Hristos a inviat! Am gasit un telefon de tip smartphone HUAWEI Y7 2019 pierdut la camp, la iarba verde dar era facut praf pe ecran si intreaga carcasa asa de distrusa era incat eu l- am dat la service...? (mai mult)
Saluti, am o problema, am un iPhone 13 pro si azi dimineata am fost deconectat de pe WhatsApp, am incercat sa ma recomectez si nu merge, am incercat sa fac si update la whatsapp si la software, Dar amandoua...? (mai mult)
A mai comandat cineva vo dată ceva de pe flip.ro sau klap.ro cît de bună este calitatea produsului?
Buna. Mi-am achizitionat de o saptamana iphone 15 nou si se descarca relativ repejor si se incalzeste foarte mult si as vrea sa stiu daca si voi ati patit la fel cu seria 15
Cum aflu numarul de telefon de pe cartela ortel? Ps: n am cartela
Merita sa cumpar un iphone 13 cu sanatatea bateriei 92%? In momentul asta am un Samsung A53. Vreau sa il vand si sa suplimentez cu banii si am gasit iphoneul asta. Merge perfect fara alte probleme, doar...? (mai mult)
Ce păreri aveți așa puțin mai în detaliu despre Samsung Galaxy S24 Ultra? MULȚUMESC!
Daca ai inclus roamingul in abonament dar nu se poate activa pe telefon Samsung A5, practic apare optiunea dar nu il pot activa, va merge automat cand iesi din tara?
Buna dimineata. Am o cartela Telecom cumparata si activata in februarie. Cartela prepay. Azi dimineata am primit un mesaj ca in 30 de zile se dezactiveaza. Desi o incarc si o folosesc permanent. Zice: ...? (mai mult)
Hey! Hai ca am și eu problema cu vnp ul asta / proxy cautand te internet am găsit unde sunt dar nu le am activate și totuși nu ma lasă să văd filme pe anumite app... de ce? Și ce pot face? Pana...? (mai mult)
Am un Sony Xperia z5 am uitat pinul
Cum fac sa îmi blochez pe telefon mesajele de la Vodafone? Primesc din ce în ce mai multe mesaje de la Vodafone cu reclame de tot felul!
Are cineva firmware-ul de la un Allview P4 Duo? Bună seara! Aș vrea să știu dacă cineva are firmware-ul original de la Allview P4 duo, cu android 4.0 ICS. Mulțumesc.
Bună, am intrat astăzi pe aplicația mobile banking și mi- a apărut un avertisment precum ca telefonul meu ar putea sa fie rootat. Azi am distribuit și ibanul dar nu ar avea legatura una cu alta....? (mai mult)
Bună, cum se face root? ce informații, date iti trebuie? se poate face pe pc?
Bună, cum se face root unui telefon? ce date, informații iti trebuie? se poate face pe pc de la distanta? mulțumesc!
Am tastat cred ca ceva cod..si acum oricine ma suna, ma suna doar cu "apelând ascuns" si nu stiu cum sa dezactivez chestia asta…Menționez ca am iphone 8
Doresc sa- mi cumpar in curand un Samsung galaxy A55. Dupa ce il am, trebuie sa ii formatez bateria? mai e nevoie de asa ceva la noile smartphone- uri? ce trebuie sa fac ca sa ma tina bateria mai mult...? (mai mult)
Buna ziua, daca m- am conectat anul trecut la un cont Instagram, și nu mai am numărul de telefon, e- mail, adică nu am acces la nimic din toate, nu am dat restart din fabrica la telefon, oare exista...? (mai mult)
Salut! Cum pot recupera o aplicație ștearsă cu tot ce era pe ea (mai exact un fișier apk). Mulțumesc!
Salut! Ma puteți ajuta, am șters din greșeală tot ce aveam pe cardul sd din telefon, cum pot recupera ce am șters? Mulțumesc!
Am o problemă cu tableta Vonino Magnet_G50: aproape mereu când o încarc, se oprește încărcarea la 40- 50%, foarte rar când se încarcă până la 100%. Știe cineva cum s- ar putea rezolva? S-...? (mai mult)
Cum aflu numar ascuns le iPhone? Din istoric de apeluri?
Salut, vreau sa ma conectez în contul digi și am uitat parola, încerc de ieri seara sa îmi resetez parola și nu primesc nimic pe email, unde as putea suna la digi ca sa ma ajute un operator...? (mai mult)
Nu merge roaming- ul pe Vodafone! Sunt pe cartela și nu merge sa activez roaming- ul! Nici nu ma lasa sa trimit mesaj cu Da sa activez! Îmi spune ca mesajul nu se poate trimite! Și am apelurile blocate!...? (mai mult)
Satuare TPU, ce parere aveti de telefonele zte, sunt ok?
