Buna! Mi- am reinnoit cu ceva luni in urma abonamentul la Telekom. Am mobil 6 si am optiunea Norton Security Online activa. Am primit un sms de instiintare care spune ca perioada gratuita a acestei optiuni(mai...? (mai mult)
Samsung sau Iphone? Argumentati va rog. Raspunsul cu cele mai concrete argumente primeste funda.
Cu ce pot corecta un document sa nu se vada la trimiterea prin fax? Pasta corectoare se vede prin fax?
Ce părere aveți de noile Nokia? Am un buget de 700-900 lei și vreau un telefon cu Android stock. Aveți recomandări?
Daca imi cumpar un telefon din strainatate si ii pun gevey, mai pot face actualizari la ios? (gen de la ios 13 la 14)
Daca la iphone iti arata battery health (sanatate baterie) gen 80 % la Samsung s9 ce trebuie sa faci sa iti arate battery health? (capacitate baterie) sau doar la iphone iti indica cat e sanatatea...? (mai mult)
Ce să fac dacă a intrat ulei în telefon mai exact la display? O parte din ecran este mai întunecată dar touch-screen-ul încă este funcțional.
daca schimb placa de baza la telefon risc sa pierd tot ce am pe telefon? De la aplicații la mesaje și poze?
Hei TPU, cum imi pot activa minutele la cartela Orange?
Acum o saptamana am lasat telefonul la un service pentru a- mi schimba display- ul. Ieri mi- a venit dar in unele zone touch- ul nu functioneaza corect, cand tin degetul apasat nu ramane apasat, ci se...? (mai mult)
Știți cumva dacă Huawei va primi Android 11?
Verișoara mea și- a spart telefonul și e prea scump să- i schimbe ecranul. Se poate pune folie de sticlă pe el dacă e spart? Se mai văd zgârieturile ecranului prin folie? E Samsung Galaxy...? (mai mult)
Ce retea de telefonie are cel mai rapid internet?
Am o rugăminte sa mi se confirme dacă site- ul gsm- one.ro este de încredere cu toate ca am văzut ca are date de identificare pentru firma cui și alte cele..., dacă cineva a mai achiziționat...? (mai mult)
Am o problema cu wi- fi- ul din telefonul meu Samsung A5 2017, se dezactiveaza si dupa cateva secunde se activeaza inapoi mai ales cand vizionez clipuri pe Youtube sau cand ma joc. Am mai avut un ...? (mai mult)
Am uitat parola de la un iph 11 pro... cat imi ia la reparat sa il resetez?
Am pus telefonul la încărcat la ora 15:00 azi. Era la 91%. Îl mai pusesem la încărcat și aseară pe la ora 20:00, când era la 21%, dar l- am scos când a ajuns la 69%, căci a trebuit să plec...? (mai mult)
**Va rog sa cititi intreaga intrebare pentru a putea acorda un raspuns folositor, toti cei ce o sa imi dea un raspuns inteligent, o sa primeasca "raspuns inteligent", "raspuns folositor" si o sansa ...? (mai mult)
As vrea sa imi iau un IPhone cu ecranul mare, gen am vrut sa imi iau un iPhone 11 dar mi se pare mic. Aștept păreri de Iphone pup
Salut, am un telefon Nubia red magic 3s si aseară am instalat romul chinezesc pentru el doar sa vad cum e si când am incercat sa flashuiesc înapoi global rom îmi da o eroare în chineza pe la 25% ...? (mai mult)
Buna, doresc sa imi cumpar un nou telefon si as incerca sa il cumpar cu abonament, pentru a plati in avans. Cu numarul actual, sunt pe Orange si nu as dori sa- mi schimb nici numarul, nici reteaua....? (mai mult)
Verișoara mea și-a spart telefonul și e prea scump să-i schimbe ecranul. Se poate pune folie de sticlă pe el dacă e spart...Se mai văd zgârieturile ecranului prin folie?
Ajutor, va rog! Pot returna un telefon pe eMAG, daca are folie aplicata? Nu mai are folia initiala, ci una de sticla, in rest este in stare perfecta, cu toate accesoriile. Este o problema?
Am nevoie de o aplicație pe iphone care poate bloca individual câteva aplicații din telefon. Deci eu pun o parolă diferită de cea cu care deschid telefonul și pe aplicațiile selectate de ...? (mai mult)
Salut.Stie cineva, Telekom mai emite facturile pe hartie?
Samsung Galaxy S10+ / S20 sau Iphone X / XS /11? Am gasit pe site-ul flip.ro si ma gandesc sa iau doar "ca nou" si nu altceva, chiar daca sunt la mana a doua.
Dacă o persoana m-a blocat de pe numărul de telefon, primește mesajele si le poate citi dacă ii trimit ceva? Sau se restricționează si SMS-urile?
