Cei mai activi useri din categoria Telefonie pe 8 Februarie 2025 sunt:
Vreau sa cer o parere de la voi. Acum am internet fix si televiziune de la digi si as vrea sa ma mut pe Vodafone(Upc) deoarece abonamentul de telefonie mobila este tot la Vodafone. In primul...? (mai mult)
Salut, am o problemă pe telefonul meu Samsung Galaxy A20 2019, am facut cateva video- uri si cateva poze pe care nu le pot vedea, imi arata o eroare necunoscuta, daca ma ajuta cineva raman dator,...? (mai mult)
Samsung Galaxy A40 are Olways on Dinplay?
Este bun Lineage OS 17 bazat pe Android 10 pentru Xiaomi Redmi Note 8T? Vreau Android 10, nu 9. Mulțumesc frumos.
Nu stiu ce se intampla, insa de la un timp cand vorbesc la telefon apelul mi se pune on hold. Adica asa spun cei cu care vorbesc. Ca eu sunt intr- o alta convorbire. Dar eu nu fac asta. De ce se intampla...? (mai mult)
O parere despre carcasa originala Samsung dual layer cover? A avut cineva cum este se face urata in timp si protejeaza bine telefonul?
Am o întrebare pot să fac whatsapp pe un număr de tel fix?
Buna, as vrea sa stiu cum as putea sa fac sa îmi apăra la repere sugerate pe insta reperele din ziua respectiva însă cu un an in urma. Ma puteți ajuta?
Aș vrea sa iau un iphone xs in rate. Pe doi ani rata și voi da 180 de lei.Da stiu nu merita. Trecând peste, am auzit ca nu prea tine bateria, imi poate spune cineva din propria experienta cu un iphone...? (mai mult)
Puteți face un top între următoarele telefoane? Huawei Nova 5t, Samsung A51, Samsung A71, Huawei P30, Huawei P40lite și Huawei P Smart pro? Sa le puneți în oridine după performanta și etc. ...? (mai mult)
Am un abonament la telekom, iar pe data de 12 mai, expira contractul. Ei bine, eu nu mai vreau sa continui cu ei si vreau sa ma portez in reteaua Vodafone. Din cate am inteles eu bine de...? (mai mult)
Mai merita Samsung S9 plus si iPhone 8 Plus in 2020?
Ajutor! Acum câteva zile fratele meu mai mare mi- a zis sa ii dau telefonul meu pentru a face o setare pe care eu nu știam sa o fac. Dupa câteva zile îmi da mail un om care mi- a zis ca m- a întâlnit...? (mai mult)
Nu mă pot decide ce fel de telefon să îmi cumpăr. Am redus opțiunile la Samsung note 10 și Asus rog phone 2. Sunt cam la același preț. As vrea un telefon de gaming dar rog phone se pare...? (mai mult)
Dintr-o data animația de rulare pe telefon e prea rapida și nu-mi place. Cum sa revină la setarea inițială dar fără reset?
Vă salut! Zilele trecute am încercat să- mi fac câțiva urmăritori în plus, iar contul de Instagram mi- a fost blocat! Am încercat să dau raport problemei, am așteptat câteva ore dar degeaba,...? (mai mult)
Ştie cineva de ce dupa un timp telefonul/tableta se conecteaza mai greu la wi-fi?
Am un Huawei P9 Lite. Problema cu el e ca nu se poate conecta la Wi-Fi. Ce pot face? Dau funda?
De fiecare data cand o sun pe bunica imi aud vocea in ecou, credeti ca telefonul ei e ascultat, zic al ei pentru ca numai cu ea pățesc asa?
Buna, de curând mi- am luat o teapa pe olx, nu intru in detalii. Vreau doar sa știu dacă cu numărul de telefon al respectivului pot face ceva(sau măcar poliția sa poată sa facă ceva cu numărul)...? (mai mult)
Explicați- mi si mie treaba cu Mod Avion, funcția ce se regăsește la telefoane. Dacă activez acest mod, îmi taie doar internetul sau si semnalul telefonului? Gen, dacă cineva încearcă sa ma...? (mai mult)
Salut, am un iPhone 11. Are ceva dacă îl incarc cu un încărcător de 1a? Adică scurtez viața bateriei sau ceva? Stiu ca e proiectat și pentru Fast charging
Salut, aveți idee de ce se descarcă rapid bateria telefonului meu (am un Samsung a40)? Când îl încarc 100% în maxim 3 ore este descărcat la 20%, fără să mă uit pe el, iar dacă mă uit în...? (mai mult)
Daca imi iau un Huawei P40 Pro fara servicii Google găsesc Youtube in appstore-ul lor? Poti trai fara servicii Google?
