Am abonament la Vodafone, si de o săptămână primesc într- una beep de la diverse nr, nu suna mult. M- au terorizat cu apeluri. Am incercat sa sun de pe un nr la liber si nu merge să...? (mai mult)
Sunt diferente mari intre Xiaomi Mi 10 Lite 5G si Xiaomi Mi 10T Lite 5G? Voi pe care l-ati alege?
Merge sa fac sharescreening daca sunt la o conferinta pe zoom pe telefon?
Salut.Daca cer desfășurătorul apelurilor companiei la care am abonamentul, apar numerele private (mă refer daca apar numărul real a celui care a sunat cu privat)?
Bună seara, exista vreo modalitate prin care as putea afla un nr de telefon ce m- a sunat cu privat? Am văzut pe net tot felul de aplicații, dar sincer mi se par dubioase. Dacă sunt la operatorul...? (mai mult)
Noroace! Fratii mei, exista vreo aplicație, sau ceva, pe Android pentru a vedea daca cineva a încercat sa- mi acceseze telefonul, având in vedere ca am parolă si am impresia ca cineva incearcă...? (mai mult)
Care e mai rezistent, gorilla class 3 sau 4?
Ce telefon iPhone merită sa imi iau in 2020?
Salut, am un telefon Huawei p40 lite, varianta E. Cunoaște cineva vreo metoda prin care sa ii pot instala serviciile google play? Am încercat variantele de pe p40 lite si p40 pro dar nu merg pe p40...? (mai mult)
Știe cineva dacă la smartphonuri astea se schimbă automat ora sau o să am surprize mâine la muncă?
Buna Astazi faceam baie si mi- am lasat telefonul intr- o cadita mica in care mama pune rufe cu clor... Nu prea am gandit- o. Mi- a intrat clor in telefon si nu mai merge. Ma gandeam sa imi iau iPhone...? (mai mult)
Folie fata+ spate de silion Contakt is bune cu ShieldUp? Sau mai bine las folia s10e originala + Husa Samsung Galaxy S10e Flippy® Full TPU 360, Transparent? Am o mica zgarietura pe folie parca; ...? (mai mult)
Salut, am primit un număr de 5 cifre prin mesaje de la un număr pe care nu îl cunosc. Aveți idee de ce?
Am restricționat contul unei persoane pe Instagram și acum doresc sa anulez acest lucru. Unde anume trebuie sa umblu la setări?
Ce marci de telefoane ati avut si care a ramas marca voastra preferata?
Salutare, aș vrea să trec pe Iphone după o viață întreagă de Samsung. Aș vrea o recomandare de model, mă interesează în primul rând camera și performanța generală a telefonului. Bugetul...? (mai mult)
am un Huawei p20 pro si am o problema, la muzica se aude destul de tare dar cand vorbesc pe messenger pe web se aude foarte incet de ce? I-am dat si reset si tot nimic, a mai patit cineva?
Merită sa imi iau iPhone 8 Plus in 2020? Doresc parerile voastre!
URGENTTTT! Cum pot afla numărul meu de telefon pe o cartela de Germania? La ce număr ar trebui sa sun?
Buna seara, am cumparat un S8+,primul lucru pe care l-am facut a fost sa il pun la incarcat, era descarcat, nu se aprindea beculetul ca si cum s-ar fi incarcat si automat nu se aprindea, ceva sfaturi?
TPU am un Xiaomi redmi note 8 pro,am activat din greșeală al doilea spațiu, ce face acesta? Are vreun dezavantaj? Îi scade din performanță?
As vrea sa imi iau un Samsung Galaxy Note 9 de la un amanet cu 1350 ron dar mi-e frica sa nu iau teapa,sa mi se faca ecranul verde, cum am mai auzit de unele cazuri, ar merita?
Care sa aleg, Samsung a71 sau s10 lite? Daca iau a71 mi- e frică că după un an o să meargă ca o... dar mi=e și așa că dau încă 600 lei aiurea pe un s10 lite care face cam aceleași chestii. ...? (mai mult)
Vreau o husă pentru Samsung A20 cu rasa de câine Cane Corso, dar nu găsesc, mă ajută cineva? :'(
Am un s9 și pe cutie arata doar un imei sub un cod de bare mai lung, deasupra mai se vede un cod de bare mai scurt da nu coincide cu imei slot 2, doar imei slot 1. E normal sa arate doar...? (mai mult)
De ce la telefoanele Xiaomi nu prea se aude bine sunetul in handsfree? Calitatea mi se pare cam subțire sau știți ceva căști bune pentru Xiaomi? La Samsung s9 sunetul in căști era demențial, ...? (mai mult)
Ce sa aleg intre Xiaomi note 10 si Xiaomi note 9 pro? Sau poate Xiaomi note 10 pro?
