E posibil sa reapara un numar in agenda pe care l- am sters? L- am sters 100% din agenda si de pe whatsapp si acum, imi aparea la cine s- a uitat la story pe whatsapp cu nume cum era salvat inainte si...? (mai mult)
mi- am luat de curând un iphone 7 de pe un anunț pe Facebook, capacitatea maxima a bateriei este de 100% si întreb daca celălalt posesor avea de exemplu 80% din sănătatea ei si dupa ...? (mai mult)
De ce, când vreau să intru pe un site pe google îmi scrie: "Conexiunea nu este privată"?
Știe careva ceva aplicații (telefon, Android) pentru semnături? Sau ceva un site? Mă interesează să scrii un nume/cuvânt şi să îți facă o semnătură. Nu contează prea mult dacă se pot...? (mai mult)
Pot sa platesc abonamentul Netflix si la Vodafone? Cu cardul nu pot plati, ca am dotorii si imi opreste tot ce bag.
Dacă am un iPhone și am abonament la digi și vreau sa- mi iau o cartela de Orange din cauza ca nu am net intr- o zona in care stau, o sa- mi dispară toate conversațiile și o sa mi se șteargă toate...? (mai mult)
Astazi mi- a cazut telefonul deja spart din mana si am observat ca in locul spart (undeva in dreapta sus) a aparut o pata neagra de cam 2 cm patrati. Luni il voi duce la reparat, dar am o intrebare: Credeti...? (mai mult)
Se poate face cost suplimentar pe messinger? Adica a venit un tip la mine si m- a intrebat daca ii pot da telefonul sa dea un mesaj pe mess si eu baiat bun i l- am dat si prietenii mei mi- au spus ca mi-...? (mai mult)
are ceva dacă îmi cumpăr un iPhone codat pe at&t Anglia și îl folosesc cu gofree? Adică se poate bloca sau ceva de genul?
Cum poți sa iți pui orice alarma pe iphone fără sa plătești?
Au toate telefoanele GPU?
Buna, am o intrebare, maine plec cu un proiect in Macedonia si nu stiu cum sa fac sa ma net pe drum inclusiv acolo. Sunt pe abonament la telekom si am auzit ca ii foarte scump roamingul acolo, plus ca...? (mai mult)
Ce telefon as putea sa imi iau cu o camera foto cat mai bună posibilă în bani 1200-1300 lei? Urgent!
Am un telefon Samsung GALAXY S8 si are probleme cu scanerul de amprente. Imi zice de fiecare data "nicio potrivire" si trebuie s- o reconfigurez mereu. Inainte imi facea asta o data la cateva luni...? (mai mult)
Buna seara. De azi dupa amiaza nu mai am acces la internet pe telefon. Inainte de orice, va spun ca nu am umblat in nici un fel de setari, asa ca asta e exclus. Reteaua Orange. Dar am pus o cartela...? (mai mult)
Cat tine bateria la Huawei P30 lite avand in vedere ca e de 3340 mah stand pe Facebook, Instagram, whatsapp dar fara sa-l forjezi?
Cum vi se pare Samsung s7 in 2020?
Vreo aplicație pentru a asculta muzica de pe yt cu telefonul blocat?
Am un iPhone 6 și am o restricție pe Appstore. Nu am voie sa descarc aplicații cu memorie peste 200de mb cu datele mobile.
am plătit mai demult 11 lei lunar de pe card pentru o opțiune la o aplicație. Cum fac sa anulez acest "contract "? Țin sa menționez ca am iPhone
Când ascult muzica pe telefon se aude un bazait dar nu tare, se aude ascuțit, abia acum mi-am dat seama, ce sa ii fac?
am și eu o întrebare, as vrea sa îmi cumpăr un iPhone xr și as vrea sa îl cumpăr la abonament, cât ar fi prețul pe luna? Sau sa îl cumpăr sh?
M- am portat de la Vodafone la Telekom. Problema e ca am ultima factura neplatita la Vodafone. De obicei o plateam la un magazi, ii ziceam doamnei numarul de telefon si vedea ce suma am de plata....? (mai mult)
Salut, un iPhone codat din Anglia stiu ca merge decodat cu r sim pe Telecom si Orange. Exista o metoda sa il poti folosi si pe Orange?
