Cei mai activi useri din categoria Telefonie pe 18 Ianuarie 2025 sunt:
De ce la unele telefoane iPhone X, 11, Huawei p 30 lite, licare o lumina roșie la senzor și de ce la p 40 lițe nu licare, cum îl activez?
cu cat as putea vinde un j6 2018 la amanet? Nu mai am ce face cu el.
Cum fac la un Samsung sa mi se deschidă ecranul dacă apăs de doua ori pe el?
TPU am un Xiaomi redim note 8 pro și nu știu ce face prima cameră de sus a telefonului....cum o activez sau ce este?
Ce telefon face poze mai bune:Huawei mate 20 lite sau mate 10 lite?
Care este telefonul cu cea mai bună camera foto pana în 650 lei sh?
Eu am luat din magazin culoarea albastru cum e asta https://prnt.sc/vb4dub da la pret mai mare cum e https://prnt.sc/vb4dzp de unde aflu de am silicon sau leather? Ca pe bon nu scrie doar cover e mai ...? (mai mult)
Am o problema cu whatsapp- ul, nu se vede cand cineva citeste mesajul scris de mine, apare ca si cand ar fi in continuare inca necitit. Alta problema este ca nu face nici un sunet daca ma suna cineva! ...? (mai mult)
Cum aflu ce optine am pe tel la cartela sfr?
Am o întrebare la voi. Am un iPhone X, sănătatea bateriei este de 83%. Când sa o schimb și unde îmi recomandați ca e cel mai bun?
Salut, am fost la flanco vineri și am luat un telefon. Ajung acasă i- am făcut setările și sâmbătă văd la setări ca este alt tip de telefon, dacă mă duc la ei cu garanția îmi schimba telefonul...? (mai mult)
De ce nu nu mai merge sa vizionez videoclipuri pe YouTube in format ecran complet?(pe mobil) [când întorc telefonul și dau să măresc imaginea pe ecran complet rămân doua benzi negre pe margini)....? (mai mult)
Am un Samsung cu Android 10.Nu mai functioneaza Call Recorder odata u nouă politica confidențialitate google. As dori o apk ok sau ceva sa-mi înregistreze convorbirile.Ms.
Aveam mai demult o tabletă care nu mai mergea bine. Adică atunci când intram într- o aplicație, îmi sărea mereu pe ecranul principal și trebuia să glisez încă odată să rămână cursorul...? (mai mult)
Please e foarte urgent! Îmi puteți recomanda un telefon bun care are baterie bună, are dimensiunea de maxim 6-7 inch și are un preț bun? Mulțumesc enorm!
Am un iPhone 7 plus, iar capacitatea bateriei a ajuns la 79%, trebuie sa schimb bateria? Unde trebuie sa merg? Dacă merg la Orange și îmi comanda o baterie, cum pot sa îmi dau seama dacă ...? (mai mult)
Ajutati- ma va rog. Funda. Nu pot trece de contul google, am incercat toate modalitățile de pe internet. Am s7 edge. Nu pot copia scris, , sa pot da (setări avansate). Nu pot accesa la Youtube...? (mai mult)
Am un p30 lite varianta de 64 gb si nu primesc updateul emui 10 (Android 10) am incercat toate metodele nu merg!
Bună, am o problemă cu telefonul! De câte ori caut ceva pe Google, îmi fuge defilarea în sus! Adică dacă caut ceva la secțiunea imagini Google, când revin înapoi la lista de rezultate, ...? (mai mult)
Buna ziua! Aș dori să achiziționez un telefon la un buget cuprins între: 1000- 1500 (maxim 1800 lei). De la telefon aș avea pretenția să aibă bateria mare, sa faca poze destul de ok si sa fie...? (mai mult)
Buna dimineata. Am un telefon dual sim. Intr- un slot, o cartela de la abonament, 4G. In celalalt slot, o cartela prepay de la acelasi provider. Nu stiu daca e 3 sau 4G. Totusi, in anumite locuri,...? (mai mult)
Am un Iphone 7 si in luna august/septembrie, am intrat cu el in piscina, faza e ca el a mai mers vreo 30 de minute dupa aceea fara absolut nicio problema, dar la un moment dat s- a stins si a...? (mai mult)
Am avut telefonul în servicie pentru o problema la mufa de încărcare, iar acum când mi- a venit m- am trezit că mi- au resoftat telefonul (nu am avut parole sau ceva de genu pentru a împiedica...? (mai mult)
Salut, mi-am băgat și eu net digi 1000 și întru pe aplicația aia speed test și merge 50 de ce?
