Cei mai activi useri din categoria Telefonie pe 8 Februarie 2025 sunt:
Vreau sa stiu daca acest telefon de pe acest site este fake? https://www.lightinthebox.com/ro/p/cect- note- 10- 6- 5- inch- smartphone- 4g- 3gb- 16gb- 15- mp- mediatek- 6580a- 4000- mah-...? (mai mult)
Cum pot afla al cui este un nr de telefon?
Salut, azi i- am spart ecranul la telefon unui prieten si trebuie sa- l repar, nu spuneti sa merg la service sau ceva, vreau o metoda gratuita prin care pot ascunde acele crapaturi, am incercat deja...? (mai mult)
Am un Samsung galaxy s8 pe care l- am spart in trecut si as vrea sa stiu daca dupa schimbarea ecranului telefonul mai este rezistent la apa. Daca da, sunt riscuri mari de a se strica daca intru...? (mai mult)
Voi cum descărcați de pe You Tube? Eu foloseam SnapTube și UC Browser, dar se comportă ciudat și merg greu, chiar și după reinstalare.
Stie cineva la ce foloseste a doua camera Samsung a40 de sus in afara de cea principală?
Salut, asa o intrebare, am iphone 7 si un iphone 7 blocat pe icloud, iphon- ul meu e strica ecranul, touch- ul, difuzorul etc nu lucreaza si doresc sa ii schimb (mama placa) de la mine la cel blocat...? (mai mult)
Huawei p30 lite, pareri?
Am un Samsung galaxy A6+ cu abonament Vodafone. Azi am făcut contract cu digi pe un an și am cartelă de la ei (contractul de la Vodafone expirase). Am băgat cartela și apoi codurile alea de pe cartelă...? (mai mult)
Ce inseamna cand ai numarul de telefon suspendat la Orange chiar daca esti pe cartela si ai credit pe ea? Poate sa fie o frauda? Eu acum cateva luni am patit asta.
Am un iPhone 8, pe care l- am achiziționat de curând. Am observat ca atunci când intru in "Configurări" - > "Telefon" la "Număr propriu" nu apare nimic deși opțiunea "Afisare număr propriu"...? (mai mult)
Hristos a Inviat! Nu stiti ce as putea face cu telefonul, de exemplu cand dau sa bag pinul sa il deschid apas 0 si se apasa 2?
Am și eu o problema. Mi- am cumpărat un noul telefon Honor 20, e totul ok dar când vizualizez un video pe tot ecranul de pe YouTube luminozitate se tot mărește și micșorează după culorile...? (mai mult)
Am și eu o problema. Când încearcă sa ma sune cineva, spune ca am accesul limitat la număr. Sunt pe Vodafone și nu mi s- a întâmplat lucrul asta pana aseara. Nici datele mobile nu îmi merge sa...? (mai mult)
Ce telefon Samsung (nou) recomandati, cu pret intre 500 si 900 lei? Multumesc.
TPU, S20 ultra, iphone xs sau tabletă?
Un sms national din telekom in Orange, e 0.07 euro? Ca din Orange e 0.05 euro
Va salut, am o problema cu un iphone xs max. Am cumparat de la o doamnă din punctul meu de vedere serioasă un xs max, telefonul impecabil, funcționează oarecum perfect. Nu am putut să stau mult...? (mai mult)
Care telefon este mai bun dintre acestea: Xiaomi mi 10 Pro sau Oneplus 8 Pro?
Salutare dragilor, care telefon e mai bun P30 Pro, Nova 5T, sau P40 Lite? nu știu exact ce telefon să- mi cumpăr... am găsit oferta asta cu 200 lei reducere... și implică un COD promoțional: ...? (mai mult)
Dețin un iPhone X și am observat că toate pozele din Camera Roll apar de două ori, de câteva zile. Știe cineva din ce cauză s-a întâmplat lucrul acesta? Mulțumesc, dau funda.
Ce oferte bune la internet mobil 3G știți vă rog? Eu nu am folosit decât internet fix, dar stau foarte prost financiar o perioadă. Cartelă am Telekom cu oferta T2 activă. Mai am nevoie și...? (mai mult)
Bateria la Iphone merge schimbată?
