Cei mai activi useri din categoria Telefonie pe 19 Ianuarie 2025 sunt:
Ajutati cu ceva, va rog? Cum pot sa deblochez telefonul daca am scris codul pin din google?
Cat timp dureaza la o aplicatie sa fie urcata pe magazin play? Astept deja de 3 zile!
Am un prieten in Anglia care vrea sa vândă un telefon care e codat, din auzite am înțeles ca dacă l- as aduce in România nu ar fi probleme, ar merge pe orice rețea, este adevărat sau ...? (mai mult)
Am un Iphone 6 si mi s- a stricat amprenta, asa deodata. Faza e ca am inteles ca nu se poate schimba, ci trebuie schimbata placa de baza cu totul ca sunt imperecheate sau ceva de genu. Asa e? Unde gasesc...? (mai mult)
Xiaomi Redmi Note 9 pro/Realme 6 pro? Argumente.
Într-un buget de 950 de lei ce telefon își merită banii? (pun accentul pe cameră și baterie)
Mi- am scăpat telefonul intr- o căldare cu apa la școală în baie, l- am scos imediat și l- am șters cu șervețele nazale, cat mai multe servetele, la început a mers, bine, am stat cam 30 de ...? (mai mult)
Am achiziționat o cartela Vodafone. Întrebarea e : o sa expire sa nu o mai pot folosi sau o pot folosi cât vreau eu?
Cât costa un iPhone 11 normal? Nu pro, nu pro MAX. In funcție de culoare? Am auzit ca in funcție de culoare și memoria acestuia diferă și prețul. Eu as dori de 64 GB
Vreau sa- mi iau un telefon până în 1000 lei sa merg la școală cu el, am un telefon de 2500 dar nu e de mers la școală, nici nu mai spun modelul că e de rasu tuturor))).Dar nu știu dacă...? (mai mult)
Salutare, ma poate ajuta si pe mine cineva? Am nevoie sa cumpar un Amplificator de inalta frecventa pe 2 fire cu 2 difuzoare sa comunic pe o distanta de 100- 150 m. Sa nu fie alimentarea pe baterie ca...? (mai mult)
Salut, am un s10plus, cumparat dar nu am incarcator, am doar ambalajul in care a fost incarcatorul si observ faptul ca acest telefon a avut un incarcator cu codul EP- TA20EWE Black. Eu incarcator...? (mai mult)
Am un Samsung Note 10 si daca e sa vorbesc mult la telefon, mi se inchide. Am inteles ca la Samsung exisa o functie sa se inchida. Se poate cumva sa se rezolve? Sau de la ce e aceasta problema?
Ce ați alege între Huawei p30 și galaxy s10? As vrea și argumente, dacă se poate.
Amprenta optica de la Huawei p30 funcționează cu foliile de sticla?
De unde pot lua o surubelnita pentru surubelele de la telefon?
merita iPhone 7 în schimbul lui Huawei p20?
am un telefon Xiaomi mi note 10 lite și am o mica problema. Când telefonul stă la încărcat și primesc o notificare, îmi apare propoziția asta pe ecran, după ce telefonul se închide...? (mai mult)
Va rog sa ma ajutati cu un sfat daca puteti. De circa 2 saptamani nu stiu de ce in prima saptamana a sunat tel fara sa afiseze vreun indiciu de apelare, nici ecranul nu se aprinde, pret de cateva...? (mai mult)
Varsta minima pentru a imi face abonament la telekom?
Mi- am cumparat un incarcator wireless si un adaptor pentru wireless charging, deoarece am Samsung j7 2017 si nu are wireless charging implementat, dar nu imi merge, trebuie sa fac vreo setare ceva? ...? (mai mult)
Hey, am un telefon Samsung si azi mi- a disparut folderul de la camera foto. Continutul nu mai este in Google Photo sau in Cloud, nici in cosul de gunoi. Am dat restart, am instalat o aplicatie de tip...? (mai mult)
Îmi poate spune cineva cum pot sa pun poza de profil pe Facebook dar sa nu vadă nimeni asta?