Cum fac sa stea telefonul mai mult deschis? Adica nu doar cateva secunde(pe iphone)
Care telefon merită achiziționat dintre: Samsung A7, Huawei P30 Lite, Huawei Mate 10 Pro, Iphone 7, Samsung A10 2019, Samsung A30S, Samsung A21S, Samsung A20e, Huawei Mate 20 Lite?
Am cum pe iphone sa deschid messenger pe ecran? Ca imi apare doar sus notificare
Buna tuturor. Vreau să descarc versiunea apk mod joc. Este sigur pentru dispozitivul Android?
TPU am scris codul *#62# și când am apelat mi-a apărut un număr, este normal?
Am o problemă cu logarea pe Twitter, dacă cineva folosește... În primul rând mi- am schimbat telefonul si la logare necesita un cod introdus SMS, trimis de catre Twitter pe numarul meu...? (mai mult)
Nu pot descarca fisiere din Iphone pe laptop, deoarece nu fac parte din aceeasi gama Apple, ce pot face sa le descarc chiar daca folosesc un windows in loc de Mac?
ce sa aleg Samsung a71 sau xiaomi redmi note 9 pro? Am citit pe net ca a71 e Mai slab dar primeste 3 updateuri majore la Android iar xiaomi doar un an, si parca vad ca daca imi iau xiaomi apare...? (mai mult)
Daca sun un om normal cu numar ascuns,poate afla cine l-a sunat daca se duce la politie, la operatorul de telefonie sau pe undeva? Gen odata la ceva timp daca sun, nu insistent.
Am un Huawei p40lite și as vrea sa știu dacă merge sa apăs de doua ori pe ecran și sa se deschidă, nu deblocheze, doar deschidă, dacă merge va rog sa- mi spuneți cum. Mulțumesc...? (mai mult)
Aveti telefon Huawei cu FARA serviciile google? Cum va intelegeti cu el?
Merita telefon la abonament Orange/Vodafone, vreau sa-mi iau un Samsung a71 si nu stiu daca merita, vreau sa ma portez din Digi
Buna dimineata. Stiti cumva la ce marci de telefoane mobile apare reteaua pe care o ai in stanga sus? Asa am vazut la unele. Cand este deblocat telefonul. Si cand vorbesti apare. La al meu apare...? (mai mult)
Am un tel Nokia 1.3, am băgat un card micro SD, de memorie și l-am șters din greșeală.Cum îl pot recupera?
Salut prieteni! Deci, am o mică problemă. A început cu câteva săptămâni în urmă să mi se descarce telefonul foarte repede, adică când avea 5% și eu îl puneam la încărcat el ajungea în...? (mai mult)
Ce ați alege, Huawei mate 20 lite sau Huawei y7 2019? Care e mai bun pentru fotografii și jocuri?
Vreau si eu să îmi iau un telefon cu cameră mai performantă, dar să nu fie prea scump! Il iau mai mult pentru poze și Tik-Tok-uri. Credeti ca iPhone 8 plus ar fi o decizie bună?
Am un iPhone 7 și nu merge butonul home la el, însă amprenta este funcțională, aveți idei, ce are/ce pot face?
Salut.Vreau sa imi iau si eu un telefon la abonament.Il folosesc pentru poze, destul de multe.Sa ma joc pubg, moba, asphalt 9 si dragon ball. Sa ma uit la filme pe Netflix si videoclipuri pe youtube.Si...? (mai mult)
De ce imi apare semnul intrebarii la conexiunea mobila? Am facut configurarea dar tot nu am net mobil
Ce telefoane vin cu Incarcator Wireless in pachet? Telefoane de top si Mid rage-uri
Știe cineva cât costa un abonament cu internet 5g? De preferat Vodafone?
Pe aplicația zoom profesorul ar avea cum să îmi deschidă camera și microfonul fără ca eu să știu?
Credeti ca merita trecerea de la iPhone 11 Pro Max la iPhone 12 Pro Max?
Am un Huawei P40 (simplu) si as vrea sa ii instalez serviciile google, chiar am nevoie. Ideea e ca majoritatea tutorialelor de pe net nu merg, fiindca am versiunea ANA- LGRP4- OVS 10.1.0.168...? (mai mult)
La Samsung s20, ce incarcator trebuie? E bun tip C? Sau ce model trebuie?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
Mindfulness întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
LisaJulie întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Internet & istoria internetului
Petreci mult timp online, dar cate stii de fapt despre internet?