Cei mai activi useri din categoria Telefonie pe 8 Februarie 2025 sunt:
Am o nelămurire. Vreau sa achiziționez un iPhone 11 de la Orange, in rate, dar am văzut ca trebuie sa dau un avans. Tinând cont ca in anii trecuți nu dădeam niciun avans, îmi trecea...? (mai mult)
Voi ce mă sfătuiți să aleg dintre: galaxy A40 sau Huawei P smart Z?
Salutare, am și eu o problema în legătură cu contul de Facebook...Mi- am cumpărat un telefon nou din cauza ca telefonul pe care îl foloseam s- a spart și nu mai merita sa îl repar dar având autentificarea...? (mai mult)
Vreau sa imi cumpar un telefon dar nu stiu pe care sa il aleg dintre Honor 20 si Realme x2. Care este mai bun?
În cât timp expiră o cartelă Vodafone dacă nu este încărcată?
In curând urmează să- mi cumpăr un Iphone și cum cam indecisă. Nu știu ce să aleg între Iphone 8 plus sau Iphone Xs Max. Ambele îmi plac mult, dar cel mai mult mă intereseaza pozele....? (mai mult)
Bună TPU, eu nu înțeleg de ce un telefon de al meu se încarcă super repede, într-o vreo jumătate de oră e aproape 100%, telefonul meu este LG K4 dar este și vechi, are vreo 5 ani.
Telefonul meu galaxy A5 2017, după doi ani dă semne de oboseală și aș dori să- l schimb, vând doar un buget de maxim 1.000 de lei. Îmi place Huawei P smart Z, ce părere aveți sau...? (mai mult)
Merita cumparat Iphone XR in 2020, poate mai degraba chiar in 2021?
Ce parere aveti de Iphone 7 plus? Avand in vedere ca l-as folosi doar pentru, Facebook, insta si wapp, ar functiona ok?
pareri xioami redmi 7a vreau pro si contra?
Iphone x sau Iphone 8 plus? Care sa aleg din acestea SH? "Ip x fiind mai scump "
Salutare TPU, cineva care a intampinat probleme la modelul de telefon Xiaomi mi 9 t pro? Model achizitionat acum 2luni, eroare imi apare pe ecran bateria goala apasand butonul de power si nu se mai deschidea...? (mai mult)
As vrea sa îmi fac un cont Digi și nu pot fiindcă nu am contract la ei. Cum se procedează?
Buna, am o intrebare, astăzi am sunat cu nr privat un numar de Anglia si a raspuns casuta vocala iar pe ecran mi-a apărut restricționare apel, ce inseamna asta?
Buna, recent am achizițonat un iPhone de pe EMAG, problema este ca nu îmi prea dau seama care este garanția. Dau funda
Stie cineva o aplicatie pentru telefon care blocheaza accesul la inchiderea telefonului/ Mai exact daca vrei sa inchizi telefonul sa iti ceara un cod sau ceva.
Ieri am dat cu cativa stropi de spirt pe iphoneul meu xs max si acum nu mai merge.Cand incerc sa il aprind imi apare o imagine verde care se stinge, aprinde si tot asa.L- am bagat noaptea in...? (mai mult)
am un mate 10 lite si când am sub 20% baterie barele de sus si jos (unde se afla ora, semnal etc si butoanele de dat inapoi, in bara si asa mai departe) devin rosii spre portocalii. Cum ...? (mai mult)
Vreau sa iau un telefon sigilat de pe OLX, evident n- am avut neaparata incredere, am intrebat proprietarul de unde a fost adus telefonul, mi- a zis ca Spania etc. Am luat IMEIUL, l- am verificat...? (mai mult)
Sunt in Anglia și vreau să cumpăr un telefon de pe Ebay, dar nu știu dacă este safe. Întrebarea este dacă chiar este safe și îmi va veni totul în regula! Mulțumesc
Am un Huawei P Smart 2018 pe care depanarea usb nu vrea sa stea activata. Efectiv, eu o activez, iar dupa ce am parasit meniul cu Optiuni pentru dezvoltatori, aceasta mi se dezactiveaza....? (mai mult)
Este mai bun Motorola one action decât Huawei mate 20 lite?
Telefon pana in 700 de lei second-hand, apt de Youtube, aplicații bancare, comunicare si fara sacadari in aceste aplicatii. Mulțumesc!
Am un iphone 8 si vreau sa arunc toate fotografiile din backup. Cum accesez acele imagini si cum le sterg permanent?
