua TPU! Am si eu o întrebare, am un S10+ care are IMEI de Germania și vreau sa ii bag din nou softul de pe sammobile oficial, dar acolo am mai multe categorii printre care și țara. Întrebarea...? (mai mult)
Salut, nu stiu ce are telefonul meu Samsung A5 2017 de se tot restarteaza singur, de ieri a început problema cu restartarea, nu stiu ce sa-i mai fac. Cel mai bun raspuns primeste o funda.
Buna. Am intrat pe telefon sa caut un film, am intrat pe o pagina și mi- a deschis alte pagini cu reclame, printre care și o pagina unde îmi scria ca sistemul telefonului e infectat cu viruși și...? (mai mult)
Bună, când încerc sa fac cont icloud și primesc nr de verificare prin mesaj pe telefon pentru verificarea numărului după ce îl trec în căsuța de acolo îmi zice ca nu poate sa conțină cifre...? (mai mult)
Buna, de cateva zile primesc niste notificari de la calendar in care mi se spune ca s- au detectat niste virusi. In seara asta am primit notificare spunandu- mi "iphone ul dumneavoastra este grav afectat"...? (mai mult)
Daca o sa cumpar un xiaomi redmi note 8 pro la poze in colt va aparea acel scris? Cum sa il fac sa dispara daca va aparea?!
Salut. Am un Iphone6s si din pacate am uitat codul de acces, as dori sa ii dau recover, problema e ca am downloadat ITunes iar calculatorul nu il vede. (nu pot da allow din telefon pentru ca imi apare...? (mai mult)
Salut! Vreau să îmi cumpăr un telefon și am un buget de cam 2000 de lei. Ce mă interesează în principal este camera(pozele să fie cât mai aproape de realitate, adică culori naturale, să aibă...? (mai mult)
Am un telefon oukitel căruia nu- i mai merge touchscreen- ul, deși se încarcă și se aprinde. Am încercat să- l duc la reparații la mai multe locuri din orașul meu, am fost și în străinătate...? (mai mult)
De ce unele iphon-uri la baterie au 4 conectori si nu 3 ca celelalte telefoane?
Salutare fraților! Când ma uit pe Netflix și fac ss uri se vede ecranul negru în captura se observa doar subtitrarea.A mai pățit asta careva? Am Samsung.Cum pot rezolva problemele? Mersi anticipat!...? (mai mult)
Pareri xiaomi mi 10T pro 8gb ram 128gb?
TPU am o întrebare..cum pot muta toate videoclipurile (100+ ) din memoria telefonului pe cardul său de memorie? Am xiaomi redim note 8 pro, până acum foloseam doar Samsung, acum trebuie să mă obișnuiesc...? (mai mult)
Am verificat la toate aplicațiile setările la permisiuni. Aplicația "com.android.management provisioning" avea permisiune activată : contacte. Neștiind nimic despre aceasta aplicație am căutat pe...? (mai mult)
De cate ori incerc ca sun pe cineva imi spune robotul ca nu : pentru moment nu aveti posibilitatea initierii unui apel de pe telefonul dvs! De ce? "SUNT PE TELEKOM" am sunat la multe persoane intr- un...? (mai mult)
Salut, am fost sunat de nr asta 0790640142 Nr arata ca e din Romania dar e ceva suspect, nr e legat ar trebui sa imi fi aparut asa 0790 640 142 Cand am raspuns se auzeau sunete si am inchis, iar ...? (mai mult)
Buna! Eu am avut muzica cumparata de pe iTunes si un joc de pe App Store dar dupa ce am dat un restart la tot telefonul si la stergere tot din setari, nu le- am mai avut. Normal daca am platit trebuia...? (mai mult)
Cateodata mi se inchide si deschide telefonul (restart) brusc, care ar fi cauza? Cum pot remedia aceasta problema cu restartul? Mentionez ca, cateodata se incalzeste si cand stau pe aplicatii pe lateral...? (mai mult)
Ce sa aleg între oppo reno 4 lite si xiaomi Redmi note 9 pro?
Dacă ai un telefon și ai uitat parola și te duci la service poate sa ți-l reseteze, ma refer la iPhone?
Salutare! Vreau să îmi cumpăr un telefon nou și mă gândeam să aleg între Xiaomi și OnePlus. Ceea ce mă interesează este: să facă poze cât mai grozave, să funcționeze ușor și să nu aibă...? (mai mult)
Mi 10T 8 gb ram sau mi 10T pro? Alte recomandari de telefoane intre 2000-2500 LEI?
Eu am un s8plus și când joc fre fire imi merge cu lag, cum pot să rezolv?
Și vouă vi se intâmplă că dacă vreți să vizionați un videoclip pe you tube să nu poți să-ți confirmi vârsta decât numai cu buletinul sau card de credit?
Samsung galaxy A71 sau xiaomi mi 10T(cel de 8 gb ram), in special pentru jocuri/poze/Youtube
Adineauri cautam ceva pe net si mi s- a restartat telefonul, care ar fi cauza? Pana acum nu am patit asa ceva, acum ma gandesc daca nu cumva am luat un tel stricat sa nu se restarteze din nou si sa faca...? (mai mult)
La Samsung note 20 ultra se poate imprima anumite chestii pe ecran? Am auzit ca numai la ecranele Amoled se intampla.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Duete celebre
Cat de multe lucruri stii despre cele mai faimoase duete din toate timpurile?