Stiti cumva moto g8 plus are led notification?
VREAU SĂ ÎMI INREGISTREZ UN MESAJ VOCAL LA CASUTA DE MESAGERIE VOCALA VODAFONE Romania! Cum pot sa fac treaba asta? Va rog sa nu bateti campii si sa spuneti suna si tu la 333 sau 334! Va rog sa ...? (mai mult)
Bună ziua. Vă rog mult ajutați mă cu ceva. Când mă loghez cu Google la 8 ball pool îmi apare tot Facebook- ul, cred că s- au suprapus sau ceva de genul. Când mă logam cu Google aveam altă poză,...? (mai mult)
Care e mai bun https://www.shieldupshop.ro/telefoane/1139- 2810- folie- de- protectie- pentru- galaxy- s10- e.html#/1- alege_acoperire- ecran/2- folie_ecran- compatibila_cu_orice_husa https://www.shieldupshop.ro/telefoane/1139-...? (mai mult)
Recent am cumparat un iPhone 11 Pro Max space grey de 64GB sigilat la pretul de 4000 de lei (Cred ca e un pret de achizitie bun), as avea totusi cateva intrebari pentru cunoscatori, iar raspunsul...? (mai mult)
Ce se poate întâmpla dacă folosesc același Apple ID pe ambele telefoane (iphone 6 și iphone 11)?
Cum as putea sa transfer credit de pe un abonament digi pe o alta cartela telekom?
Xiaomi Redmi Note 9 Pro SAU Xiaomi Mi Note 10 Lite?
Unde pot gasi sticla pentru spate mata pentru iPhone 11 simplu ca la iPhone 11 Pro si de preferat culoarea mov.
Am un Nokia 5.3 luat de la Altex din luna august 2020 și de ceva timp atunci când apelez pe cineva, acea persoană nu mă aude sau mă aude întrerupt, iar dacă port căști este exact...? (mai mult)
Vrea să-mi explice cineva care e diferența dintre cartela cu minute și aia cu credit? De ce când încarc cu credit netul de duce într-o zi? (tata a pățit-o )
Xiaomi poco x3 sau a51 sau Huawei p40 lite e? Care este mai bun?
Sunt singurul al cărui telefon îmi dă alerte din 10 în 10 minute azi? Mă refer la cele Ro-alert
Merita un upgrade de la iphone 8 la iphone 11?
astazi am observat ca castile nu mai functioneaza la volumul normal, am iphone 11 iOS 14 0 1 si castile respective functioneaza perfect conectate la alt telefon. Care ar putea fi problema? ...? (mai mult)
ieri mi s- a spart butonul home de la iphone si s- a blocat iar acum frige, ce as putea sa fac ca sa nu mai friga, rog seriozitate, mi- e si frica sa îl mai las deschis ca poate bubuie ...? (mai mult)
Care e cel mai bun material pentru telefon :Metal(aluminiu), sticla sau plastic? Eu zic că plastic in ciuda faptului că toată lumea face mișto de plastic, hai sa fim serioși, semnalul nu este influențat...? (mai mult)
Parere Xiaomi Redmi Note 9 Pro sau Poco X3?
Am un telefon(in garanție) care vreau să- l trimit la reparat. Am intrat pe site- ul celor de la Depanero, am completat un formular și l- am trimis(asta dimineață). Îmi spunea acolo după...? (mai mult)
Îmi pâlpâie telefonul, cred că îi trebuie schimbat display-ul nu? Da semne că o să se închidă.
Bună, Daca am întrat pe calculatorul altcuiva pe whatsapp prin codul QR, iar apoi când am ieșit m- am deconectat direct, exista șanse sa rămân acolo conectata? Când am redeschis aplicația ...? (mai mult)
Buna Ziua, as dori sa stiu si ei cateva informatii. Am un miracast anycast si un telefon special pentru redat Samsung galaxy core prime Android 5.0 si cand vreau sa ii fac screen view apare conectat dar...? (mai mult)
Dacă încărcătorul meu nu mai încarcă rapid ci foarte lent peste 5 ore, deși are această funcție și îmi iau alt încărcător, iar telefonul este zgâriat puțin pe spate dar ecranul nu este...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
Nina1980 întreabă:
manuelus50 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Zeitatile Greciei Antice
Stii cine este Zeus sau ce simbolizeaza zeita Afrodita? Dar ce reprezinta zeul Eros? Haide sa afli cat de multe stii despre zeitatile Greciei Antice!