Am și eu o întrebare, am un iPhone și nu-mi apare deloc sub informații partea acea cu actualizare software și nu știu de ce
Este bun telefonul Samsung a20e?
Am și eu o întrebare, plec marti în Germania și as vrea sa îmi pun opțiunea cu 10 euro roaming înainte, sau trebuie sa îmi încarce cineva de aici
Am un Huawei P30 Pro. Din greșeala, am setat volum maxim pentru notificări și nu mai știu cum sa schimb. Pot sa schimb tonul dar nicicum nu găsesc de unde se schimba volumul (strict pentru...? (mai mult)
Cum pot face pe un telefon Samsung sa elimin din aplicatiile pe care nu le folosesc? Cele preinstalate nu merg dezinstalate.
Salut, am Samsung A5 2017 si de la un timp bateria telefonul se descarcă rapid si nu e zi în care să nu il încarc, chiar si de 2 ori pe zi dacă e nevoie. Oare dacă resetez telefonul, bateria...? (mai mult)
Hey hey hey=), mi- as lua p30 lite, doar ca am vazut pareri complet diferite, pro si contra, am auzit la cineva ca face poze nasoale, la altcineva ca face poze frumoase si clare, pareri? Merita? ...? (mai mult)
Dacă ma puteți ajuta, de unde pot comanda o folie de sticla pentru un galaxy s10 plus de exemplu, caut un site cu folii mai scumpe sa zic asa. Ceva la 300- 400 de lei dar am găsit doar...? (mai mult)
Vreau sa plec in Germania cu masina si vreau sa imi pun Gps-ul pe hărți. Problema este ca nu stiu cum fac cu internetul cand ies din țară. Ce e de facut?
Ce telefon ar fi mai bun. Samsung A10 sau Samsung J3?
Buna, cam cat costa sa schimb displayul unui iphone x? Si care este diferenta dintre un display OLED si unul original?
Cu ce sistem de operare merită să cumperi un telefon? Android si IOS? Fără să ținem cont de preț.
Am un telefon S9 si as vrea sa știu când și dacă se actualizează la Android 11?
Am primit acest mesaj pe telefon in notite " Identitatea ta și alte informații importante pot fi furate cu ușurință pe internet fără protecție adecvată. O aplicație recomandată pentru...? (mai mult)
Salut tuturor! Sunt indecis si nu stiu ce telefon ar fi bun pana in 1000 de lei. Care sa fie bun si la jocuri. Dau Fundita! Multumesc.
voi aveti s9 si sa bata lumina ecranului pe margini?
Unde pot vinde 2 telefoane Samsung : unul bun si altul pentru piese? Multumesc
Cine are Xiaomi note 6 pro? Acum am observat că funcționează doar un difuzor. Așa e la toate sau e defect?
Daca cineva ma poate ajuta cu un sfat. Am un iphone 7 plus si cateodata se inchide cu toate ca are bateria incarcata, se incalzaseste tare cu toate ca temperatura camerei e destul rece. Nu petrec...? (mai mult)
S9 sau s9+? Vreau sa iau acest telefon pentru poze, nu ma intereseaza bateria, imi place designul dar si performanta sa, mi-a facut matusa niste poze si noaptea ieseau super. Voi ce parere aveti?
TPU, am realizat un lucru, dacă cineva îți fură telefonul îl poate pune pe mod avion și așa nu îl mai poți găsi sau mai ușor inchide telefonul! Dacă are cineva o soluție pentru lucrurile...? (mai mult)
TPU, am un Xiaomi redim note 8 pro și când am ecranul blocat pot activa modul avion, nu mi se pare prea sigur mai ales în cazul în care este furat. Cum pot face ca modul avion să nu poată fi activat...? (mai mult)
Salut, daca am fost amenintat incontinuu de catre o persoana a carei identitate si nr de contact le cunosc, pot primi inregistrarea apelului? Sunt pe cartela, nu am abonament, am sunat la Vodafone ...? (mai mult)
Salut, TPU! In vara mi- am cumpărat iPhone 11 de la cetelem(in rate), in ultimele secunde mi- a apărut o ceata in colțul stâng sus(telefonul nu a căzut și nu are lovituri). Întrebarea mea este:"...? (mai mult)
Saluatare! Cum pot activa internetul de pe o cartela digi cu abonament pe un telefon Nokia calasic model RM-1187?
Am și eu 2 întrebări. 1.Am cumpărat și eu o cartelă OrangePrepay și vreau să stiu dacă pot face ceva să o pot folosi pe perioadă nelimitată, dacă pot face ceva vă rog spuneți...? (mai mult)
Iphone 11 cum vi se pare fata de iphone 12 pro max? La specificatii am vazut ca este chiar si sub unele telefoane de 1500 de lei, de exemplu rezolutie ecran.
