Cei mai activi useri din categoria Telefonie pe 18 Ianuarie 2025 sunt:
Cum sa fac am marketplace pe Facebook?
Am un telefon Huawei si deasupra tastaturii imi apar niste cuvinte. Cum fac sa dispara? Trebuie sa ma duc in setari? Imi puteti spune toti pasi?
Am nevoie urgenta de o modalitate de a transfera absolut toate datele de pe un telefon vechi pe unul nou dau funda si toate alea va rog.
Mi- am cumparat un Samsung A71 si bateria se descarca mai rapid decat ar trebui..peste tot vad ca tine foarte mult, dar pe mine nu ma tine. Oare de ce? Am setat totul pe minim, nu am nimic care consuma...? (mai mult)
Tocmai ce mi- am cumparat Samsung A71. Doar mie mi se pare ca bateria se descarca repede? Am luat aplicatia AccuBattery si imi spune ca telefonul tine 5ore de cand telefonul e 100% pana la 0%. Isi poate...? (mai mult)
Am un telefon Samsung galaxy note 10 plus 5G și dacă îl pun apă se întâmplă ceva?
De ce când fac fotografii în condiții de lumină scăzută, obiectului sau obiectelor din fotografii nu li se văd detaliile atât de pronunțate și ies puțin blurate sau cu puțin noise? Adică...? (mai mult)
Salut, puteti sa- mi spuneti si mie care este mai bun la camere? (Iphone 11 pro sau iphone 12 simplu) Si de ce? Adica 11 pro- ul are 3 camere dar e mai vechi in timp ce 12 are doar 2 camere dar e mai...? (mai mult)
Am un iphone 8 iar Sanatatea Bateriei e de 89% e ok?
Salut, vreau sa imi iau Huawei p40 lite 4g, dupa black friday pentru ca era 900 inainte, iar acum e 950- 1000 de lei. Mi- ati putea sugera alte telefoane in jurul aceluiasi pret daca tot nu il iau pe...? (mai mult)
Cum ii facem pe astia care cred ca iphone e de rehat sa isi schimbe opinia? Un iphone nu e la fel de bun la performanta bruta, fara drivere fara nimic, dar Apple ii da drivere si il face mult mai bun...? (mai mult)
Cunoasteti o aplicatie care sa ma ajute sa semnez pe telefon o declaratie ca si cand as folosi pixul? Dau funda si voturi.
Ce ați alege dintre : 1. iPhone 7 2. Huawei Nova 5T 3. Xiaomi Redmi Note 9 Pro 4. Xiaomi Redmi Note 8 Pro 5. Motorola Moto G9 Plus 6. Motorola G 5G Plus 7. Allview Soul X6 Xtreme 8. Motorola...? (mai mult)
Cum dezactivezi credit in avans la Vodafone? se poate macar?
Cum pot suna pe cineva care m-a blocat?
Cand dau de doua ori cu degetul pe ecranul telefonului se aprinde ecranul, la fel si cand e pe birou de exemplu si il ridic spre mine. De unde pot dezactiva, ca sa se aprinda numai cand apas butonul?...? (mai mult)
Mi-am cumpărat un telefon cu fast charge. Poate fii dăunător daca voi folosii mereu acest încărcător? Daca da ce incarcator sa imi cumpar?
Am găsit pe internet niște coduri care te ajuta sa apelezi ultimul număr de telefon care te- a apelat. Doar ca sunt în pentru fiecare tara în parte:United States - *69 or *82 Canada - *69 ...? (mai mult)
Buna dimineata. Acum ca Biden care gandeste altfel decat Trump, (aproape sigur) va fi presedinte USA, credeti ca Huawei va avea din nou suport de la Google?
Ce înseamnă când suni la un număr de mobil și pur și simplu se închide " apelul", fara nici un semn că nu ar fi în rețea, că nu a e contractabil sau că nu am format un număr...? (mai mult)
Este bun telefonul Nokia 2.2? Este destul de performant? Daca nu, ce telefon mai bun mi-ați recomanda (până în 650 sau 700 lei la liber)?
Salut, TPU! Mi- am achiziționat un iPhone 11 pro MAX acum aproape 2 luni, și are deja 96 la starea sănătății la baterie. Este normal? (Tind sa Menționez ca am avut grija de modul in care este incarcat,...? (mai mult)
Imi puteti spune niste telefoane bune intre 600-650 care sa aiba 64 gb sa fie de la o firma buna.(ps nu vreau sa fie de la Huawei pentru ca nu au google sau sa fie cu google)
Imi puteti recomanda un telefon de la Samsung care sa fie de aproximativ 600-650 de lei si sa aiba 64gb.multumesc anticipat.
Iphone 7 sau Huawei P40 lite 5G?