Cum pot să- mi curăț "gaura" pentru căști de la telefon? De fiecare dată când bag căștile, nu se aude sunetul foarte bine, trebuie să mișc cablul. Bănuiesc că s- a stricat gaura, nu? Nu...? (mai mult)
Am nevoie de o aplicatie care inregistreaza convorbirile, am incercat cu 2 aplicatii insa se aude doar vocea mea, nu si cea a interlocutorului. Am Android 9.
Bună, mai merita sa îți iei un iPhone se în ziua de azi? Am găsit unul pe olx destul de impecabil la 500 roni cu toate accesoriile în cutie. Mi- am dorit demult modelul asta, numai că la momentul...? (mai mult)
Deci telefonul meu (LG G7 s- a defectat si nu a putut fi reparat in garantie si am primit suma intr- un cont bancar(1700 ron). Acuma nu stiu pe ce sa ma orientez ca pe LG sigur nu.Am bani de ultimul model...? (mai mult)
În cele din urmă mi- am luat Huawei nova t5, dar ma bate tehnologia. De câte ori îl deblochez, îmi apare o căsuța cu: telefonul este în stare optima sau ca s- a golit nu știu cata memorie. Cum...? (mai mult)
Ce parere aveti despre Huawei P30 Lite?
Ce parere aveti despre acest telefon? Merita sa- l iau? Camera aia frontala cam micuta 20mpx spuneti- mi pareri despre el la tot telefonul https://www.emag.ro/telefon- mobil- xiaomi- redmi- ...? (mai mult)
Detun un j3 model 2016 si am o problema destul de enervanta. Cand vreau sa activez reteaua de wifi, efectiv telefonul se "joaca" cu mine. Dau sa se activeze ori nu merge ori apare ca a...? (mai mult)
Ce ati alege din Samsung A70 si Huawei P30/ P30 lite?
Nova T5 vs. Samsung a51. Pe partea de foto ma intereseaza.
Bună, dacă am 2 abonamente unul trecut pe numele meu și altul pe alt nume și vreau sa îl trec și pe ala pe numele meu și dacă nu mai plătesc pe unul dintre ele mi le va opri pe amândouă? Chiar...? (mai mult)
Ieri telefonul pe care îl dețin a primit actualizare la Android 10. Dețin Huawei P Smart 2019, sunt în rețeaua Vodafone. Asta după ce ulterior am primit un SMS de la Vodafone în care mă informa...? (mai mult)
Mai duce Samsung S9 Plus un an jumate sau 2 ani?
de curand m- am hotarat sa- mi achizitionez un telefon la abonament, la Vodafone, mai exact. Ideea este ca nu prea stiu cum functioneaza chestia asta cu abonamentul si inainte sa ma duc la...? (mai mult)
Orange e cea mai buna retea de telefonie mobila sau digi?
As vrea sa aflu si eu cam cat tine bateria la un iphone 6s?
Are ceva daca o intrat mizerie la difuzor la telefon?
Poate a mai intampinat cineva problema asta si- a gasit o rezolvare. Acum 3 luni am achizitionat un Samsung galaxy A50 de nou. Pana pe data de 27 februarie 2020, nu avea nicio problema. Fiul...? (mai mult)
Știți cumva cum pot debloca un iphone blocat icloud?
Merita sa dau 1650 lei pe Samsung a 51 cu 6 gb ram? Sau sa astept sa mai scada ori asta ori cel cu 4 gb ram?
Imi spuneti cateva motive sa cumperi un smartphone cu ecran AMOLED peste IPS LCD?
Am un telefon Huawei y5 2019 cu Android 9 si vreau sa-l resoftez la Android 7 nougat. Se poate?
Salutare! Am achizitionat de curand un Allview x4soul, a functionat ok, dar acum, nu se mai aude nimic cand intru pe Youtube sau cand ma suna cineva. Mentionez ca functioneaza difuzorul, se aude in...? (mai mult)
Am un telefon Samsung Galaxy J3 2017! Aseară s-a blocat deodata, nu reacționau butoanele si nici ecranul! Avea baterie. Ce poate avea?
sunt interesat sa-mi iau un Huawei p9 lite 2017 si amprenta este rotunda sau patrata si daca ati putea sa-mi dati un site de incredere care vinde acest telefon si dau funda suta la suta
Am citit cateva review-uri pentru acest telefon Xiaomi Redmi Note 8 Pro. Acest brand Xiaomi este bun de ceva?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
pandy întreabă:
FCatalinf întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Voltaj
Stii toate melodiile formatiei Voltaj si te consideri un adevarat fan? Hai sa vedem cat de bine cunosti formatia!