Salut! Mi- am cumparat un telefon pe abonament de la Orange in data de 28 decembrie 2020.Atunci mi s- a bagat 55 gb trafic de internet. Plata am facut- o acum in ianuarie, dar problema este ca nu mi s-...? (mai mult)
Buna, mi- a luat copilul telefonul si nu mi se mai aude difuzorul cum trebuie la el, nu imi pot da seama ce a facut. Cert e cand ating la difuzor cu un varf de ac sau ceva functioneaza normal cand il...? (mai mult)
Amoled 90Hz sau ips 144hz?
Dacă am un telefon cu wifi 5 (redmi note 8 pro), ma pot conecta la un router cu wifi 6? Mulțumesc.
Nu inteleg ce e cu eroarea de cod mmi si reta la telefon doresc sa fac redirectionare de apel si nu merge
Am o mică problema, am un Samsung note 9 și are displayul defect, așa ca evident vreau sa îl schimb, dar întrebarea mea este cât costa acel display? Am auzit ca e este destul cam scump...? (mai mult)
Mi- am instalat call of duty online pe telefon Samsung Galaxy A70 si de cand l- am instalat o data la 2- 5 meciuri imi apare display negru, pot sa umblu pe el orbeste cum s- ar spune doar ca nu se vede...? (mai mult)
Salutare, am Samsung A5 2017 si vreau sa imi duc telefonul la service pentru ca bateria nu prea mai ma tine o zi intreaga si netul de la telefon imi face figuri se conectează si se deconectează singur...? (mai mult)
Salut TPU. Vreau sa imi cumpar un telefon si vreau sa stiu care e mai bun dintre:Samsung a21S,Realme5PRO,Samsung M21 si Samsung S9 plus...
Bună seara, de vreo săptămână, când mă uit pe telefon se tot deschid pagini pe Chrome, ce să fac?
Buna seara! La iPhone xr clipurile pe YouTube merg și în full HD? (1080p) Și apropo as vrea sa îmi iau un iPhone xr dar eu nu am mai folosit IOS, ce ar trebui sa verific când îl cumpăr? Sa nu...? (mai mult)
Cartela aceasta este prepaid, adica platesc odata si dupa nu mai trebuie sa platesc? Dar nu inteleg ce zice de optiunea aia. Ce se intampla dupa ce expira? Cate minute si cati mb o sa am dupa? https://www.vodafone.ro/prepaidSim-...? (mai mult)
Va salut, ieri mi- am schimbat bateria la un IPhone deoarece bateria originala a telefonului nu prea mai ținea deloc, după ce am schimbat- o am realizat că cea noua nu tine deloc, se duce mai repede...? (mai mult)
Ce sa fac daca se opreste ercanul la telefon brusc (el inca functionand doar ca eu nu vad nimic) dar atunci cand il duc la frig cateva minute isi revine patesc asta des
Salut am achizitionat un Huawei Psmart Z si i- am dar resetare ca sa se stearga tot ce e pe el si nu stiu cum se activeaza inapoi atunci cand glisezi din pardea de jos in sus sa intre in meniu, inainte...? (mai mult)
Buna! Am un Samsung S9, mi s- a descarcat bateria și mi s- a închis. În momentul în care am băgat mufa de la incarcator, mi- a apărut un triunghi galben cu semnul exclamării pe el. Iar în partea...? (mai mult)
Ce ar trebui sa fac pentru a putea avea 5G? Ca am un Huawei p40 pro 5G și am fost prin Iași prin locurile unde sunt antene și semnal 5G și nu pot avea decât 4G+ cu tot cu funcția 5G activata și...? (mai mult)
Abonament Orange. Pana in data de 21.01. 2021 mai aveati 750 minute, 2, 5 GB net nat, din MB nationali mai ai 8, 4 GB net disponibil in roaming SEE, internat national nelimitat, minute si SMS...? (mai mult)
Huawei p40 lite v a primi Android 11?
Ajutor urgent! am trimis din greseala unui angajator un mesaj pentru mama mea pe messenger- ul de la Facebook din viteza si ne atentie cred ca omul nu a putut sa il scitesca inca poate ca inca nu ...? (mai mult)
Salut TPU, de ce telefonul imi spune mereu ca o aplicatie x se inchide in continuuu si ii dau sa o inchid si tot continua sa imi apara, de 3 zile face asa, o fi de la incarcator, am observat ca dupa...? (mai mult)
Cineva mi-a lovit cu pumnul în geantă.In geanta aveam telefonul.Telefonul are husa și sticla de protecție.Telefonul nu pare să aibă nimic. Pot sa fie consecințe pe viitor?
