Cei mai activi useri din categoria Telefonie pe 19 Ianuarie 2025 sunt:
azi mi-am scapat telefonul si nu se mai aprinde nimic, am incercat sa-l bag la incarcat dar nimic. Se poate repara si cat ar costa. funda
Am și eu o problema cu telefonul. De câteva zile, in timp ce rulez pe internet, jocuri sau orice altceva, la un moment dat dispare semnalul și se închide telefonul (Nu se închide de tot, ...? (mai mult)
Site- ul Falacara3 este de incredere in ceea ce priveste husele si foliie pentru telefoane? Protezeaza telefonul? https://www.flacara3.ro/ Dati si alte site- uri de accesori pentru telefoane in afara ...? (mai mult)
Cum as putea localiza un telefon Android de pe un iPhone? Telefonul care trebuie recuperat este închis și nu am idee unde este
Ce telefoane is bune pentru poze?
Am o întrebare, am telefonul la abonament, părinții mei pot să vadă ce fac pe telefon?
Salut, Cum fac Facebook sa mearga in Dark Mode? Ma refer la aplicatia standard. Nu la Facebook Lite (care are deja implementat dark mode). Am un Samsung A51, Android 10 si ultima versiune de Facebook. ...? (mai mult)
Daca pe placa de baza s-au rupt pinii la baterie (pinii de pe placa de baza sau rupt) telefonul e s9plus,se pot lipi la un service gsm? Cine stie sigur va rog sa raspunda.
Care sunt cele mai bune aplicații pentru optimizarea telefonului?
Vreau sa cumpar un telefon pentru poze. Nu ma intereseaza nimic altceva decat sa faca poze bune. Ma gandesc la a71 sau s10 lite. Buget maxim 2200 lei. Eventual sa- mi spuna cineva care este mai bun la ...? (mai mult)
Am număr de telefon de la Digi, iar contractul cu ei îmi expiră în aproximativ un an. Aș vrea să mă transfer de la ei, dacă e, datorită faptului că nu am semnal chiar bun la țară....? (mai mult)
Salut,merita sa trec de la un s9 la un s20+? Tin sa menționez ca s9-le este spart
Cat net consuma un apel video de 1 ora? Am de dat un interviu online si nu stiu daca imi va ajunge netul de pe telefon.
Un telefon bun, raport calitate preț? Momentan am un Huawei p8 lite 2017 și timp de 3 ani am fost mulțumită, acum e timpul pentru o schimbare :)
Am un Iphone 8 si am adaugat o noua tastatura ca sa pot scrie cu diacritice. Faza e ca inainte cand scriam cuvantul sad imi aparea direct acel emoji. Cand scriam drum, imi apareau acele tobe, ...? (mai mult)
Am nevoie de pareri despre Xioami Redmi Note 9 pro. Baterie, camera, in special. Sa specificati si daca il detineti/ati detinut pana acum un telefon de la Xiaomi si cum s- au comportat in timp. ...? (mai mult)
Bună seara. Știe cineva dacă garanția Apple pentru un iPhone poate include și schimbarea bateriei de către ei?
As vrea sa imi iau un telefon mid- range cam in jur de 1200 de lei. Ce m- ar interesa pe mine ar fi sa aiba macar 64 GB, ecran LCD, Amoled sau Super- Amoled, o camera decenta si Gorilla Glass...? (mai mult)
Am un iphone 11 si azi mi-am spart camera de jos si spatele de la el. Cam in jur de cat ar costa reparatia?
Vreau iPhone 7. Este adevărat că Apple scade intenționat performanțele telefonului odată cu updatările pentru ca clientul să cumpere un nou telefon? Dacă- mi cumpăr 7 acum în 2020, ce ar...? (mai mult)
Ar trebui sa imi fac griji cum sa incarc corect telefonul? Cu baterie litiu polymer. Are "memorie" adica stie la cat am lasat-o sau are un nr de cicluri
Am un Iphone X si sanatatea bateriei este de 77%, unde as putea gasi o baterie originala si cam cat m-ar costa sa o schimb?
Ce telefon imi recomandati sa imi cumpar dintre Xioami Mi 10 si Samsung Galaxy S10 Plus? As vrea pareri cu argumente.
o ruda pateste sa ii apeleze telefonul singur chiar si stand pe masa, fara sa-l atinga nimeni.Azi si-a schimbat si telefonul si cartela si pateste acelasi lucru.De la ce poate fi?
Am un telefon Samsung Galaxy S10 lite si am o problema foarte ciudata la el. Dacă îmi conectez castile, fie cu fir(castile din pachet), fie wireless( galaxy buds), din acestea se aud un bâzâit, ...? (mai mult)
Se poate schomba placa de baza pentru un iphone 11? Unde? Cat costa?
