Daca vand un Samsung S9 impecabil la 2214 lei, cu cutie, incarcator, casti nefolosite, dopuri de schimb sigilate, cheita SIM, toate intr- o stare excelenta, plus doua huse originale si...? (mai mult)
Tot primesc apeluri din strainatate pe telefonul meu. Unele sunt doar bipuri, altele suna pana la capat. Stiu ca daca sun inapoi sunt taxat foarte mult. Dar in schimb daca raspuns exista...? (mai mult)
Am sunat la 112 din greșeală și apelul a durat câteva secunde, interval în care nu am spus nimic și am închis.Am citit pe internet că NU TREBUIA SĂ ÎNCHID.Vă rog help
Am o săptămână de când am cumparat un telefon, Samsung A71, dar acum nu mai raspunde la nicio comanda legată de ecran
Am o săptămână de când am cumparat un telefon, Samsung A71 dar acum numai raspunde la nicio comanda legată de ecran.
Salut, am o nedumerire, nu stiu ce telefon sa imi cumpar dintre iphone 6s de pe olx si un Huawei y6p nou de pe eMAG, sincer m- ar tenta Huawei- ul dar imi e ca dupa putin timp se va misca foarte nasol...? (mai mult)
Unde gasesc cel mai ieftin Note 8?
Merita un s20? *modelu simplu* Sau exista un telefon mai bun in pretul ala?
Unde gasesc cel mai ieftin S10 Lite? Este mai bun ca S9?
Stiti de unde as putea cumpara un S9+ la pretul de 2000 lei?
Bună, va rog o idee, un sfat, ceva. Am trimis de aprox o luna un telefon în service, acum doua săptămâni le trimit un mesaj pe messinger despre telefon, îmi răspund ca o sa fie gata pe finalul...? (mai mult)
Daca vand un S9 ca nou cu 2300 lei, am sanse sa mi-l cumpere cineva?
Ce parere aveti de iphone 7? Merita sa-l iau de Craciun? Daca nu, stiti un telefon mai bun la acelasi pret sau mai mic?
Nu stiu daca vi s- a intamplat ceea ce mi s- a intamplat mie! Eu am un telefon handicapat pe nume:Samsung Galaxy J6 2018. Il am de pe 7 ianuarie 2019! Eu inainte sa il sparg putin era destul...? (mai mult)
Ce telefon, nou sau sh, recomandati pana in 2500 lei cu o camera buna si un procesor care sa ma tina 2- 3 ani recomandati? Ma gandeam la Iphone 11 sau Huawei p30 pro dar sunt deschise la orice...? (mai mult)
Am un Iphone 6 al carui buton Home nu mai merge. S-a stricat deodata dupa ce am facut un update. Daca il duc la service il poate repara? Sau ce ii face? Va mai functiona butonul sau?
Mi- a povestit un prieten ca ar exista pentru smarthphoneuri niste accesorii de se prind pe camera telefonului si o imbunatatesc. Eu de la S4 cand se prindea mini obiectivul acela n- am mai vazut nicaieri....? (mai mult)
De ce nu-mi merge difuzorul din fata? Cateodata se opreste pentru un minut/doua, tot sunetul extern, inclusiv difuzorul mare. Cu castile cuplate totul merge bine. Help?
Am un iphone 6 si sus in dreapta ecranului cand pun o imagine neagra imi apare o lumina alba in colt. De la ce ar putea fi?
Stie cineva de ce CPU de la Samsung s9+ e scăzut si de asta nu pot sa imi reincarc telefonul? A ajuns apa in el. Stie cineva cum l-as putea repara acasa?
Salutare, Este ok sa cumpar un telefon de pe olx (blocat in retele mobile din strainatate) pe care sa il folosesc cu un cip GoFree? Exista riscul ca acel telefon sa nu functioneze normal...? (mai mult)
Poate să se întâmple ceva rău dacă stau mereu pe telefon când este la încărcat?
Care sunt cele mai mari diferente dintre S10 si S20 care sa ma faca sa cumpar S20? Am observat ca nu are heart rate sensor si asta e un mare minus sincer
Salutare, Am trecut de curand de la un telefon cu Android la unul cu iOS. Am inceput sa instalez aplicatiile pe care le folosesc in mod uzual, insa am intampinat probleme cu Whatsapp....? (mai mult)
Mi- am luat o folie de sticla pentru Iphone 8 insa nu imi acopera tot ecranul. Sigur e pentru telefonul meu, insa nu inteleg de ce nu acopera chiar pana in margini. Ramane un spatiu mic de pana in 0, ...? (mai mult)
Se mai poate reactiva o cartelă expirată dacă numărul acesteia nu a fost dat la nimeni încă? Știe careva?