Am un iphone cu memoria de 16 GB si e full. Am putine aplicatii si poze, deci nu am ce sa sterg din el pentru a- mi goli memoria. As vrea sa- mi cumpar memorie, insa nu stiu cum functioneaza toata...? (mai mult)
Un Samsung cu touch- ul stricat se poate repara? Adica ``ingheata`` nu pot intra in nimic din tlf, decat daca plimb degetul vreo 7 minute pe ecran. Se ``dezgheata`` functioneaza si daca nu ating mereu...? (mai mult)
Imi puteti spune mai mult despre Iphone 8? Cat tine bateria? Cam cati ani il pot tine pana sa se strice bateria?
Am un s7edge si cand e ora fixa incepe sa cante din senin, stie cineva cum pot rezolva?
Am o problema cu un incarcator de S10. Incarca foarte greu, iar telefonul ma avertizeaza sa verific starea conexiunii. Sunt sigur ca e de la cablu, pentru ca am testat si cu incarcatorul iubitei...? (mai mult)
Buna, am o problema si nu stiu sa o rezolv.De un an am pus folie de protectie din sticla la un telefon mi s- a desprins pe margine si la un capăt, dar nu ma deranjează când vad sau citesc ceva.Cu ...? (mai mult)
Am uitat parola de la telefon, încă am acces datorită amprentei, dar dacă se închide apoi trebuie să bag pinul, aveți o soluție?
Imi puteti recomanda un card sd rapid pentru Samsung S9 Plus?
Am un IPhone 6 si de vreo doua zile nu mai imi găsește semnal la cartela... cand bag cartela in telefon, imi cere codul PIN, dar apoi, imi arată CĂUTARE in loc sa- mi arate rețeaua ...Menționez...? (mai mult)
O prietena o zis ca foloseste hotspot, ce ziceti ca poate fura a cui e wifi datele din telefonul ei?
Ce telefon ar fi mai bun sa iau, Huaway P20 Lite sau Samsuns Galaxy A40?
Salutare, caut și eu un telefon, ce îmi sugerați? Îl vreau pentru jocuri cum ar fi Free Fire, PUBG, etc bugetul să fie maxim 1500- 1600 de lei de pe Emag vreau să fie și dacă se poate să aibă...? (mai mult)
Voi stiti cum sa faceti sa schimbati literele telefonului,sa arate altfel,nu asa cum avem noi,sa arate altfel, cum e la iphone? Stiu ca merge si la Samsung, insa nu stiu cum sa il schimb.
Samsung galaxy s9 sau IPhone 8?
Merita un iPhone SE 2020 cumparat ca un telefon secundar?
Sunteți multumiți de rețeaua mobilă Orange Romania?
Daca am bagat un incarcator Samsung original intr-un telefon fake, se poate strica incarcatorul? Sau sa stric un telefon original daca bag incarcatorul in el?
Am achiziționat un iPhone 11 acum 2 luni nou și capacitatea bateriei era 100% dar acum a scăzut la 98%. Uneori ma jucam in timp ce era la încărcat. Sa fie asta cauza?
Bună, am o intrebare, acum un an mi-am portat numarul de la Vodafone la Orange si vreau sa îl portez înapoi la Vodafone. Il mai pot îl porta înapoi la Vodafone?
De curant mi-am achiziționat un Samsung s10 plus si nu imi mai merge funcția de recunoaștere faciala. Cum as putea sa imi deblochez telefonul?
Huawei Nova T5 sau Samsung A51? Care credeți că merită?
Bună, stiti ce e cu nr asta +44 7308 067666? Ca ma suna mereu noaptea, scuze exprimarea.
În primul rand, Paste Fericit! Am și eu o nelămurire și ma cam pune pe gânduri. Dețin un Huawei Honor 10 lite de 2 zile, nou nouț și am observat ca a venit cu folie aplicata pe...? (mai mult)
TPU,telefonul meu cand vreau să-i dau volum scrie funcție dezactivare totală.La meniu am umblat..nimic nu pot să mai vorbesc la el deloc. Știe cineva despre ce este vorba? Mulțumesc.
Un telefon pana in 1000 de lei sa mearga fara lag pubg?
Am schimbat butonul unui iphone 6 iar acum am eroare pentru amprenta Stiti ceva metode ca sa functioneze din nou pe noul buton?
Am o nelămurire. Vreau sa achiziționez un iPhone 11 de la Orange, in rate, dar am văzut ca trebuie sa dau un avans. Tinând cont ca in anii trecuți nu dădeam niciun avans, îmi trecea...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
AresGns1 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Smiley
Stii care este numele real al lui Smiley? Dar cate albume a lansat pana in prezent?