Cei mai activi useri din categoria Telefonie pe 8 Februarie 2025 sunt:
Am o mica dilema, as putea deschide un șurub de 2.0 mm cu o șurubelniță de 1.8 mm (Pentru un șurub cruce, de telefon). Va rog un răspuns cat mai rapid!
Din cei care aveti telefoane cu 5G, ce parere aveti, merita? Dupa experienta asta ati reveni la un telefon doar cu 4G?
Am o intrebare in legatura cu S20 ultra. Daca sun pe cineva imi apare un punct langa camera care palpaie iar daca pun pe speaker dispare. E normal sau nu?
De ce este mai ieftin cu 500-1000 lei iPhone 11 pro max sau Samsung s20+ pe unele siteuri de pe compari.ro? E țeapă sau chiar așa mic e prețul? E aceeași variantă de Europa?
Samsung galaxy A70 (1600 lei) si Samsung Galaxy A71 (1900 lei). Merita diferenţa de bani dintre ele avand in vedere ca specificatiile amandurora nu sunt chiar asa diferite? Sper sa raspunda doar cunoscatorii...? (mai mult)
Salutare tuturor, cum pot ascunde videoclipurile sau intreg directorul din aplicatia "galerie" dar acestea sa ramana in continuare in aplicatia "videoclipuri"? Android 9, UI 1.0, Samsung
Salutare, în legătură cu Snapchat, cum pot să văd story-urile mele arhivate cu tot cu vizualizări?
Ce distruge bateria unui iphone si face ca aceasteia sa- i scada capitatea? Faptul ca stam pe telefon cand este la incarcat sau ca- l lasam sa ajunga la 1% sau sa se stinga si apoi il bagam sa se...? (mai mult)
Salut. Azi am observat din fericire ca telefonul meu nu se mai incarca rapid, doar lent si se incalzeste in partea de jos tare rau. Incarcatorul care il incarca repede nu mai fuctioneaza si daca il conectez...? (mai mult)
stiti unde pot sa achizitionez un Huawei p9 lite 2017 un magazin din Braila si daca ar merita sa-l cumpar? Il vreau pentru gaming si baterie mare
Casuta vocala la Digi a fost scoasa? Ca nu mai reusesc sa mi-o activez
Poate sa ma ajuta cineva cu experienta? Am un telefon Motorola g6 si i-am uitat parola.Se poate sa sparg parola fara sa dau resetare din fabrica?
Imi pot da seama daca mi- a scanat cineva codul de la wapp ca sa se poate conecta si alta perosana? Pot vedea de undeva din setări? Sau cu acel cod care se scanează se poate intra doar o dată? Gen...? (mai mult)
TPU sunt din Bârlad și am un telefon s7 edge și aș vrea să îl vând pentru 1000 lei prețul lui fiind de 2200 lei. Unde aș putea să îl vând? Am cutia, încărcătorul și folie de sticlă plus...? (mai mult)
Cum fac print screen cu un tlf Samsung j4? Daca poate cineva sa-mi explice mot a mot, ca la randul meu sa explic unei persoane in varsta.
Dacă imi dezinstalez de pe telefon whatsapp-ul pentru o perioadă, ies automat si din grupuri? Sau nu afectează în nici un fel.
Cum făceam pictogramele aplicațiilor de pe telefon mai mici? Nu mai știu unde intram. Ps: Android 8.0
Va salut, de vreo 3 saptamani, tot imi dispare credit de pe telefon, mai exact 7 centi de 4- 5 ori pe zi! Intrand pe aplicatia my Vodafone, am realizat ca acesti bani, sunt sustrasi din contul meu...? (mai mult)
Am vrut sa bag superglu la o șmecherie care se baga printre degete și am nimerit la buton și n- am dat importanta însă a rămas pe volum la plus blocat, acum l- am actualizat și nu pot sa scot acel...? (mai mult)
Am incercat sa instalez o aplicatie, dar imi spune "Descărcare in asteptare". In momentul in care instalez acea aplicatie, nu este instalată sau actualizată alta. Oare stie cineva ce pot sa fac?
Aparent, nu stiu cum, am zgariat camera de la telefon.Nu am mai patit niciodata chestia asta cu vechile telefoane si ma enerveaza ca am telefonul doar de doua luni.Am un S10e si sunt 3 mini zgarieturi...? (mai mult)
Care telefon este mai bun la camera? https://altex.ro/telefon- apple- iphone- 11- 64gb- green/cpd/SMTMWLY2RMA/?gclid=Cj0KCQjw6_vzBRCIARIsAOs54z73ODZCe9PGcaeGXMGKbzHy_csazTEMBNwTV- BeRbaaUBYSM_AGWJ8aAk0qEALw_wcB?...? (mai mult)
Buna, am un Samsung s8+ si nu imi mai apare notificarea ca telefonul s-a încărcat 100%. Cine îmi poate spune unde să umblu?
