Cei mai activi useri din categoria Telefonie pe 19 Ianuarie 2025 sunt:
Salutare, are ceva daca pun telefonul Huawei p40 Lite la încărcat la bateria externa? In, , ghid de utilizare" scrie sa nu il incarc cu alte încântătoare, cabluri, baterii, etc. Are 10000 mAh...? (mai mult)
De curand mi- am spart ecranul la S8 si mi s- a ars si o parte din display.Tot costa undeva la 800- 900 lei.Intrebarea mea este daca merita? A mai patit cineva? Are rost sa fac aceasta investitie?...? (mai mult)
Buna, stie cineva unde pot gasi un adaptor type c to jack pentru Samsung note 10+ ? Am luat unul de pe eMAG iar acesta nu merge.Imi zice dispozitiv neacceptat(si usb- ul type c mufa aceea e mai mica...? (mai mult)
Cel mai bun telefon pentru gaming de buget ar fi chiar si in 2020 redmi note 8 pro?(buget 1500 lei)
Daca mi-am facut un abonament pe 2 ani la Orange un s10 (azi) in rate si vreau sa il schimb cu un s10+ pot modifica abonamentul si sa returnez s10 si sa iau s10+?
Nokia 3310 (2017) are calitate buna la sunet (in apeluri)?
Ce părere aveți de Nokia 3310 2017, sunt clasa a 9a si parca as vrea un telefon secundar cu butoane pe care sa vorbesc și unul principal (cel de acum) la care sa mă joc, sa mă uit pe net,...? (mai mult)
Intenționez să- mi cumpăr în vreo 2- 3 luni un telefon nou. Ceva recomandări? Cel mai mult mă interesează camera și rezistența telefonului, sunt dispusă să plătesc undeva până pe la un 3000,...? (mai mult)
Hey! Folosesc un telefon iPhone 5 cu un iOS 10. Problema este ca eu am actualizat iOS- ul, iar când intru pe APP Store sa descarc o aplicație, îmi zice ca trebuie sa actualizez la iOS 11, altele...? (mai mult)
Am facut in urma cu 8 luni abonament la Orange si mi- am scos un telefon in valoare de aprox 800 de lei, cand am facut contractul am dat undeva la 350 de lei, abonamentul e de 8 euro. Din...? (mai mult)
Sunt la ORANGE. Cine știe cum pot sa îmi setez limita de consumare a traficului de Internet? Adică de exemplu când mai am 500 MB de date disponibili sa nu ma mai lase sa intru pe date pentru a evita...? (mai mult)
Cum e cu opțiunea aceea de la Orange GB Family Grup? Cine îmi explica si mie? După ce se consuma GB de net disponibili întra acea optiune, e un fel de GB în plus sau cum este ca nu înțeleg?
Ce credeți, imi ajung 4 GB de net dacă stau de acum pana la ora 6:30 7:00 pe un stream sa vizionez un film de 5- 6 ore? Am net de la Orange. Vreau răspunsuri sigure ca sa nu fac cost suplimentar pentru...? (mai mult)
Daca am cumparat o cartela lycamobile din Ro si am incarcat-o e valabila in Uk?
Cred ca am un virus pe mobil. Cateva aplicatii nu mai merg cum trebuie. Cum vad daca am si daca am, cum il curat? P.S. Am antivirus, dar zice ca totul e ok.
Care e mai bun, Huawey P40 lite e sau Samsung A20?
Hello. Am avut un Huawei mate 10 lite, de doi ani, l- am cumparat cu 9 milioane si mi s- a umflat in spate bateria de vreo saptamana, el se incarca si merge doar ca era umflat intr- o parte. L- am dat...? (mai mult)
Salut, as putea localiza un telefon cu imei-ul lui?
Am un s 10 plus, la început facea fotografii foarte frumoase (cand l- am cumpărat )dar de vreo 2 luni claritatea fotografiilor nu mai este aceeasi. Sunt ca și cum le face cu un s 4- 5... aceeasi problema...? (mai mult)
Salut, am un S7 Edge si am o problema, ieri am observat cand stergeam telefonul ca nu mai am butonul de la volume down, l- am cautat prin casa dar nimic. Intrebarea mea este se pot cumpara butoanele...? (mai mult)
Bună seara! Asta am primit un apel de la un nr fix care incepe cu 0372, nu am putut raspund, toate cele bune si frumoaase am sunat inapoi si pac numar incorect, cum naiba sa ma sune un nr care nu...? (mai mult)
Am si eu o problema, de cateva zile nu imi incarca telefonul din cauza umiditatii din port (asa spun ei) nu am deloc baterie la el este inchis, cand incerc sa il incarc il deschid cand nu e incarcaatorul...? (mai mult)
Care pot fi cauzele urmatoarei probleme? Am un Samsung cu incarcator original, de 3- 5luni de zile nu mai incarca sa cum trebuie, incarcatorul are o viteza de 1.55a(1550mAh/h) nu zic ca ar trebui sa...? (mai mult)
Sunt de aproape 2 luni cu munca în Olanda, folosesc o cartela Orange prepay, am încărcat- o de doua ori pana acum cu o opțiune de peste 10 euro ce dispun de roaming see. Întrebarea mea este dacă...? (mai mult)
Salut, mi- am cumparat un Samsung A51 varianta de 128G si sambata dimineata am cazut cu el in apa. L- am stins repede dar a inceput sa vibreze incontinuu. Pe urma s- a oprit, am scos apa din el cu un aspirator...? (mai mult)
Vreau sa imi strang bani pentru un telefon nou maxim pană in 800 de lei(acum am 500 lei aproape)! Acum am Samsung Galaxy J6 simplu, l- am luat de pe Site- ul Gsm cu 700 lei, il am de pe 7...? (mai mult)
Azi am scapat telefonul pe spate, pe moment nu avea nimic, dar dupa cateva are a inceput sa se extinda putin cate putin o pata mov in coltul ecranului, momentan nu e asa de mare dar vreau sa stiu daca...? (mai mult)
BUNA TPU! Am sters din greseala un videoclip care însemna mult pentru mine din telefon, nu aveam spatiu... Orice as face nu am spatiu pe telefon daca ma duc la un service poate sa imi faca spatiu?
