Cei mai activi useri din categoria Telefonie pe 8 Ianuarie 2025 sunt:
Am un telefon de la Samsung, este vreo problemă dacă încărcarea se face la mai puțini W decât trebuie? ( Telefonul se încarcă la 25W)
Cine ma ajuta sa aflu codul puk la o cartelă Vodafone? ps nu am alta cartela Vodafone
Salut, tata ar vrea să își facă un abonament pentru un telefon la Vodafone dar a mai avut abonament la ei in urma cu peste 10 ani, au făcut ei o greșeală și a venit o factură de 1000 de lei ...? (mai mult)
Buna. Am o cartela Orange prepay cumparata acum vreo 2 ani. De atunci nu am mai folosit- o. Am reactivat- o zilele trecute. Tot prepay. Azi am primit mesage de la Orange ca in 12.03. 2024 mi s- a calculat...? (mai mult)
Salut! Am primit un mesaj dubios, o formă de șantaj de la cineva cu numele,, infomessage", nu-i ii pot vedea numarul sau să îi răspund înapoi. Ce pot face in cazul ăsta? Mulțumesc anticipat!
Dece nu mai merge e-mail sau nu primesc nimic pe gmail de confirmare
Cum pot sa văd cine m-a sunat dacă in urma închiderii permanente a telefonului pe care am fost sunat am mutat cartela pe altul? Am nevoie urgent va rog
Hey! M- ar interesa sa va întreb pe voi cat va tine bateria la Iphone, ce sanatate la baterie aveti, ce iphone și chiar parere despre tipul de utilizare. Nu de alta dar aș vrea sa fac o comparație,...? (mai mult)
Dacă sunt cu radio de la mașină, pe o anumită frecvență ce redă muzică și în acel moment mă sună cineva, se oprește muzica și aud telefonul? Menționez că frecvența la modulator este 87,...? (mai mult)
Bună! Am o problemă cu iPhone ul 11. De câteva zile funcționează în modul silențios. Vorbesc cu Siri și ea mă aude dar eu nu o aud, văd doar ce îmi răspunde ea pe ecran. Să fie din cauză...? (mai mult)
Buna TPU! Am iphone 14 plus, iar cand incerc sa sau volumul mai tare sau mai incet se pune automat la un volum anume, nu la cel pus de mine. De ex daca volumul meu este la 0, iar eu apas o data...? (mai mult)
Dacă activez modul avion și mă sună cineva sau îmi dă mesaj după dezactivare văd apelul sau mesajul?
Salut, am cumparat un telefon la abonament de la Vodafone si ajungand acasa mi-am dat seama ca nu este ceea ce mi doresc. Intrebarea este daca l pot returna si daca pot anula abonamentul totodata.
Salut,doresc sa îmi cumpăr un iPhone XR folosit de la Flip.ro merita? E bun pentru Jocuri prinde 60 fps?
Cum se procedează cu contul de icloud când cumperi un IPhone second-hand? Nu am avut niciodată iphone și nu înțeleg cum funcționează acest icloud.
Folosește cineva Huawey și îi merg aplicațiile bancare precum revolut, YOU BRD, dar și pluxee? As vrea să- mi iau un astfel de telefon dar trebuie sa fiu sigur că merg astea 3. Mai ales brd- ...? (mai mult)
De ce la companiile de telefonie mobila o luna are doar 28 de zile? Fara hate!
Salut TPU! Îmi puteți recomanda cea mai bună pereche de căști Wireless Over the Ear pentru ascultat muzică, pentru filme, pentru uz general că de gaming am, să fie până în 400 de lei! Dau...? (mai mult)
Salut TPU, daca am un iphone x si la baterie imi arata service si sanatatea e de 77% are rost sa o schimb? Nu vreau sa se inchida din senin.Si daca o schimb la un gsm care nu e Apple nu o sa mi afecteze...? (mai mult)
Bună seara, am un iPhone 13 Pro Max nou care nu a fost folosit niciodată cumpărat acum trei ani și am încercat să- l deschid și nu se aprinde îl țin la încărcat de 3 zile și nu se aprinde!...? (mai mult)
Bună! Îmi puteți recomanda câteva telefoane care au atât bateria, cât și camera foto bună. Prin baterie bună mă refer la peste 4500 mah. Mulțumesc!
Salut. Am o aplicatie instalata in telefon (Samsung), funcționeaza dar nu gasesc unde e instalata si cum sa-i fac shortcut pe display. Stiti careva cum sa fac? Mersi
Cum se poate reseta un Telefon Samsung Galaxy J5(6) FĂRĂ contul Google? L-am adus la setările din fabrică și nu am făcut Backup la fostul cont Google. Poate careva să mă ajute? Mulțumesc!