Știți că în mod normal sistemul Android produse anumite fișiere în dosare atunci când accesezi Fișierele Mele - > Spațiu de stocare intern - > Android - > data! Odată cu actualizarea...? (mai mult)
Ce ar trebui sa iau din gama Samsung s9 sau Huawei p20 pro? Ce recomandati?
Care ar fi mai ok s9 sau s9 plus second hand (amanet)? Ma tenteaza sa iau plus dar imi e teama de burn display. Voi ce spuneti?
Dacă bagi altă cartelă în telefon îți apar și mesajele pe acel telefon?
Care merita mai mult si de ce? IPhone 8 Sau iPhone 8plus? Iphone 8 se blocheaza? Da sau nu? Sa raspunda doar cei care au iPhone va rog.
Am un Huawei P40 si ieri am vazut un update la EMUI11. Dupa instalare am vazut ca are tot Android 10. Va exista un Android 11 sau HaemonyOS 2.0? Si cand va aparea
Tocmai ce mi- am cumparat un Samsung S20 si am instalat aplicatia AccuBattery. Capacitatea bateriei e de 3880 mAh dar aplicatia zice viata bateriei 98%. Zice aplicatia eronat? Telefonul fiind...? (mai mult)
Am un A6+ 2018 și când vorbesc cu cineva sau trimit un vocal pe mess sau wapp se aude incet. Oare cu pot rezolva problema?
Dacă folosesc un încărcător Samsung de 25W cu usb-c pe un telefon Apple iPhone 11 se poate deteriora bateria? Dau fundă
Salut, ieri mi- am scăpat telefonul pe jos și când l- am ridicat am văzut că s- a spart folia de sticla, menționez că am un Asus rog phone 1 și din câte știu eu are gorila glass. Exista vreo...? (mai mult)
Am cumpărat un încărcător nou cu fast charger, e o problemă dacă îmi pâsâie încărcătorul când îmi încarc telefonul, având în vedere că am încărcat și cu alt încărcător exact la...? (mai mult)
Cum pot folosi castile de la telefon pentru PC ca sa inregistrez cu microfonul de la telefon?
Cum poți pune o versiune superioară de Android pe un telefon la care zice că e instalată ultima versiune de Android?!
Acum 2 zile mi- am scapat telefonul de marca Samsung galaxy a10 si nu mai merge in sensul ca nu mai pot vedea nimic pe el (el functioneaza dar nu pot vedea nimic pe el. Cand ma suna cineva se aude...? (mai mult)
Am un A40 si nu prind 4g, sunt la telekom dar pe alte telefoane prind 4g si tot pe telekom sunt, ati putea sa ma ajutati?
Am un ihunt alinen x lite 2020 am dat reset din butoane și nu trece de se cauta actualizări poate dura un minut sau doua și atât, rămâne asa, ce fac? Ajută-mă te rog
Mi- am descarcat o imagine de pe google pe telefon si acum nu stiu unde s- a descarcat(locul din care am descarcat- o). Vreau sa o sterg si nu stiu de unde. Ajutor! *tin sa mentionez ca am...? (mai mult)
Am o întrebare. Am iPhone 7 plus și stocarea din iCloud o am de 5GB și nu- mi prea ajunge și vreau să mi pun 50GB care vine 4, 50 pe lună. Trebuie să plătesc de pe card sau vine pe abonament...? (mai mult)
Cum pot trimite mesaje ca RO ALERT?
am un iphone 7, si l-am scapat in apa cam 30 de secunde. l am sters bine, functiona, iar mai apoi nu mai mergea butonul principal si apareau dungi si patratele pe ecran ce pot face?
Știe cineva de ce telefoanele din ziua de azi se aud încet pe casti, cele cu fir. Eu de exemplu am avut un s4, s5 si în prezent am un A51. SI vreau sa va spun ca se aud melodiile foarte...? (mai mult)
Salut.Mi- am cumparat luni un Samsung a 42 si nu pot sa descarc aplicatii.Imi tot spune ca se asteapta descarcarea de o jumatate de ora si nu se descarca (mentionez ca aplicatii gen: watapp, instagram.Care...? (mai mult)
Buna TPU Am un s7 edge si nu imi merge microfonul în aplicațiile whatsapp si messenger, sunt auzit doar pe apelurile vocale pe cartelă Asta după ce a avut o intervenție în el telefonul
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Andreea Balan
Lasa-ma papa la mare, Libera din nou, Baila, God - le stii pe toate? Hai sa vedem cat de multe lucruri stii despre Andreea Balan chiar acum!