Salut, am nevoie de o aplicatie pentru telefon sa pot schimba formatul filmarilor de la camera video din.mov in.mp4, dau funda!
am si eu o problema cu un s7, asistentul vocal s voice are buguri, adica ba merge ba nu merge, cine ma poate ajuta?
Hei! Am o cartela Digi Italia/România si am venit din Italia iar cand am ajuns in Romania pe la jumatate de drum se schimba numarul in Digi Romania iar dupa ceva timp nu imi mai merge netul! Ce as putea...? (mai mult)
stie cineva vreo aplicatie prin care pot transfera cateva mii de poze si clipuri dintr-un telefon in altul? Ca prin bluetooth imi ia 1 an...
Ce parere aveti despre telefonul asta? Telefon Mobil iHunt TITAN P8000 PRO 2021, 4G+, 8000mAh, Triple Camera 13MP, 5.5-inch HD+ Gorilla Glass, IP68, 4GB + 32GB, Android 10, Black
Bună tuturor, aş avea şi eu o întrebare. De ce în momentul în care sun la un număr fix întâmpin mesajul "Apăsaţi tasta 1 pentru limba româna, ... " şi doar după mă lasă să vorbesc cu ...? (mai mult)
Cand credeti ca vom putea vedea telefonul Pixel 4a adus in Romania pe piata gri la un magazin de incredere?
Pentru cei care se stiu foarte bine la Internet dacă am aproximativ 7 GB NET imi ajung dacă stau aproximativ 5- 6 ore pe net astăzi? Sunt la Orange... Si depinde și de ce telefon ai? Sau nu contează...? (mai mult)
Ce telefoane mobile de top sunt în plan sa fie lansate pe piață în anul 2021?
Buna, astazi am fost sa- mi puna folie de silicon pe telefon. Am pus telefonul in buzunar si nu m- a jucat cu el pana am ajuns acasa. Cand am ajuns acasa am vazut ca incepuse sa se murdareasca si aiba ...? (mai mult)
Cum se pronunță corect xiaomi?
Ce inseamna HDR10 la display la un smartphone? Am vazut ca s9 are HDR10, o fi insemnand hd ready?
Cei care si- au cumpărat noul telefon Galaxy Note 20 Ultra 5G... Ce parere aveți despre el? Își merita banii telefonul în opinia voastra? Care va fi cel mai performant telefon în septembrie 2021?...? (mai mult)
Cand apare Android 10 pentru Xiaomi Redmi Note 8T? Multumesc si funda.
TPU vreau să îmi protejez telefonul cât mai bine, am vreo 2- 3 antivirusuri cu cel din telefon din setări și am o aplicație, , gaseste- mi dispozitivul de google" care îmi blochează telefonul...? (mai mult)
Bună ziua TPU, În urmă cu câteva zile am activat opțiunea "Blocare Aplicații" în Bitdefender (Android). Este un fel de App Locker, pentru a deschide unele aplicații trebuie introdusă amprenta...? (mai mult)
Salut, eu in telefon am o cartela Vodafone cu abonament de minute fara net si vreau sa mai cumpar unul pentru net. Ce sa aleg Vodafone sau telekom? Care are cartela cu net mai bun?
Hei. Am un Samsung J3 2017(destul de vechi modelul, i know). Azi mă uitam pe insta story. Cum dădeam eu scroll dintr- o dată mi s- a blocat. Nu mai mergea să dau să vad alte story- uri sau să ies....? (mai mult)
Salutare TPU, recent am primit un telefon de la sora mea si l- am resetat. Acum pe acel telefon (Samsung Galaxy J3) nu am absolut nimic instalat, va dati seama daca am dat resetare, dar nu pot instala...? (mai mult)
Am un iPhone 7 plus și am foarte multă memorie, însă trebuie sa plătesc pentru asta, as vrea sa beneficiez de 50 gb, as putea plăti direct pe factura, deoarece nu am un card disponbil?
Atunci când au apărut pentru prima dată telefoanele mobile în România cât costa să suni în raport cu prețurile de azi și ce ofereau operatorii de telefonie atunci?
Buna ziua TPU! Vin si eu cu o întrebare: de ce cand sun un nr de centrală imi închide instant?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
LisaJulie întreabă:
manuelus50 întreabă:
Fabiii întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
A walk to remember
Te consideri un adevarat fan al filmului de dragoste A walk to remember?Te provocam sa rezolvi cat de bine poti urmatorul test!