Am un iPhone X, problema este cu senzorul de proximitate. Am văzut că prețul variază de la 200 la 250 lei pentru piesa originală. Nu e vorba de bani, dar nu am așa mare nevoie de senzor ca să...? (mai mult)
Cum fac diferenta intre un incarcator original Iphone si unul fake? Exista diferente vizibile? Ok, daca il cumperi din magazin poate e mai usor, dar daca iei un telefon sh si vrei sa stii daca incarcatorul...? (mai mult)
Cum iti dai seama ca cineva ti-a blocat numarul de telefon? Multumesc frumos!
Salut, am dat update la s10 recent si imi apar buguri, gen imi spune ca aplicatia se inchide si nici ca pot sa intru in ea, mi se intampla la mess dar il reinstalai si merse, dar mai face si cu alte...? (mai mult)
Ma puteti ajuta cu un site de numere virtuale Georgia?
Este sigur programul Dr Fone pentru "mutarea" in totalitate (text, foto, video etc) a mesajelor din Whatsapp de pe un telefon cu Android pe unul cu iOS? Mai exista si alte metode (care sa fie...? (mai mult)
Am un Samsung Galaxy S9 care reda videoclipuri pe YouTube in 1440p. Un S10 Lite cat vede?
Cam de o vreme îmi tot apare în bară la telefon, "instant apps" si incepe sa se instaleze, dau revocare dar tot se continua instalarea...de apărut în meniu nu apare drăcia de aplicație, poate ...? (mai mult)
Hei TPU, am iPhone 7 Plus, sunt din Satu Mare si as vrea sa schimb bateria. Problema e ca nu vreau sa patesc ca si celalalt telefon, adica i- am schimbat bateria la un GSM din oras si dupa tot a inceput...? (mai mult)
Sș dori păreri despre Samsung A51. Mulțumesc!
Care telefon este mai bun ca performanță pentru Gaming, poze, video? Xiaomi Redmi Note 9 Pro sau Huawei Nova 5T? Ca diferență între ele nu este mare, dar fiecare are și plusuri și minusuri. ...? (mai mult)
Când intru în Chrome sa ma uit la un film imi apare ecranul ca și cum ar avea un filtru. Specific ca asta se intampla pe telefon, eu nu am activat vreun filtru și nu îmi dau seama de la...? (mai mult)
Heei! Am un telefon Samsung Galaxy A8+ 2018 si astazi cand vorbeam pe WhatsApp telefonul a iesit din aplicatie, s- a blocat si toate aplicatiile din meniu au disparut. La accesarea notificarilor telefonul...? (mai mult)
Am trecut de la un telefon Samsung la un Iphone. Cum pot face sa "mut" conversatiile din Whatsapp pe noul telefon? Mentionez ca pot fi atat solutii gratuite cat si platite ( ...? (mai mult)
Va rog sa- mi spuneti daca e ok sa imi resetez telefonul de prea multe ori...gen am o obsesie ciudata de a reseta telefoane.Am un Samsung galaxy a5 2016 si il resetez de cateva ori pe saptamana.Chiar daca...? (mai mult)
Ce aplicatii folositi zilnic? In afara de cele de socializare. Caut aplicatii gen "Make me better", cu diferite informatii, teme, articole pentru dezvoltare personala.
Știți cât costă să repar un telefon? Aici mă refer doar la sticlă, nu și la display.
Salut, sunt din judetul Timis si nu primesc pe telefon roalert, nu am primit niciodata, am un s6 edge, de ce nu primesc ce pot face ca sa primesc?
Am un Asus zenfone 4 si imi arata incarcare inversă standard si nu se încarcă telefonul.Acuma il am la 5%. Ajutor
Păreri iPhone se? Vreau sa-mi schimb telefonul și sa ma și tina, măcar 2 ani))
Cum pot instala o nouă versiune de Android? Încă am Android 8 Si nu imi apare vreo actualizare de mult. Fundă
Hey! Legat tot de telefonul meu, se întâmplă ceva ciudat. Să zicem că interlocutorul este mami. Când am căștile conectate, mami mă aude, la fel și eu. Când nu am căștile conectate, eu ...? (mai mult)
Hey! Am o problemă la apeluri. Când sun pe cineva, de exemplu pe mami, ce ar trebui să audă ea, aud eu. Adică, vocea mea nu se aude în telefonul ei, ci în al meu. Așa e la toate convorbirile....? (mai mult)
Care sunt șansele ca un telefon pus pe mod avion + silențios, să scoată din senin un sunet?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Augustius întreabă:
mellisa_1721 întreabă:
Rebecha955 întreabă:
DovleacTurbat întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Savana
Esti fascinat de lumea animalelor din savana? Hai sa vedem cat de multe stii despre acestea!