Am un buget de 2.000 de lei si as dori sa stiu ce telefon ar merita banii. Tin sa mentionez ca pun accent pe camera, ecran si baterie (sa fie rezistenta si sa se incarce repede, mai exact ...? (mai mult)
De vreo saptamana mi-am luat un S20. A mers foarte ok. Dar acum de vreo jumatate de ora a inceput sa laguiasca. Ce poate avea? Mersi
Am o problema cu Instagram, nu pot trimite poze ca mesaje, îmi spune ca albumul este gol! Așa este și la voi?
Ce înseamnă roaming? Dar roaming inactiv?
Ati reusit sa faceti aplicatia Youtube sa mearga pe P40 Pro?
Xiaomi Mi Note 10 sau Samsung S10?
Merita cumpărat Huawei p30 în 2020?
Dacă activez mod avion, telefonul nu mai primeste niciun fel de semnal, în cazul în care nu activez ulterior wifi sau bluetooth, nu?
Știe cineva cum pot schimba un abonament de fix la Telekom, dacă-i sun îmi spun că sunt doar două pachete la ei iar eu îl am pe cel mai mic de vreo 15 € dar îmi vine lunar peste 150 de lei.
Detine cineva de aici Samsung A71? Ce parere aveti despre el?
Am un iphone 8 plus si ma enerveaza foarte tare faptul ca atunci cand primesc o notificare se aprinde ecranul.Cum pot face sa nu se mai aprinda ecranul cand primesc mesaje?
Saluuut! Cum poti afla cum te are cineva in agenda sa de telefon? Dau funda
Hei, Samsung a21s este bun pentru pubg?
De ce se aude cand fac poza chiar daca am dat pe silentios? Am iPhone 7
Care este cel mai bun iPhone până in 3500 RON?
Pot sa trec la alta retea de telefonie mobila, dar sa imi pastrez numarul pe care il am acum, deoarece este un numar care imi place?
Ce părere aveți de Huawei p30?
E mai bun HTC u12 în schimbul lui Huawei p20?
De ce nu am 4G pe telefon și am h+ ? Am S10, îl am de un an și de atunci am h+ . Am semnal bun, ai mei au 4G, iar eu h+ , nu am avut niciodată pe S10 4G. Ce pot să fac că am căutat pe net, ...? (mai mult)
Ce faci daca Samsung galgaxy s6 nu se mai aprinde? Se aprinde arata Samsung si ramane asa impreuna cu ledul albastru.Ce trebuie sa fac?
Am o problema la un iPhone 7 plus am iOS 14 nu apare bulina verde pe mess sa văd dacă cineva e on pe Facebook nu pot vedea liveuri nici pe Instagram și toate postările. Sunt de acum 10 ore știe cineva...? (mai mult)
Am o problema cu telefonul, atunci cand vorbesc cu oamenii la telefon, oamenii cu care vorbesc imi spun ca nu ma aud cum trebuie, ma aud cu intreruperi, acum eu nu am o problema cu semnalul am toate...? (mai mult)
Ce model de husa si folie sunt rezistente pentru Nova 5t?
Am un telefon Alcatel cu clapetă. E pentru o persoană în vârstă, care are probleme cu vederea. Aș vrea, dacă se poate, să măresc numele contactelor din agendă. Ar mai fi o problemă: în...? (mai mult)
Ieri mi-am luat un nou telefon Samsung a41 și as vrea sa știu de la cei care poate au un a41 dacă e rezistent la apa? Nu știu ce sa zis pentru ca am cautat pe eMAG și nu am găsit nimic
Ce telefon e mai bun Motorola G8 Power Lite sau Xiaomi Redmi 9 sau Samsung Galaxy A20e pentru Youtube retele de socializare etc?
TPU ce să aleg dintre Xiaomi mi note 8 pro și Huawei nova 5t? Rapid!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
manuelus50 întreabă:
Nina1980 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Pe aripile vantului
Ai facut cunostiinta cu Scarlett O'Hara si mult iubita ei mosie, Tara? Atunci, hai sa vedem cat de multe stii despre filmul care a facut istorie?