Deci, am avut telefonul stricat o perioada și l- am dus la service. Acum 3 zile l- am primit înapoi dar acum nu- mi funcționează notificările doar pe iMessage și când ma suna cineva îmi apare....? (mai mult)
Câți dintre voi și- au scăpat iPhone- ul 11 sau x pe jos. Eu am un iph 11 și ieri l- am scăpat pe jos, nu a picat de la o distanță foarte mare (jumătate de metru) oare s- a întâmplat ceva in...? (mai mult)
Buna, am un telefon, mai exact un Huawei p8 lite, acesta functioneaza, bateria o are mai slaba, dar nu asta e important. Telefonul nu se poate conecta la internet, desi apas pe butonul acela de activare...? (mai mult)
câteodată telefonul meu sfaraie, de parcă se prăjește bateria, când îl închid își revine, oare de ce? Ce se va întâmpla cu el? V- am arde nu? La fel ca Samsung Galaxy Note nu?...? (mai mult)
Buna,care credeti ca e mai bun dintre iphone 7+ si Samsung A60? Si care face poze mai bine?
Salut, am văzut ca în kaufland este un stand pentru huse, accesorii pentru telefoane dar nu am văzut marca... Îmi poate sa îmi spună cineva cum se numește ca as vrea sa intru pe site- ul lor. ...? (mai mult)
Cand suni pe cineva care si-a schimbat numarul de telefon ce iti zice mai exact robotul? Nu zicea parca ca:Numarul contactat nu este inregistrat in retea sau ceva de genul?
Salut, am un s8+ si nu stiu de ce nu se mai vede nimic pe ecran, e negru, pot auzi notificari, pot raspunde la apeluri dar nu pot vedea nimic pe ecran. Stie cineva ce are si cam cat m- ar costa...? (mai mult)
As vrea sa îmi iau un Apple watch serios 6 însă după cum stiti prețurile la noi in tara sunt mai piperate decât in Anglia (de exemplu), pot face comanda de pe un site anume îmi vina din Anglia?
Va rog un sfat, daca puteti sa ma ajutati. Am o mica problema, nu reusesc sa trimit conversatiile Whatsapp de pe vechiul telefon (un Samsung j6) pe cel nou (Huawei p40lite). Pe noul telefon...? (mai mult)
de o saptamana mi- am cumparat un Samsung a20s vreo 4- 5 zile m- a tinut bateria mult iar de vreo 2 zile a inceput sa se descarce mai repede. Care ar fi cauza? Nu am mai descarcat alte aplicatii...? (mai mult)
Daca telefonul are 5G trebuie sa imi iau alta cartela sau o sa prind semnal de la 5G si cu cartela pe care o am?
Amprenta optica de la Huawei p30 funcționează cu folie normala de sticla? Nu as vrea sa ma mai stresez cu folii UV si nu stiu dacă funcționează fără.
Daca imi apare ca temperatura telefonului este scazuta si incarcarea este oprita inseamna ca trebuie schimbat portul de incarcare sau ce trebuie schimbat?
As dori sa imi schimb telefonul si as dori sa imi cumpar unul la mana a doua. La mai multe anunturi, legate de produse Apple, in josul descrierii scria ca telefonul poate fi decodat doar pe baza...? (mai mult)
Salut, tin minte ca era un telefon Xiaomi cu incarcator wireless in cutie dar nu mai tin minte care model, ma puteti ajuta cu un raspuns?
La Orange, este optiunea de iti 100gb bonus, daca activezi optiunea de pe cont online. Insa cand selectez optiunea si dau sa activeze imi cere metoda de plata, dar eu am creditul necesar DEJA pe numar....? (mai mult)
Ce parere aveti despre Sony Xperia XA 2 ultra?
Ce ati alege dintre "Xiaomi Redmi Note 9 pro" Xiaomi Mi mix 3" sau Sony Xperia XA 2 ultra"?
am sunat- o pe doamna de engleza in ora cu numar privat(ca prostu) si a zis ca o sa descopere numarul cu truecaller.Chiar poate cu truecaller sa poata sa il descopere? Sau cu orice alta...? (mai mult)
Buna, Cand suni pe cineva(care e in Vodafone, cei in Vodafone care stiu sa- mi zica) si prima data vezi ca suna normal si dupa iti baga robotul:"Persoana apelata nu poate fi contactata/disponibila momentan,...? (mai mult)
Am o intrebare: Cine stie melodia de asteptare de la serviciul Relatii cu clientii de la UPC? Sunt curios, cine stie?
Am un Samsung Galaxy J3 2016 care atunci când introduc cartela sim(abonament) în acesta și activez datele mobile îmi apare 4G dar internetul nu funcționează. Daca activez Hotspot- ul după...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
manuelus50 întreabă:
Nina1980 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Meghan Trainor
Cat de multe stii despre artista care a urcat in topuri cu piesa "All About That Bass"?