Buna:) Am o întrebare pentru cei care folosesc iPhone. Vi s- a întâmplat sa auziți sunetul de la mesaj ca și cum ati primi mesaj, dar sa nu primiți nimic?:)) Mi se întâmpla de câteva zile, ...? (mai mult)
Ce telefon mi-ați recomanda între suma de 1500 - 3000 lei? Dau fundă, celui care îmi recomandă un telefon bun ca: raport, calitate, preț!
Unde aș putea verifica dacă am vreo factură neplătită la Orange?
Exista un TELEFON cu Android mai bun ca S20 Ultra si mai ieftin?
De unde as putea sa descarc un Android 10 pentru s8 plus dar sa vina cu UI2.1? As vrea ca androidul sa fie oficial!
Salut, am contract pe o cartela de internet timp de 2 ani. Acum eu as vrea sa o inchid si intrebarea mea este daca pot mai devreme de 2 ani?
Salut, știu ca această întrebare e cam neimportantă, dar vreau să vă spun că în ultima vreme sunt tot sunat de numere necunoscute care încep cu 078, iar dacă răspund la apeluri nu zice ...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor. Deci, am abonament pe digi, iar eu vreau sa îmi schimb numarul. Am fost astăzi la digi, m- am prezentat cu o cartela de la Telekom cu 0 credit. S- a făcut portarea...? (mai mult)
Va salut! Era o aplicație pe IOS pentru Instagram! Gen puteai afla dacă persoanele pe care tu le urmărești...te urmăresc și ele pe tine. Habar nu am cum se numea, însă stiu ca exista o aplicație...? (mai mult)
Am iphone 11 si de vreo luna nu imi mai apar notificarile la Instagram, sunt activate si din setari si din aplicatie. Nu imi apar in bara mai exact. Doar daca intru pe Instagram pot vedea ca am...? (mai mult)
Cat costa o baterie de Samsung a5 2016?
ce parere aveti despre xiaomi? Am vazut ca fac telefoane cu specificatii foarte tari,
Ce avans se da la un iPhone 11?
Păreri Xiaomi redmi note 8 pro? Vreau sa imi iau alt telefon ca a6 plusul meu a luat o razna si imi merge greu, mai ales jocurile merg naspa si imi iau frame drop uri.
Am un Huawei p20 lite și când vorbesc la telefon cu o persoana și ma uit YouTube sau stau pe tik tok in același timp acea persoana aude ceea ce aud eu, cum pot rezolva asta? Mulțumesc...? (mai mult)
Salut, am o problema. Cum pot vedea CLIPBOARD de la Samsung J6+ , adica stiu cum sa vad, dar am mai copiat diferifte chestii si nu mai gasesc, cum pot vedea un link? Daca nu am cum, imi puteti gasi...? (mai mult)
Am o problema si trebuie sa iau legatura cu compania PayPal, am gasit numarul de contact pe Google (8888839770) insa nu reuseste telefonul sa conecteze apelul.
Salut, sunt nou. Am o problema la Instagram, eu aveam un cont si am vrut sa ma inscriu cu mai multe pe acelasi email si acum daca ma deconectez de la contul cel mare se deconecteaza si ele si eu vreau...? (mai mult)
M- am apelat singura si dupa aceea ma suna numarul meu inapoi incontinuu(de 3- 4- 5ori).Am respins apelurile si pentru ca mi- a fost frica sa răspund (apropo, sunt la telekom) Acum, o prietena...? (mai mult)
Am un iphone 8 plus si nu- mi apar notificarile de pe Instagram. Singurele notificari de la aceasta aplicatie sunt atunci cand cineva vrea sa ma urmareasca sau cineva face live. Precizez ca nu au sunet....? (mai mult)
Buna, dau funda daca raspundeti! Deci mi- am resetat telefonul Samsung Galaxy A5 2016 la valorile din fabrica si de aproape o ora sta blocat la sigla, , Samsung, , si led- urile de la taste se lumineaza...? (mai mult)
Am un Xiaomi mi 9 lite si mi se descarca bateria singura, este normal? Nu rezista mai mult de 5-6 ore. Multumesc!
vreau sa îmi achiziționez Samsung s10 lite. Și nu știu dacă are robotul bixby
A incercat sa puna cineva snapdragon pe telefoanele Samsung cei care aveati inainte exynos?
Am un telefon Samsung galaxy a80, cand am un apel ratat, nu imi apare pe aplicatia telefon, trebuie sa apas pe aplicatia telefon ca sa vad ca am un apel pierdut. Ma refer ca nu apare pe aplicatia...? (mai mult)
Bunaaaa! Va rog sa imi raspundeti daca ati patit sau stiti ce ar putea fi.Mi- am luat o pereche de casti acum 2 saptamani(nu originale). Totul ok prima saptamana, insa a doua saptamana au inceput sa imi...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vrajitorul din Oz
Ai calatorit alaturi de Dorothy si Toto in taramul de basm? Hai sa vedem cate iti mai amintesti!