Filip.ro este magazin de telefoane sau service de telefoane? Mulțumesc!
Am platit 22 din 24 de rate pentru un telefon la Vodafone. Ce se intampla daca as refuza sa platesc ultimele 2?
Salutare TPU, telefonele de pe flip sunt blocate in retea?
Bună ziua! Am cerut rezilierea contractului Telekom. Acum apar "doar apeluri de urgenta". Din cate am inteles, trebuia sa pot continua sa utilizez cartela telefonica. Am restartat telefonul, fara...? (mai mult)
Cat de scump de roaming-ul pe cartela în Albania fiind țară non-ue? Doar la apeluri.
Am luat o cartela 5 euro cu COD de reîncārcare si am scris codul cu 222 dar când dau apel la cod spune cā momentan nr de telefon pe care ai apelat nu este disponibulil te rugām sā încerci mai...? (mai mult)
Buna TPU! Cand ma suna cineva, nu imi apare apelul in timp real, adică eu nu stiu ca ma suna cineva, asta patesc uneori. Uneori imi apare ca ma suna cineva, alteori nu. O fi problema de la semnal,...? (mai mult)
Salut TPU, s- a uzat bateria la un telefon S23 Ultra si as vrea sa o schimb pentru ca se termina mai repede decat ar trebui, daca merg la un service gsm si cumpar una noua, originala, merita sau tot...? (mai mult)
Bună ziua! Tocmai ce am cumpărat o cartelă Lebara în Germania, vă rog dacă știe cineva cum să schimb limba din germană în română? Primesc mesaje în germană de la lebara și știam ca pot...? (mai mult)
Telefon dual- sim. Samsung. Pot bloca apelurile de intrare de la numere care nu sunt in agenda, doar pentru o cartela? P. S. Este adevarat ca Samsung- urile serie A sunt cele mai proaste dintre Samsung-...? (mai mult)
Salut. Pot plati cumva cu telefonul la POS daca nu am NFC? Mersi.
A mai pățit cineva ce am pățit eu? Mi- am cumpărat telefon nou, sigilat şi am băgat cardul SIM de la Telekom şi cardul SIM Vodafone în el. E telefon dual SIM. Am primit mesaj că cele 2 SIMuri...? (mai mult)
Patania mea : La data de 24.04. 2023, m- am deplasat la o agentie, unde mi- am spus supararea: ca platesc mult pe un abonament, pentru o persoana in varsta, imobilizata la pat, 85 ani, internata la...? (mai mult)
Bună, a cumpărat cineva iPhone de pe eMag cu buy back flip? Sunt serioși îți oferă banii la care este evaluat telefonul vechi? Sau e doar o ....alta păcăleala sa te facă să cumperi un iPhone...? (mai mult)
Cum se poate debloca un Iphone 12 blocat în rețea? Am fost la service și au zis că nu se poate, că sună pe altcineva sa vadă dacă se poate ( am lăsat și nr de tel ) dar nu m au sunat. Se...? (mai mult)
Mi- am cumparat un Samsung A54 si il incarc cu incarcatorul de la vechiul telefon ( un xiaomi x3 pro ), se incarca insa nu stiu daca cumva il stric, incarcatorul este de 33W si Samsung- ul trebuie sa...? (mai mult)
Salut, se poate intampla ceva grav daca am strans un iphone 15 pro max destul de tare intr- o mana? Gen l- am strans cand il tineam drept si ma uitam pe el si sper sa nu aibe ceva acum, va rog sa raspunda...? (mai mult)
Știe cineva daca imi iau un telefon din alta țară (Elveția) el funcționează cu cartela românească in România?
Mai există Cartela Cosmote de 3 Euro?
Cum deblochez un numar din telefon telefon?
Salut. Am achiziționat recent un telefon Samsung a04s și mi se pare că merge cam greuț, a costat 600 de lei, stiu că nu e mult, dar totuși, e nou, ar trebui să meargă perfect la început, ...? (mai mult)
Salutare, cum pot conecta un controller dj si un microfon in acelasi timp la un telefon cu intrare jack 3, 5 mm... stiu ca exista ceva splitter de tip TRRS ...doresc sa stiu mai in detaliu
Salutare. Este recomandat încărcarea rapida a unui telefon? Cum este indicat? Sa se încarce rapid s.au normal?
Am o cartela sim Orange, dar este putin deteriorata si nu pot sa-i aflu numarul de telefon.Ma poate ajuta cineva dupa seria de pe sim?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Biancasata întreabă:
magda00 întreabă:
Utilizatoare123 întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Curiozitati din lumea animala
Esti fascinat de lumea animalelor? Haide sa te surprindem cu cateva curiozitati