Cei mai activi useri din categoria Telefonie pe 19 Ianuarie 2025 sunt:
Salut, vreau sa achizitionez un telefon. Puteti sa imi recomandati unul pana la 1500 ron?
Salut, vreau sa îmi iau un incarcator original de s10plus. Am găsit doua tipuri de încărcătoare identice. Unul are cod EP- TA20EWE și celalalt EP- TA200. Care este diferența dintre aceste doua...? (mai mult)
Dau funda! Ce versiune de Android nu scade din baterie? Am un s7, am un screenshot cu ceva pasi ma poate ajuta cineva va rog? Instagram alexoarecare
Am o pereche de căști Klim Fusion și nu merg pe Huawei P Smart Z și nici pe Nokia doar pe Samsung S9 Plus. De ce nu merg pe Huawei și Nokia?
Dacă vorbesc cu o persoana din Sua pe iMessage plătesc?
Am la telefon luminozitate maximă, dar nu mi se pare destul. Cum pot să am luminozitate și mai mare?
Mi- am uitat parola de la telefon(iPhone) si am bagat de prea multe ori codul incat s- a blocat.Trebuie sa ma duc maine cu el sa il deblocheze insa cred ca am uitat si parola de la iCloud. Aveti idee cum...? (mai mult)
Bateria de la s7 tine putin? Aveam 100% dimineata si dupa amiaza l-am pus la incarcat dupa 2-3 meciuri de pubg. Precizez ca am mod de economisire si luminozitate pe la un sfert.
De ce telefonul meu Samsung Galaxy Note 10+ tot modifica sensul înțelegerii (exprimarii) cuvintelor?
Am un telefon... Un Samsung Galaxy Note 10 +. Și as vrea sa știu cum pot sa blocheze notificările de pe unele siteuri de pe internet. Ca devin stresante si tot mai multe. Se tot repetă
Îmi puteți recomanda vă rog un site ok pentru un display de Huawei P20? Mulțumesc mult!
De curând mi- am instalat iOS 14 pe iPhone 6s doar ca am o problema se blochează widgeturile. Am lăsat doar unul și anume vremea dar rămâne pe negru sau pe ziua de ieri. Intru in aplicația...? (mai mult)
Ce pot face cu telefonul meu care vibreaza incontinuu chiar daca am intrat pe apel cu a mea prietena. Btw am iPhone Xr 64gb culoare rosu.
Hei. Cred că știți că dacă îți ștergi WhatsApp din telefon ți se șterg și mesajele. Aș vrea să citesc niște mesaje de prin 2018 (sau măcar 2019). Eu mi- am șters de câteva ori WhatsApp...? (mai mult)
Stie careva unde mai poti incarca cartele Digi, in afara de sediile lor si care ar fi valoarea minima de reincarcare pentru locatiile respective? Mersi.
am iphone xs si nu stiu cum sa fac sa nu se mai aprinda telefonul cand primesc notificari, stie cineva?
Din greșeală, am pătat husa din silicon de pe ecranul telefonului cu vopsea de păr. Nu se cunoaște decât atunci când pe ecran apare alb. Pata este în partea din dreapta sus a ecranului. Am încercat...? (mai mult)
Merita sa fac actualizare software la un s7? Nu s-a actualizat de ani.
Când apare Android 10 pentru Xiaomi Redmi Note 8T? În ce lună? Mersi frumos.
Cum recuperez poze dupa ce le sterg sau dupa ce dau reset la telefon? (fara cont Samsung)
Telefoanele Samsung vin pentru America si Asia cu procesor Snapdragon si pentru Europa cu procesor Exynus. Daca e sa cumpar un telefon din America un telefon Samsung, ar putea avea probleme cu reteaua?...? (mai mult)
Verificând consumul de energie de la ultima încărcare rezulta: Pachete de date primite = 1995; Pachete de date trimise 40043; Radio mobil activ 12 minute. Eu nu am folosit radio de la telefon ...? (mai mult)
Am Huawei p40 lite e de vreo luna și nu pot face update la emui 10, gen cineva mai are și i-a dat să facă update din prima zi in care l-a luat. Ce sa fac?
Vă rog ajutați- mă, cum pun pana mea 2 sau mai multe poze pe Instagram pe toate într- o postare? Sper să înțelegeți! Să specific că telefonul e Samsung j4+ , , , Fundă! Vă rog ...? (mai mult)
De ceva timp intampin o problema pe telefonul meu Samsung J5 2018! Aplicatiile implicite Youtube si suita Microsoft ofice sunt problema! Pentru Youtube folosesc Youtube vanced asa ca aplicatia implicita...? (mai mult)
Niste modele de blocare ecran Android vreau sa deblochez telefonul? :///
Salut,cum pot debloca un model de blocare ecran la un s7 fara sa ii dau reset din butoane?
