Cei mai activi useri din categoria Telefonie pe 8 Februarie 2025 sunt:
Merita sa dau un Samsung galaxy A70 pe un Samsung galaxy s8 sau un Iphone 7?
Nu imi functioneaza cartela Orange, probabil de la virusi. Nu stiu ce sa fac ca sa nu pierd definitiv nr. Din cauza carantinei nu pot sa merg la sediu. Ce altceva sa fac?
Ce telefon se află pe primul loc în topul celor mai bune telefoane în 2020?
Ce sa aleg între un Samsung S7 edge și un xiaomi redmi note 8? Pe care îl recomandați? :)
Ce sa aleg dintre PC sau Laptop?
Salut tuturor, am si eu o intrebare. Oare cat costa manopera la schimbarea unu display la un Samsung j4 plus? Multumesc.
am un amic care lucrează la Telekom, agent de vânzări, mă gândeam la o portare de pe Orange, opțiunea e de 5 euro, nelimitat minute și internet, plătesc jumate primul an, ce ...? (mai mult)
Mi- am instalat aplicația OGyoutube, pun muzica și când dau sa ascult în fundal mi se închide, dar numai când opresc și ecranul. Când intru un alte aplicații, muzica nu se închide....? (mai mult)
Ce număr de telefon ar putea fi cu +4 07 numărul e ciudat cu o grămada de 9, nu am răspuns.
Cate ore tine bateria unui telefon de 4200mAh?
Stiu ca aceasta intrebare e cam ciudata dar nah :D As vrea sa stiu care din aceste placi video e mai buna pentru jocuri. GT 710 2gb 64-bit sau 8500 GT 256mb 128-bit?
Dacă fac Root la telefon pot pune IOS pe el?
Am un telefon scapat in apa si avem multe contacte, poze pe el.Efectiv el nu se aprinde, face o vibratie mica si atat. Exista vreo modalitate de salvat informatia de acasa? Este o aplicatie ceva...? (mai mult)
Bunaaa. Un prieten de al meu are canal de yt si am m- am abonat! Imi apare ca sunt abonat, dar numarul abobatilor nu o crescut! Special mi- am facut inca 2 conturi, da nici cu alea nu apare ca m- am ...? (mai mult)
In cât timp se reactualizează stocurile la Orange?
De ce e umflata bateria de la telefon si nu mai tine incarcata? Din cauza ca aproape mi s-o topit telefonul cand eram pe apel la ore online?
Am un Samsung galaxy S9+ dar nu ma lasa sa dau in jos sa vad panoul de notificări dar merge câteodată. Stie cineva ce se intampla sau ce sa setez din setări?
După resetarea din fabrica a unui telefon (Android) mai poate supraviețui vreun virus? yandex.ru mai exact
Încărcare lenta Samsung S9 plus. Imi arata totdeauna când îl pun la încărcat- Încărcare lentă. Am cumparat un încărcător original Samsung fast charge si la fel arăta, încărcare lentă....? (mai mult)
Care e mai performant/bun: Exynos sau Snapdragon?
Bună, am o intrebare, care este rețeaua cu cei mai multi clienti?
Buna seara TPU.Am o intrebare si anume doresc sa imi schimb telefonul si as dori sa achizitionez altul dar am de ales intre Samsung a30s si Samsung a40.Care dintre aceste 2 telefoane ati recomanda?
Care telefon este mai bun? Realme X2 Pro sau iPhone SE 2020?
Știe cineva cum pot activa extraopțiunea cu 6 euro? Am încărcat-o și nu știu cum să o activez, am mai dat și la *100# dar nu știu la ce să dau mai departe.