Unde gasesc in Romania Oppo Find X2 Pro?
Care TELEFON este mai bun la camera, baterie dintre S10 Plus, Xiaomi mi note 10 Pro, Huawei P30 Pro?
Salut, de ceva timp am observat ca imi dispare credit de pe telefon, din cate am inteles din aplicatia "My Vodafone" este vorba de Apple care imi ia de fiecare daca cate 7 centi, pe un asa- zis mesaj...? (mai mult)
Salutare. Atunci cand filmez pe modul selfie imi apare ca in oglinda, imaginea e intoarsa. Stie cineva cum setez sa fie normal? Pe Huawei p30 pro.
ce s- a aleg dintre Huawei P smart Z sau Huawei p40 Lite E. Aveti aici specificatiile: https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9694&idPhone2=10112 Sau ce telefon imi recomandati...? (mai mult)
Hey! Am o problema pe snapchat...Nu ma lasa sa adaug o colega.Adica imi gaseste utilizatorul, dar nu ma lasa sa il adaug...M-a blocat sau este o problema de la mine?
Ce telefoane 5 G imi recomandati pana in 2200 lei, noi sau SH?
Se merită să-mi iau de pe acum un telefon cu 5G avand in vedere ca nu s-a lansat inca in România? Vor apărea curand rețele 5G in țară?
Ce telefon îmi recomandați (nou sau sh) până în 2000-2200 lei? Inițial voiam Xiaomi MI 10 pro dar e prea scump fata de cat s-a preconizat.
Vreau si eu sa imi rootez telefonul - Allview X3 Soul Lite - M- am uitat pe multe forumuri si niciunul nu zice exact ce trebuie sa faci si de unde sa accesezi linkurile respective. Am incercat...? (mai mult)
Deci nu mai supooort, de 1 saptamana ma tot suna numere din Anglia, le-am dat block dar ma tot suna alte numere cu cifre diferite, ce sa fac?
De ce cănd ești pe abonament si suni un numar din străinătate te taxează? Oare de ce te taxează?
Care e mai performant? Iphone 8 plus sau iPhone X?
Salutare, aseară am scăpat telefonul pe gresie și mi s-a crăpat sticla telefonului. Am citit pe internet că îmi poate schimba doar sticla, se poate așa ceva? Telefonul este un Huawei P Smart Z.
Am o problemă cu telefonul>cand ma joc pubg tot imi face frame dropuri si e enervant. Înainte nu pățeam asta, mergea bine dar de la un timp pățesc asta. Dacă ajută, am un Samsung galaxy a6 plus...? (mai mult)
Am resetat un telefon. Înainte să îl resetez am creat un cont google/Gmail pe care nu îl pot introduce când vreau sa mă conectez. Probabil că am greșit ceva. Numărul de tel cu ...? (mai mult)
Iphone 11 pro max ios 11.4 dark mode app notite de l Apple cu ecran negru luninozitate minim partea dreapta a ecranului mai stinsa la culoare. La voi e la fel?
Cineva a cumparat iPhone xs, 11 sau 11 pro de pe site-ul grandgsm sau phonegsm? Imi puteti spune pareri? Multumesc
Exista vreo sansa ca sa-mi repar telefonul in perioada asta de criza?
De ce Vodafone Romania are ca operatori preferati retele Vodafone din alte tari?
Salut, am o problemă. De curând mi s- a spart display- ul telefonul și am gasit un kit de reparație a ecranului, dar nu știu dacă este eficient. https://m.emag.ro/kit- pentru- reparat- ecran- ...? (mai mult)
Ceva aplicație pentru Android sa mărească viteza la jocuri? Ma refer sa se miște mai repede, sa nu mai fiu nevoit sa aștept sa învârtă diferite chestii câte 10 sec. Exista asa ceva...? (mai mult)
Imi puteti recomanda un Telefon cu bateria mare? Sa tina mult.
Am o problemă. Nu mă pot decide ce telefon să îmi cumpăr dintre iPhone 11 Pro Max și Samsung S20 Ultra. Spuneți- mi, vă rog, care dintre ele credeți că ar merita să îl cumpăr....? (mai mult)
Acum vreo câteva luni am primit un Huawei Mate 20 Lite, după ce i- am făcut update la Android 10, unele iconițe și lucruri încă rămân pe ecran și se văd mai slab, iar asta mă...? (mai mult)
Am un abonament de la Vodafone de vreo 3 ani de acum si platesc in jur de 50 de lei pentru 20 gb net, cu minute si sms nelimitat si nu stiu cate min internationale. Cum pot ...? (mai mult)
Heyyy. Spuneti-mi cum as putea, in timpul unui apel sa folosesc castile pentru sunet si microfonul de la telefn fiindca cel de la casti e stricat
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
How I met your mother
Esti un fan adevarat al serialului How I met your mother? Afla acum!