Am un telefon a50 cumparat de doar 2 luni, cand il pun la incarcat imi iese singura mufa de la incarcator din telefon. Pareri?
Eu mi- am cumpărat un alt telefon și i- am pus cartela SIM de la telefonul vechi.Ideea e că l- am cumpărat în rate și am mai primit o cartelă și sincer n- am înțeles pentru ce e.Am pus...? (mai mult)
Am un Samsung A10 Procesorul oscileaza in jur de 90- 100% usage, rar ajunge la 40%, are 8 cores. I- am dat scan cu mai multe aplicatii antivirus (nimic dubios). I- am dat Revenire la setarile din fabrica(tot...? (mai mult)
Ajutor! Am sunat din greseala la 112 de 2 ori si cand a raspuns operatorul am spus,, buna,, iar dupa 2 sec am inchis. Primesc amenda? Cum stiu ca o sa fiu amendat? A mai patit cineva asa?
Cand urmaresc clipuri pe Youtube de pe telefon fara casti, volumul scade automat iar alteori creste iar dupa cateva secunde scade din nou. Am un Samsung galaxy j5 din 2017. Mai are cineva problema asta?...? (mai mult)
Revin si eu cu o problema legata de un iphone 7. Problema este in felul urmator, am portat numarul meu la abonament acum cateva zile. Dupa ce s- a activat numarul nu mai pot trimite ...? (mai mult)
Care sunt semnele clare că telefonul meu e virusat?
Ce trebuie să știi înainte să te portezi de la Telekom la Digi?
Are ceva dacă am încărcat un Huawei P Smart Z cu încărcătorul de Samsung S9 Plus?
Știe cineva o aplicație pentru a avea toate lucrurile blocate sau de a le recupera in telefon in caz ca acesta este furat sau pierdut? Dau funda
Salut, am cumparat si eu acu un an jumate un telefon Huawei mate 20lite de pe eMAG, am achizitionat si garantie express. Problema sta in felul urmator, telefonul merge super ok si acum fara pic de...? (mai mult)
Salut,merita in 2020 sa ai un s7?
am și eu o problema cu telefonul, mi- a apărut când l- am băgat la încărcat ca a detectat apa și după nu mi- a mai încărcat, cu încărcătorul lui nu mai incarca, cu altele da...? (mai mult)
Am o problema la ecranul de la telefon. Am o linie pe verticala si una pe orizontala si se intalnesc intr- un dreptunghi negru(probabil e vorba de pixeli morti). Ideea e ca touchul functioneaza...? (mai mult)
Acum o luna mi- am cumparat un iphone x la 1700 rob cu 89% capacitate baterie.Peste o saptamana capacitatea a scazut la 88%, eu incarcandu- mi telefonul cu un incarcator de 12w de ipad, dar...? (mai mult)
Ma poate ajuta cineva va rog? Cum pot face live vlog pe Youtube, de pe telefon in 1080p pe un Samsung galaxy S10+ , mai exact cum schimb rezolutia, deoarece cand fac live, imi face in...? (mai mult)
Buna, am si eu o intrebare, nu stiu ce sa fac, de ceva timp telefonul meu se incinge foarte tare si daca il sting sau ceva se raceste foarte greu, luminiozitate nu o tin la maxim si nu stiu ce sa fac....? (mai mult)
am o problema la telefon, telefonul se auzea pe difuzorul de jos din fundul lui, am băgat căștile în el, dupa ce am scos căștile se auzea pe difuzorul de sus. Ce sa fac sa îl dau ...? (mai mult)
Hey! As vrea sa îmi cumpăr un telefon iPhone, dar nu știu încă care dintre ele. Care este mai bun și să aibă dimensiuni mai mari!
Când apare Android 10 pentru Xiaomi Redmi Note 8T? Vreau să aflu neapărat.
Dacă îmi scot telefonul de la încărcat și nu e încărcat complet, are ceva? De exemplu, pot să- l am la incărcat și să întervină ceva și să trebuiască să plec și trebuie să- l iau cu...? (mai mult)
La ce pret considerati ca merita achizitionat telefonul Samsung Galaxy Note 10+ , avand in vedere ca pe 5 August se lanseaza urmatorul Note? Momentan preturile erau la 3800 Lei, recent pe eMAG a fost...? (mai mult)
Ce telefon ar fi mai bun? S10 Plus sau S20?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
LisaJulie întreabă:
manuelus50 întreabă:
Fabiii întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
H2o: Just add water
Ai visat si tu sa poti trai in apa alaturi de Cleo, Emma, Rikki sau Bella? Hai sa vedem cate mai stii despre lumea sirenelor!