Salut, cum iti poti pastra Battery health-ul de la iphone la 100%? Am inteles ca ar fi o "modalitate" de incarcat. As vrea un raspuns mai explicit daca se poate, multumesc
Cei ce dețin Huawei, atunci când filmez, știe cineva cum să dezactivez acele puncte pe ecran permanent? Fără ca să intru în opțiuni pentru dezvoltatori de fiecare dată când filmez!
As dori sa cumpar o pereche de casti bluetooth si m- ar interesa sa stiu ce parere aveti despre acest produs, ma refer si calitate si bass, nu imi sta castile tip dop- uri in ureche si as alege formatul...? (mai mult)
Am o pereche de căști Baseus Wm01. Știe cineva cum apare ledul când sunt încărcate? Doar azi le-am luat.
Ce reducere credeti ca o sa bage la Samsung Galaxy A71 pe eMAG?
Salut, am un telefon si cand dau sa activez WiFi nu mi se activează la fel si pentru hotspot. De ce?
Buna seara tuturor! Pentru cei care se pricep la telefoanele Iphone, am o rugaminte maaare. Astazi dand o tura prin telefon, am descoperit ca aveam prea multe adrese/conturi trecute la aplicatia, ...? (mai mult)
Salut tuturor, deci am o problemă, acum 2 zile mi- am luat SamsungA41 aseară l- am pus la încărcat nu am avut nici o problemă dar următoarea zi când am încercat să îl pun la încărcat am observat...? (mai mult)
Ce pot sa fac daca mi-am zgariat putin telefonul la cant ca l-am scapat pe jos din greseala? Cine ma ajuta va primi Funda!
Pentru cei care au peste 25-30 de ani, cum era vremea Nokia? Va e dor de Nokia?
Buna,am un a10 si cand telefonul este 100% nu primesc notificari cum ca ar fi incarcat. Sus in dreapta apare 100% dar nu primesc notificarea cum ca ar fi incarcat complet.
mi- am luat un telefon s10 plus si am observat ca nu mai prind conexiunea 4g plus, inainte aveam s8 simplu si prindeam dar acum doar 4g, am aceeasi cartela si am fost in aceleasi locuri unde...? (mai mult)
Am un iPhone 11 și nu îmi merge Instagramul. Adică atunci când intru pe el, îmi apare ca se tot încarcă și nu îmi arată niciun story sau mesaj! Țin sa menționez ca am intrat de ...? (mai mult)
Daca sun un număr fix si imi zice robotul ca numarul apelat nu este inregistrat in retea ar putea însemna că este in afara ariei de acoperire sau?
Se întâmplă ceva dacă am activat app Valery (Huawei)?
Buna ziua tuturor! Am mai pus întrebarea asta, dar am uitat sa menționez ceva foarte important: am un buget de 1000 de lei. O voi insera aici: Buna seara tuturor! Am mare nevoie sa îmi cumpar imediat...? (mai mult)
Stie cineva cam cat ar costa sa duc telefonul la un service sa curete casca / difuzorul de praf? Nu mi se prea mai aude bine cand vorbesc si de aia intreb
Cu cat as putea vinde un iphone 8 cumparat in martie, are garantie si tinut in husa?
Am primit un telefon de la o prietena, mai exact un iPhone 6, telefonul arata ok dar a fost folosit, când l- am deschis am observat că are parola de deblocare și treaba cea mai nasoala...? (mai mult)
Am avut telefonul la reparat pentru o problema la mufa de încărcare, insa când am primit telefonul, am avut surpriza sa vad că a fost resoftat. De atunci, îmi tot dispar toate numerele ...? (mai mult)
Am un telefon Samsung Galaxy A7(2018). Il am de 2 ani. Dupa ce i-am facut update la Android 10 a inceput sa aiba lag, ce as putea face sa nu mai aiba? Mai am jumatate din memorie
ce telefon imi recomandati pana in 1500 de lei pentru gaming mai mult nu trebuie sa fie neaparat Samsung, poate sa fie orice.
Am nevoie de ajutorul vostru. Acum câteva luni am achiziționat un iPhone 11. După ceva timp s- au stricat, am sunat la magazinul de unde l- am cumpărat dar mi- au dat altul deoarece aceluia nu au ...? (mai mult)
Mi- am luat o husă de protecţie pentru un Huawei P30 Pro doar că nu ştiu pentru ce e păţrăţelul acela decupat. Am lăsat un link cu imaginea mai jos. Dau...? (mai mult)
Cat costa sticla de la Samsung a 10? Că mi-a cazut pe jos și mi s-a crapat
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Animale domestice
Iti plac hamsterii, perusii, pisicile si cateii? Afla tot ce stii despre animalele domestice!