Cei mai activi useri din categoria Telefonie pe 19 Ianuarie 2025 sunt:
Ce telefon ar fi mai bun? S10 Plus sau S20?
Salut tpu.Cat ar costa sa imi lipeasca pinii care sunt de la placa de baza spre baterie? DACA STITI VA ROG SA SCRIETI SAU DACA ATI PATIT LA FEL CAT VA LUAT (AM SAMSUNG S9+)
Salut, am un iphone 6s plus si dupa jailbreak imi arata ca este semnal dar nu pot efectua sau primi apeluri sau folosi datele mobile. Daca as folosi un gevey sim s-ar rezolva problema? *FUNDA*
Am o întrebare. Mi- am comandat un iPhone 11. Ceea ce doresc sa stiu este daca nu am mai facut un back up de foarte mult timp whatsapp- ului din cauza memoriei, in momentul in care transfer...? (mai mult)
TPU merita să trec pe Iphone sau alt telefon în afară de Samsung? Eu mă bazez să aibă ceva rezistență la gaming și videoclipuri cu rezoluție maximă.
dețin un A51 iar în seara asta când l- am pus la încărcat am oprit telefonul imi vibra si imi arata un triunghi galben cu un semn al exclamării care a dispărut după ce am deconectat ...? (mai mult)
Mi- am cumpărat un Samsung A71 cu Android 10 si am vrut să- mi instalez Spotify Premium Apk de pe Google. Pe celălalt telefon Huawei nu aveam nicio problemă, dar pe asta fiecare fisier descărcat ...? (mai mult)
Îmi puteti recomanda o husa pentru Huawei P Smart Z pana în 35 de lei?
Dau funda! Ceva aplicatii misto pe telefon/pc? (Plictiseala ceva social app ca bonus :P)
Cam cat ar costa o reparatie la service la un s9+ am nevoie de sudura la pini de baterie? Daca ati avut aceeasi problema cat v-a luat?
Am iPhone 7 și acum se încarcă doar pana la 19, de ce?
De ce mi se dă luminozitatea mai încet singură fâră să o reglez eu?
Salut, am iPhone 7 l-am încărcat 100% și acum când am 9% îl bag la încărcat și nu creste bateria deloc, ce se întâmplă?
Cine are Huawei P Smart Z? Cum este camera motorizata în timp? Este buna camera selfie?
In telefonul meu au aparut 45 de contacte noi(numere de telefon folosite de sora mea). Din cate stiu eu nu am introdus vreo cartela de-a ei in telefonul meu? Cum ar zice englezul: wtf?!
Ce telefon second hand imi recomandati la 1000 de lei?
URGENT! De ieri, îmi vin costuri suplimentare. 0, 41 cenți pe zi. De ce? Cum sa o opresc?
Salutare! Dacă am ciobit ecranul de la telefon(nu foarte rau), ca sa schimbi sticla de pe el trebuie cumpărat cu tot cu display? Si daca nu cam cat ar costa sa-l schimb sticlă?
as vrea sa îmi cumpăr un nou telefon insa nu stiu ce sa aleg dintre iphone si Samsung. Având in vedere raportul preț/ calitate, ce spuneti ca merita sa- mi iau? Dacă se poate sa va sustineti...? (mai mult)
Cum pot sa ma conectez pe Instagram de pe un telefon pe celalalt? Ca nu merge.
Bună TPU, pot încărca un iPhone 7 plus cu un încărcător de 12W sau 18W sau să rămân la cel de 5W din cutie?:)
Heyy. Dacă vorbesc cu cineva din alta țara pe iMessage trebuie sa plătesc sau e gratuit?
am avut telefonul Htc U11 pentru 2 ani si am cumparat un telefon nou(Xiaomi mi mix 2s). Telefonul nou are specificatii mai bune pentru gaming decat cel vechi (HTC) si totusi zicem ca daca ...? (mai mult)
Am găsit în aplicații aplicația asta https://imgur.com/a/cxDuem8. Nu are nume, nu are iconiță (cercul verde este de la tema telefonului), dar consumă date, ocupă spațiu și are acces...? (mai mult)
Hey tpu.Cum îmi pot proteja telefonul de viruşi? Dau funda
Cum poți filma FHD cu un telefon dacă pe ecranul acestuia poți reda doar clipuri în 720p? Eu, de exemplu, am un Samsung Galaxy A10 și camera principală e de 13MP și are ca specificații că filmează...? (mai mult)
Cand sun pe cineva se aude cam rau.Cum fac sa se auda mai bine?
