Cei mai activi useri din categoria Telefonie pe 8 Februarie 2025 sunt:
Buna, mi-am luat de curand un iPhone 7 plus si am o problema, se aude foarte incet atunci cand cineva ma suna pe numar (acest lucru li se intampla doar cand sunt sunata pe numar) de ce?
Xiaomi redmi note 8 sau p smart z fast please?
TPU voi ați da cel puțin 850 lei pe un s7 edge cu Netflix și Youtube premium? Ce ziceți, eu aș fi mulțumit.
vreau sa va intreb ce pot face daca mi- am reincarcat cartela dupa 2 luni in care nu am reincarcat- o si nu ma lasa sa sun sau sa dau mesaje..Sunt pe rețeaua Vodafone si chiar nu vreau sa mai...? (mai mult)
A mai facut cineva pana acum o portare online de pe siteul Vodafone pentru abonament? Intreb deoarece m- am razgandit si vreau sa raman in continuare cu providerul actual. Tin sa va precizez ca nu am semnat...? (mai mult)
Mi- am cumparat recent(acum aprox o luna) un Samsung galaxy A51 nou si am obsercat ca atunci cand sunt intrata pe o aplicatie sau joc si apare bulina de la messenger cu un mesaj, il deschid si merge...? (mai mult)
Salut, ce spuneti de s20 plus 5g cele 2 versiuni exynos vs spadragon? In gaming snapdragon e peste, dar curios ca in benchmark exynos e peste snapdragon. Am citit pe net ca, pentru a avea un gaming ...? (mai mult)
Am un IPhone 8 plus si nu imi dau seama de ce nu se incarca, daca e de la baterie sau USB. Tine bateria destul de bine si as lua un incarcator original, dar mi- e sa nu dau banii aiurea. Precizez...? (mai mult)
Salutare TPU, Revin și eu cu o mică problemă. Am achizițonat de curând un iPhone 7 (precizez ca este nou. Are o săptămână de când l- am cumpărat) pe aplicația "Waze" in momentul când aleg...? (mai mult)
Si-a luat cineva iphone la mana a doua din alta țară? Ati întâmpinat probleme cand ati inserat cartela SIM românească?
Pot sa vă întreb ce este un număr toll-free?
Am inteles ca dark mode este avantajos pentru baterie si restul pe un ecran oled. Eu am iPhone 11 normal nu pro si nu are ecran oled. Credeți ca atunci daca nu il tin pe dark mode voi fi...? (mai mult)
Am o problemă dacă o pot numi aşa, am un telefon A70 Samsung şi am şi încărcător la el ...doar de câteva săptămâni, încărcătorul face figuri când îl bag la încărcat primesc notificare...? (mai mult)
Ce inseamna acest mesaj de la Orange : "Orange nu solicita clientilor sai prin email, sms, scrisori, apeluri telefonice sau prin orice alte mijloace, informatii legate de conturi bancare. etc
Un telefon pana in 800 lei? Sa duca bine pubg, sa faca poze bine, sa aiba rezolutie buna pe Youtube si ecranul mare.Am gasit Huawei p smart z dar poate gasiti voi cv mai bun
Am facut comanda la Orange de un telefon, vineri si imi spune ca data estimata este de 12 mai, adica maine. A mai facut comanda cineva? Daca da, ati primit comanda la data estimata?
Pașii pe care trebuie sa ii faci înainte să cumperi un telefon sh? Cum verifici ca este bun, fără probleme?
Merita achizitionat Pc- ul asta: https://altex.ro/sistem- desktop- gaming- myria- digital- v27- intel- core- i5- 9400f- pana- la- 4- 1ghz- 16gb- ssd- 240gb- nvidia- geforce- gtx- 1650- 4gb- ...? (mai mult)
Am un ALLVIEW P10 LITE cu baterie nedetasabilă, întrebarea este dacă vreodată se va strica bateria cum o să se procedeze fiindcă este bine lipită?
Vreau sa cumpăr Huawei P30 Lite. Mai are cineva? Merită banii? Și mai important..rezistă? Am schimbat până acum o grămadă de telefoane.
Am un iph x si ii tot apare logoul pe ecran se stinge se aprinde si am incercat sa-i dau un reset cu itunes dar imi da error. 4013. Ce sa fac?
Detin un Ulefone S7 si cam de un an in anumite momente nu pot suna si nu pot fi sunat, chiar daca reteaua imi apare la bara sus, oare ar trebui sa modific ceva la setari sa isi revina? Mentionez ca la...? (mai mult)
Cum fac sa nu imi mai apara notificarea asta la 5 min? Sunt de pe telefon device_name} poate fi infectat cu (13) viruși! Ar putea fi cauzat de vizitele dvs. pe site- uri web cu conținut rău intenționat...? (mai mult)
În cate FPS- uri merge Fortnite pe acest laptop https://altex.ro/laptop- huawei- matebook- d- 15- amd- ryzen- 5- 3500u- pana- la- 3- 7ghz- 15- 6- full- hd- 8gb- ssd- 256gb- amd- radeon- vega-...? (mai mult)
Samsung Galaxy a51 sau Huawei Nova 5t?