Am si eu o problema sunt pe telefon si nu imi apar comenzile botilor in servarul meu de discord cand scriu / Ma puteti ajuta nu gasesc tutorial pe YouTube pe telefon
Buna. Detin un Samsung Note 10 plus (512 gb) si dupa cum stiti acest model pentru ca s- a "invechit" producatorul a decis sa nu i mai dea update uri de soft.M am.tot uitat bine la. Samaung urile noi din...? (mai mult)
Bună ziua, Cine poate să îmi spună care este marca si prețul minim pentru un telefon mobil foarte bun?
Cum pot sa inchid un cont de WhatsApp ce nu imi apartine
Păreri și opinii despre s22 ultra
Cum pot sa ma conectez cu contul de google pe care l- am avut pana mai anul trecut, pe celalalt telefon? Dat fiind faptul ca telefonul mi- a fost spart, Facebook, tot nu mai am acces la nimic. Actualul...? (mai mult)
În Budapestea plătești dacă folosești date mobile?
Salut, are cineva abonament la digi varianta nelimitat? varianta cu minute nationale internationale nelimitat si 100gb net, am facut zilele trecut ca as vrea sa fac pentru 3 numere si la cum scrie in...? (mai mult)
Ba oameni buni, efectiv mi- am cumpărat un telefon și îl folosesc de aproximativ 2 luni și deja bateria se descarcă super repede. Aveam bateria 100 și am intrat la setări, la întreținerea dispozitivului...? (mai mult)
Stie careva cum pot scoate mesaju important despre afisaj findca inca se mentine sus si e ca o notificare recent am schimbat ecranul si sunt constient ca s- a pus unul calitati dar nu original dau...? (mai mult)
Am un Utok 450 D si mi s-a spart geamul. Display-ul nu este afectat si nici touch-ul. Se poate schimba fata? Daca da, cat m-ar costa una?
Cum pot crea un playlist in SoundCloud pe un Iphone 5S. Am ceva problema pentru ca e diferite fata de cel de pe Samsung pe care il instalasem.
Salut,am un iPhone 11 și când intru în setări nu pot accesa sectiunea(iCloud,ID Apple,conținut și achiziții) e prima secțiune, știe careva de ce?
Nu știu dacă o pot numi problema, pentru ca momentan nu ma deranjează. Nu este ceva grav, însă... telefonul meu clar are o problema din semnele următoare. Dar nu știu ce anume... De exemplu...? (mai mult)
E vreo metoda de a avea telefonul pe silent dar a auzi soneria cand te suna cateva contacte specifice?
Bună seara. Ma poate cineva ajuta sa elimin un cont Samsung de pe un telefon Z Flip 5? Multumesc
Bună, am o întrebare. Dacă pun iPhone-ul pe luminos se descarcă bateria mai repede? Și dacă îl am pe întunecat se descarcă mai încet?
De ce nu primesc cod de verificare a numărului de telefon prin sms ( sunt la digi)
Bună! Vreau să îmi iau un telefon nou. Sunt între IPhone 15 pro și Samsung S24+ . Care este mai bun? Din punct de vedere al bateriei, al duratei de viață. Mulțumesc anticipat pentru...? (mai mult)
Salut,am o intrebare am dat comanda de un telefon Iphone cu E-sim, si întrebarea ar fi daca sunt ok pe partea de semnal Voce si date mobile.
Care este mai bun Samsung A32 5g sau iphone xs sau xr?
Am un iPhone 11 și mi l- am scăpat pe jos acum câteva zile și de atunci camera din spate are niste linii negre. Faza e ca nu mi s- a spart pe dinafara telefonului, ca si cum ai sparge un geam, ci...? (mai mult)
Nu primesc cod de verificare a numărului de telefon prin sms
Este adevărat că se va interzice și în România folosirea telefoanelor de către elevi, in școală? Știți ceva?
Am Samsung A6 si vreau sa iau cumpar incarcator fara fir am gasit pe eMAG super fast incarcator fara cablu la 50 pan la 80 lei, ce ma sfatuiti sa fac? m- ar ajuta incarcator fast sau ...? (mai mult)
Salut! În cât timp se duce bateria la un Samsung S21 FE? La mine se duce cam în 7-8 ore de stat în continu pe el, vreau să știu dacă e normal.
Daca am consumat toate datele mobile si inca mai am 10 zile pana expira, mai pot incarca inca odata pana expira ele? Fiindca am nevoie de internet si nu mai pot astepta inca 10 zile. Cine poate sa...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
Vanessa0911 întreabă:
Hyunjinsboxers întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The Originals
Stii totul despre vampiri, varcolaci si hibrizi? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul The Originals!