Mi- a venit factura de la Telekom pentru mobil pe 16 ianuarie, scrie de plata pana la 1 feb adica data scadenta aia, daca nu platesc pana atunci, se intrerupe, sau mai pot plati in 30 de zile dupa ...? (mai mult)
Ce telefoane până în 1900- 2000 lei bune, mă interesează să aibă ecran Amoled, performanță decentă și memorie de cel puțin 64gb, recomandați? Am acum un J5 an 2016 de aproximativ...? (mai mult)
Buna! Stie cineva cum se activeaza optiunile la cartela prepay Lycamobile? Din ce am citit pe site- ul lor, inteleg ca trebuie sa cumpar online cartela cu optiunea. Ceea ce nu- mi convine. Am cartela,...? (mai mult)
Hei. Merita sa mai imi cumpar Iphone 11 in 2021? Am auzit ca sunt telefoane foarte bune. Astept pareri de la posesori. Minusuri, plusuri. Etc.
Daca descarc jocuri din chrome pe telefon primesc virusi?
Care aveți Samsung s10? Mâine mă gândesc să cumpăr un s10 cu garanție un an, deci secound hand. Cam cat va ține bateria? Dacă stați pe net? Daca nu stați pe net? Acord funda.
Am un iPhone 11. Când îl scutur lângă ureche se aude ceva la camera. Apoi dacă intru pe camera și scutur nu se mai aude. E normal?
Salut, de cateva zile a aparut o problema enervanta la telefonul meu, de 4 zile la rand cand ma trezesc dimineata nu- i mai merge touchscreen- ul si e destul de enervant, cand ma culc e totul bine la ...? (mai mult)
Salut TPU. La ce se refera google play cand zice ca se pot aplica taxe pentru date la descărcare? Adica daca eu am 1gb de date mobile și ceea ce descarc e mai mare de un gb. Atunci se pot aplica taxe....? (mai mult)
Care este cel mai dotat telefon mobil din ultimii 10 ani? Dotat nu inseamna cel mai performant
Care este in opinia voastra cei care va plac enorm telefoanele... Cel mai bun number1? Acum la momentul actual pe piata in UE?
Salut. Daca las telefonul la încărcat după ce arata ca e 100% poate păți ceva?
Voi ce aplicații foarte interesante și faine aveți pe telefonul mobil? Ce recomandati?
Care credeți că e cel mai accesibil telefon cu display super amoled? Este ceva mai bun decât oppo realme 7 pro? Acest telefon in 30 de minute incarca full bateria și are și display super amoled.
Am luat acum o cartelă Vodafone Prepay și vreau să știu dacă o pot folosi pe perioadă nelimitată. Dacă pot face ceva vă rog spuneți toate posibilițătile.Dau funda!
Bai fratilor sa ma ajute cineva. Am un iphone de generatia a 2 a si am uitat codul pin. Am incercat sa- l resetez fortat din butoane si cand se deschide se deschide tot blocat... De ce? Precizez ca are...? (mai mult)
As vrea să îmi cumpăr IPhone 12, nu am bani de versiunile Pro sau Max. Merită sau nu? Care sunt diferențele? Și dacă e ok cu memorie mai mica.
As avea nevoie de ajutor și de un răspuns, cei care știu 100% sigur. In urma cu ceva timp mi- am achiziționat un iphone x (Menționez ca are decodare și încă am rămas la iOS 12, nu l- am actualizat...? (mai mult)
Cum imi dezactivez asistent google imi apare si pe ecranul de blocare cand telefonul este la incarcat?
Am o curiozitate. Telefoanele de obicei primesc 2 ani de update- uri de la Android. Daca eu imi cumpar un Huawei p40 Pro care a aparut anul trecut normal eu primesc update la sistemul de operare...? (mai mult)
Voi ce telefon ați alege intre un Samsung Galaxy s10, Samsung s10 lite și iPhone xs?
Salutaree! Îmi puteți spune care aplicație este bună pentru a optimiza un Iphone? Dar un Android?
Cum îmi pot da seama din specificații cât de bine prinde semnal un telefon?
De curând am vrut să mă portez cu numărul la digi. Am sunat la ei si au venit si mi- au dat 3 cartele pentru ca vreau sa portez 3 numere. Întrebarea e trebuie sa le bag in telefoane inainte...? (mai mult)
Salut, cam cat ar costa sa inlocuiesc display-ul la un Samsung galaxy note 8?
Am o problemă. Sora mea mi- a aruncat telefonul în wc. După ce l- am scos l- am pus în orez peste noapte iar dimineața l- am luat și am stat puțin pe el până când am intrat pe YouTube,...? (mai mult)
De o perioada de timp imi merge foarte prost Wi-Fi-ul pe telefon față de cand l-am cumpărat si nu inteleg cauza. L-am verificat de viruși si altele, ce pot sa fac ca sa rezolv?
Merita sa cumperi un telefon iPhone care nu are versiunea pro sau max?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Plante vindecatoare
Cunosti beneficiile musetelului, salviei sau ale pelinului? Afla cat de multe stii despre plantele vindecatoare chiar acum!