Daca am terminat in aprilie abonamentul dar eu in februarie l-am prelungit trebuie sa vorbesc sa opreasca contractul vechi sau se opreste automat?
Salut, Mă poate ajuta cineva cu un vpn, pentru Motorola One Vision? Să pot descărca actualizările mai repede. In setări nu este opțiunea să poți schimba regiunea. Am văzut că în India, ...? (mai mult)
Nokia 106 dual sim merge în rețeaua digimobil?
FUNDA! Buna tpu...deci...ce este facetime- ul? Cum se folosește, ce se întâmplă daca o persoana te suna pe facetime si tu ai Android, poti participa la apel? Exista ceva aplicatie instalata in iPhone...? (mai mult)
Știe cineva de ce nu mai pot viziona trailere filme de pe cinemagia pe Samsung a 40 care până acum o zi le puteam viziona fără nicio problemă? Când dau să vizionez orice trailer îmi scrie not ...? (mai mult)
Exista telefoane intre 0 si 550 lei m-ai bune decat Samsung Galaxy A20e? Daca da care?
Cu ce desurubez un telefon fără surubelință dreaptă?
Pot să am pe 2 telefoane același cont de whatsapp?
Cum pot sa setez pe telefonul meu sa mai fiu sunat de cei de la Orange, banci, Enel, fara sa setez respingerea numerelor de telefon necunoscute?
Tatal meu a facut o prelungire de abonament cu un telefon in rate pe factura. Am dat comanda de pe magazinul online de telefon si va veni cam pe 12 mai, iar tatal meu nu va fi acasa. Pot ridica...? (mai mult)
Un telefon de buget la 1000 lei? Vreau sa meargă binisor la jocuri precum pubg si poz decente. Ma gândeam la un xiaomi redmi note 8 pro. Păreri?
Știe cineva de ce telefonul îmi cere odată la 5-10 min codul pin al cartelei? Știți ce trebuie să fac?
Hei! Am un telefon LG K3 4G care a fost blocat pentru că a fost introdusa parola greșit. Îmi cere să introduc pinul de siguranță insă nu știu ce cod aș putea pune (telefonul a fost resetat prin...? (mai mult)
Hei! De vreo 3 zile primesc pe la ora 2 dimineața, 7 dimineața, 12 dupa- amiaza(random) apeluri vocale pe messenger pe un grup de prieteni. Cand îi întreb daca au sunat ei îmi spun că nu și nici...? (mai mult)
Am un iPhone 6s si de ceva vreme cand il pun la incarcat nu mai apare fulgerul pe baterie in colt, adica nu imi apare ca se incarca, totusi el se incarca dar foarte greu. Altfel nu pot sta pe el decat...? (mai mult)
Dețin un telefon cu o baterie de 3400 mAh. Un procent se duce la fiecare 6 minute. Este ok?
Ce părere aveți despre telefoanele Refurbished?
Merita 690 de lei pentru un iPhone 7 plus gold, decodat cu cip (go free)? Nu prea sunt familiar cu acest,, go free’’ puteți sa-mi spuneti?
Bună TPU! M- a sunat un număr + 888 888 888 888, am răspuns din curiozitate și nu a zis nimeni nimic, timp de 5 secunde a durat apelul. Acum stau cu stres și nu știu ce poate fi, mă poate lămuri...? (mai mult)
Am un telefon LG K3 4G care a fost blocat pentru că s- a gresit parola de prea multe ori. Cere pinul de rezervă (pe care nu- l știu. Telefonul a fost resetat prin decembrie si nu a fost folosit prea...? (mai mult)
Am un iphone x cu sticlă pe spate spart, stie cineva cât costă să îl duc la reinnoirea sticlei?
Salut, stie cineva o husa de S10+ cu led no flip si sa nu fie din plastic din ala fragil?
Sa renunt la Samsung a51 pentru un Samsung s10 Lite?
De ceva vreme am probleme cu telefonul, in sensul imi apare un fisier .log...nu stiu ce e cu el, de unde vine. Nu a fost in telefon dintotdeauna ci a aparut acum cateva luni. De cand l- am...? (mai mult)
Iphone 7 e ok in 2020? Gen, daca l-as lua acum de nou si l-as mai tine 2 ani de acum inainte.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
AresGns1 întreabă:
Effy35 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Te-ai pregatit pentru examenul de istorie de la BAC?
Esti gata sa iei 10 la BAC? Hai sa vedem cat de bine te vei descurca la testul nostru.