Am dat comanda de un telefon si tot primesc mesaj de la " notificare " în care spune " Creditul existent este insuficient pentru a trimite mesajul. ", iar eu sunt la abonament si pot sa sun...? (mai mult)
Am un telefon iPhone. Dacă ma deconectez de la wifi și utilizez datele mobile, atunci când folosesc un cont de socializare, îmi mai poate fi localizat telefonul in vreun fel? Știu ca atunci...? (mai mult)
Doua telefoane, un router wirelles. Aplicatiile de la ambele telefoane (Yahoo, Facebook, etc), se conecteaza bine, nu si browserele, Chrome si Firefox. Fiind vorba de ambele telefoane, ma gandesc...? (mai mult)
Salut,cineva imi cere 500 lei sa imi schimbe displayul la un s7, ce parere aveti?
Vreau sa îmi comand o husa de telefon pentru Huawei P20 (clasic). Dacă îmi iau husa de la P20 PRO sunt diferențe între cele doua modele sau nu potrivesc?
Cam cat ar costa o reparatie la service la un s9+ am nevoie de sudura la pini de baterie, plasticul care tine placa de baza, la difuzorul de jos trebuie lipit firele si eroarea la mufa ca zice ca temperatura...? (mai mult)
Stie cineva cum se numeste plasticul care acopera placa de baza de la telefon?
Daca la un telefon i s-au rupt pinii in care pui bateria se poate lipi inapoi sau trebuie o placa de baza noua? Va rog sa scrieti daca stiti sigur
Am comandat ieri un telefon pentru mama mea pe la ora 18. O sa ajungă mâine?
Heeei. Am o problemă. Nu mi se mai deschide slotul cartelei SIM? Ce pot face?
Ieri cei de la telekom mi-au trimis un telefon primit gratis la abonament. Daca au trimis azi prin curier o sa ajunga maine?
Care e mai bun, Samsung Galaxy S7 Edge sau Samsung Galaxy A20?
Care este diferenta intre IN2010, IN2013 si IN2020 la telefoanele ONEPLUS 8?
Ce telefon e mai bun iphone xs max sau iphone 11, 11 pro si 11 pro max?
Salut, as avea un Samsung s8 si as dori sa stiu cat m-ar costa schimbarea realului de sticlă, display-ul e ok, doar geamul, stie cineva?
Carei retele apartin numerele care incep cu 0790? Multumesc!
Ce husă se potrivește unui Huawei ALE-L21, căci husa potrivită modelului, nu găsesc. Se potrivește altă husă de la alt model? Mulțumesc!
Tot îmi apare pe telefon când e blocat mesajul că am încercat să- l deblochez de 5 ori la rând și nu mă lasă să folosesc amprenta în condițiile în care eu nu am încercat să- l deblochez ...? (mai mult)
Știe cineva cum pot rezolva problema de la SMS cu "?" la diacritice pe iPhone X. Multumesc
Dacă mi-am luat accubattery pro platesc în fiecare luna?
Ce sa fac sa tina bateria mai mult la telefon?
Salutare, am un Huawei P9 Lite din 2017 eu l- am cumparat in 2019! Ieri a aparut o problemă la microfon, cred! Trimit mesaje vocale pe messenger pe Instagram dar nu se aude nimic. Incerc sa filmez cu ...? (mai mult)
Salut, folosesc de ceva timp un Huawei p30 pro si as vrea să mi- l i- au pe cel nou p40, însă cel mai important ar fi sa imi spuneti daca prin aplicatia Petal search pot instala o parte din aplicatiile...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
LisaJulie întreabă:
manuelus50 întreabă:
vikirikimiki08 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Connect-R
Si pe tine te-a cucerit Connect-R inca de la melodia Daca dragostea dispare? Hai sa vedem cat de bine il cunosti pe artist chiar acum!