Http://prntscr.com/sb4j59 voua va ies calculele la % la baterie telefon? Am reinstalat baterry repair si parca si-a mai revenit ca am mai avut inainte program
Nu mi se mai incarca telefonul de ieri seara. Dimineata mi se incarca, dar seara nu a vrut. Am suflat, am schimbat cablul, incarcatorul, priza.Nimic.Nici nu l- am dat in apa sau chestii de genu. Nu...? (mai mult)
Salutare, ma poate ajuta cineva? Am cumparat o tableta Samsung Tab S2 ( SM- T719 ) de pe olx care era blocat în contul de google, stiam inainte ca era blocat si am vrut să o cumpăr si sa o deblochez...? (mai mult)
Salut, recent mi-am făcut hardreset la telefon DOOGEE X5PRO. Și mi-am intalat viberul și am incercat să mă loghez cu contul meu de viber și imi arăta eroare. Pe Viber sunt Inregistrat
Salut, am facut update pe j6 2018 la Andr0id 10 si de cand am facut updateul, la unele storyuri pe Insta sau clipuri pe tik tok imi arata asa colorat: http://imgur.com/gallery/5avLgWr din ce cauza e...? (mai mult)
Ce ziceți de Realme X2 Pro?
Mi-am scăpat telefonul pe podea și nu știu dacă s-a spart ecranul sau folia de sticla. Îmi poate spune cineva cum îmi pot da seama? Va rog!
Cum pot sa fac Root la telefon fără PC?
Am o problema cu nr meu prepay de la Telekom. Nu mai pot primi apeluri in perioada de gratie. Apelantul primeste mesajul vocal "Numarul format este blocat pentru apelurile de sosire." Eu stiam ca in perioada...? (mai mult)
Cum imi dau seama ca un nr de tel este vechi sau nou?
Dacă ţi se anulează numărul de telefon pe care îl ai la conturile de socializare, ce se va întâmpla cu aceste conturi?
Ce pot face ca sa țină bateria mai mult la Samsung S9 Plus?
Am o problema, in jocuri, videoclipuri, etc se aude perfect telefonul (Samsung galaxy a6) am observat ca si pe apel, mess, wapp si pe apel obisnuit lumea ba nu ma aude, ba ma aude foarte putin. E foarte...? (mai mult)
o baterie externa compatibila cu Huawei p smart 2019, Samsung A40 și A50 și sa fie cu mulți Mah și fast charge? Vreau un preț corect și să-mi ziceți de pe ce site sa o iau
Care este cel mai bun telefon in acest moment?
am un Huawei p smart 2019 și nu sunt sigur ce mufă Usb am pentru ca vreau să- mi iau o baterie externa, puteți să- mi recomandati o baterie externa de capacitate mare și ieftina bineînțeles?...? (mai mult)
Ce avantaje are Youtube Premium?
Salut, am un Blackview A60 pe care l- am resetat din fabrica dupa reset apare introducerea, m- am conectat la wifi si ramane blocat la "se cauta actualizari" l- am lasat cateva zile crezand ca trece ...? (mai mult)
Cum pot sa pun vibrații când tastez pe un iPhone 11?
Trebuie sa plătesc avans la Orange pentru achiziționarea unui telefon in rate pe factura? Alte dati nu era așa.
Imi puteti recomanda un Telefon care sa ma tina minim 3 ani?
Merita sa trec de la Android la IOS?
Ce inseamnă funcția always on display la Samsung?
Am un telefon Samsung Galaxy A20e folosit cam 7 luni si dintr- o data bateria nu ma mai tinea si nici incarcatorul nu mai mergea. Cat ar costa reparatea lui? E aiurea, fata se Samsung j3 ...? (mai mult)
Sunt sanse ca peste 3- 4 ani sa fie implementata 5G in majoritatea localitatilor din Romania? Ca un utilizator care folosesc internetul de pe cartela numai cand mai plec pe undeva pentru mesaje/Youtube,...? (mai mult)
Care este mai bun IPhone SE sau IPhone 8 plus?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
AresGns1 întreabă:
Effy35 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Voltaj
Stii toate melodiile formatiei Voltaj si te consideri un adevarat fan? Hai sa vedem cat de bine cunosti formatia!