Am un Samsung galaxy a7 si daca il bag la incarcat, imi arata 0% am schimbat incarcatorul si tot asa face. Urgent, am nevoia de ajutor
Am un Samsung A70 si vreau sa transfer muzica de pe tel pe laptop prin cablu Usb, dar nu imi gaseste dispozitivul... aveti idee ce trebuie sa activez ca sa meargă?
Salutare, am gasit o super oferta iar daca ma puteti ajuta ar fi super tare. Huawei P30 Pro 256/8 gb, Huawei Nova 5T, Huawei P40 Lite Acum intrebarea mea este pe care sa- l aleg dintre acestea, persoana...? (mai mult)
Deci m- am gandit sa imi iau un telefon nou pe abonament pe reteaua Vodafone, dar online din cauza la coronavirus.As vrea sa stiu cum trebuie sa procedez ca sa imi comand un telefon de la Vodafone...? (mai mult)
Salutare, am si eu o problema, am un abonament telecom, dimineața funcționa perfect acum îmi arata lipsa cartela. Menționez ca am probat telefonul cu alta cartela si funcționează perfect, Orange...? (mai mult)
Va salut, vreau sa achiziționez suport auto pentru telefon cu prindere magnetică, vreau sa va intreb cum sta telefonul in suport si ce trebuie facut(telefon Samsung a70)? O zi bună si multa...? (mai mult)
Bună ziua. Am abonament de 7 euro la Orange și am 100 de minute internaționale. Pot suna nr de Anglia? Sau fac cost suplimentar? Dar mesaje pot trimite? Mulțumesc! Având în vedere că a ieșit...? (mai mult)
Buna, am o intrebare, de ce nu am primit inca update-ul Android 10 pe Samsung galaxy a10?
Am un Samsung e7 si nu stiu cum sa folosesc optiunea de recovery data. Puteti sa ma ajutati? Unde o gasesc?
Câți GB va ocupa Android 10 la un Samsung Galaxy A6+ de 32 GB?
Am un xiaomi redmi note8 am Android miui10 si imi arata daca vreau sa ii fac update la miui 11, ma gandesc sa nu imi mearga telefonul mai greu cu noul Android.
Salut, am un iphone 8 simplu de anul trecut, mi- am facut contul de icloud la repezeala, in aceeasi zi, seara am consumat alcool iar a doua zi nu mi- am adus aminte absolut nimic din contul meu icloud...? (mai mult)
Am un Nokia 230 dual sim si nu pot sa trimit mesaje. Telefonul primeste mesajele de la alte persoane, dar nu pot sa trimit. Oare din ce cauza? Va rog sa ma ajutati.
Cine stie cand o sa apara Oneplus 8 Pro in Romania? O sa faca cei de la Oneplus si versiunea 8T Pro?
0711 din ce rețea e?
Am un Samsung J3 2016 și recent am introdus un card SD de 4 GB în el. Spațiul de pe card e gol dar pe card nu pot stoca nimic. Dacă vreau sa instalez o aplicație imi spune că am spațiu insuficient....? (mai mult)
Heyy, am o întrebare, de ceva timp pe Instagram mesajele pe care le trimit sunt într- un chenar mov, ideea e ca nu îmi place mai ales ca eram obișnuita cum era înainte. Menționez ca am iPhone....? (mai mult)
Se poate ca un telefon iphone sa ia viruși? Dacă da, care sunt semnele ca ai un virus in iphone?
Care este considerat a fi cel mai bun telefon din din lume, în materie de cameră (foto, video)?
Daca imi mut cartela intr-un telefon NON-smartphone si dupa o perioada de timp revin la smartphone (sa zicem 3 sapt) primesc inapoi toate mesajele trimise in aceste 3 sapt de neutilizare a wapp?
Daca imi trec wapp pe desktop si apoi mut cartela intr-un telefon care nu e smartphone, wapp mai functioneaza pe desktop?
Exista cumva vreo metoda gratis prin care imi pot transfera conversatiile de pe whatsapp Android pe ios?
Sunt in dubii cu doua telefoane si nu stiu pe care sa il aleg, voi ce imi recomandati intre Samsung Galaxy a51 si Xiaomi Note 8 Pro? Va rog raspundeti- mi si mie la aceasta intrebare.Dau...? (mai mult)
Am un s8 si se incalzeste foarte tare. Plus ca nu stiu ce l-a apucat si deodata mi-au disparut si fotografiile? Merita dus la service sau mai bine iau altul?
Care este mai bun? Am două telefoane. Xiaomi Redmi Note 8T și Huawei Honor 10 sau Honor 10 lite(Ce o fi mama a zis honor 10)? Fundă.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Automobile
Iti plac masinile? Dar cat de multe stii despre istoria lor?