Am si eu o intrebare mai ciudata : Daca tatal meu e abonat la Telekom si sa presupunem ca a decedat (Doamne Fereste) doar intreb, pot sa ma duc sa inchid eu abonamentul daca nu sunt eu titularul...? (mai mult)
Bună dimineața TPU! Am in IPhone 6s si nu mai pot trimite mesaje. Sunt in reteaua Telekom. Cand trimit mesajul imi apare :NELIVRAT. Stie cineva care ar fi problema?! Multumesc anticipat! Dau Fund a! ...? (mai mult)
Dacă schimb placa de baza unui iPhone 8 Plus trebuie sa schimb automat și butonul? Îmi spusese cineva ca dacă nu-s din același "pachet, telefon" nu va funcționa butonul.
Va rog, pentru cei ce se pricep la telefoane, am cumparat un Samsung galaxy note 9 sh, dupa 2 saptamani a murit bateria si l- am pus la incarcat, peste vreo jum de ora am venit sa vad cat s- a incarcat...? (mai mult)
As avea nevoie de ajutor. Ecranul meu a rămas "patat". Nu de ceva extern ci te aplicația Tik Tok. Cei care aveți aplicația stiti ca are niște butoane. Apreciere, comment, share etc. Acele...? (mai mult)
Am un iphone 6s(stiu ca e vechi, dar il am de un an si telefonul functioneaza foarte bine, drept urmare nu mi se pare necesar sa- l schimb).De cam o luna, cand vorbesc cu cineva la telefon si...? (mai mult)
Mai exista telefoane cu butoane, insa butoanele sa fie ceva mai mari, literele sa fie vizibile? Am nevoie pentru un bunic in varsta.
Salut, am un telefon A6+ din 2018 si am o problema la el.Am semnal full la wifi însă merge destul de greu pe internet, mai ales pe Youtube nu pot vedea clipuri decat in 360p.Ce se intampla si cum pot...? (mai mult)
Cand iti faci un abonament nou exista posibilitatea sa iti alegi numarul de telefon? Are vreo retea aceasta posibilitate?
Am uitat parola la iPhone 11. Cum il resetez? Ce butoane sa tin apasate sa functioneze stergerea datelor de pe el?
Hei! Am schimbat bateria la iPhone și tot nu tine ...cauza?
Voi, deținătorii de Xiaomi cât v-au ținut telefoanele și ce probleme au apărut între timp?
Azi dupa ce am scos telefonul de la incarcat, am observat ca e uleios, insa nu am realizat. Am dat husa jos si am vazut ca spatele telefonului din aluminiu s- a decolorat si era plin de ulei....? (mai mult)
Doresc sa ma portez in alta retea ca sa imi fac un abonament in retea Orange cu telefon. Este necesar sa platesc telefonul si sa platesc abonamentul sau sa il platesc in rate impreuna cu abonamentul daca...? (mai mult)
Am un iPhone 5s și nu pot sta pe wi- fi normal. De doua zile când îmi aprind wi- fi- ul se inchide netul și după 2 minute mi se restarteaza telefonul, doar pe datele mobile pot sa stau. Îmi poate...? (mai mult)
IPhone 12 Pro Max sau Samsung Z Fold 2?
De câteva zile incerc să sun un prieten și mereu sună ocupat si se oprește ca și cum îmi respinge. De ce se întâmplă acest lucru? Credeți că m- a adăugat la apeluri respinse? Sau numărul...? (mai mult)
Dacă puteti sa ma ajutați am o nelămurire. În grupurile de whatsapp primiți notificare cu sunet la toate mesajele sau doar la primul ca eu asta patesc. Primesc doar la primul mesaj si cand...? (mai mult)
Ce aplicatii utile pentru telefon imi recomandati?
husa cu magnet (flip) poate afecta telefonul? Touch sau ceva?
Se întâmplă ceva ciudat cu telefonul meu, numai când dau pe difuzor și vorbesc cu o persoană, mă aude persoana respectivă, dar când nu e pe difuzor, persoana aceea nu mai mă aude, deși eu...? (mai mult)
am un Samsung j3 si nu functioneaza display- ul, nu se aprinde, el merge, se aude cand il bag la incarcat deci e aprins, functioneaza, dar nu se vede ecranul, e negru. Am cautat pe yt...? (mai mult)
recent mi- am achiziționat un iPhone 7(o săptămâna) și in timp ce îl utilizez acesta se încălzește destul de tare in spate unde e logo și in partea din fata adică cea a ecranului....? (mai mult)
Activation lock-ul pe iphone poate fi deblocat la un service?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
manuelus50 întreabă:
Nina1980 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Pe aripile vantului
Ai facut cunostiinta cu Scarlett O'Hara si mult iubita ei mosie, Tara? Atunci, hai sa vedem cat de multe stii despre filmul care a facut istorie?