Salut, as vrea sa stiu si eu cum se numeste acest Allview, dau funda https://uploadimage.ro/4Gcx/20200222_190955.jpg https://uploadimage.ro/4Gcy/20200222_191000.jpg
Salut, am cumparat un iphone xr, are o baterie lithium, trebuie sa o formatez? Bateria nu tine. Telefonul este nou, are capacitatea la baterie 100%, ce sa fac?
mi-am cumpărat recent un Samsung a10 si din pacate nu am putut să-l las prima dată sa se încarce 100%, o sa existe consecințe?
De unde pot sa gasesc o sticla pentru spate de diferite culori ca sa o schimb si sa fie la fel de buna ca cea de fabrica pentru Samsung Galaxy S8? Si cam ce pret ar fi, ca mult cred ca-s fake
Am si eu o intrebare legata de iphone 11 si Samsung note 10 plus... Nu o sa fie o intrebare de genu care dintre cele 2 e mai bun. As dori sa stiu opinia unui detinator sau in cazul in care...? (mai mult)
Mi- am dezinstalat din greșeala snapchat- ul și mi s- au șters toate pozele. Va rog dacă știți ajutați- mă și spuneți- mi cum sa procedez sa mi le recuperez. ( de pe Android) Mulțumesc...? (mai mult)
Cum se schimba camera pe iphone 8 plus? In simplul mod photo, efectiv merge de capu ei, uneori foloseste camera telephoto, alteori camera wide. Am ultima versiune de ios.( 13.3.1)
Cand vor aparea telefoane quad-SIM?
am pus o cartela Orange intr-un telefon si am pus pinul de vreo 10 ori si mi-a zis a fost blocata definitiv si nu mai merge nici o cartela pe acel telfon ce pot face
Nu mai am numarul pe care am facut adresa de mail, cum pot sa o recuperez?
am o intrebare, daca de exemplu vreau sa fac un abonament la o firma de telefonie si nu am un istoric la ei, adica am facut recent 18 ani, se poate? Ma intereseaza un telefon...
Salutare, merită să dau atâția bani pe un iPhone 11 pro max? Menționez ca vreau sa îl iau pentru gaming
IPhone 11 verde sau Samsung Note 10 Plus Aura Glow?
Buna seara. Mi-a aparut pe telefon notificarea "Telefonul tau a fost localizat". Dar eu nu am dat cautarea telefonului meu. Ce poate sa insemne asta?
As vrea sa stiu daca exista o modalitate de a bloca un numar de telefon, pe Huawei, fara ca acesta sa mai apara vreodata. Daca blochez un numar, adica il bag la lista neagra ca atat imi ofera...? (mai mult)
Salut.Am și eu o problema cu conectarea la wi- fi a unui telefon. De aseară și până astăzi a fost o problema la internet (nu numai la mine, ci zonala), a fost rezolvată, iar pe telefonul meu merge...? (mai mult)
Salut, am un telefon Xiaomi redmi note 7 și mi se pare că se duce bateria cam repede (într- un meci de pubg cam 15- 17%, bateria de 4000mAh) e normal? Când intru sa vad detaliile îmi arată că ecranul...? (mai mult)
Stiti de mystery box? Mai am nevoie de 2 carti, una la 1000€ si una la periuta electrica. Intrebarea e, chiar asa de usor e sa castig? Sau intra gen in tragere la sorti dupa ce am completat?
Daca m-am portat de la Orange pe digi acum 2 luni, dupa cat timp pot face inca o portare?
Inainte cand sunam pe cineva si acea persoana vorbea cu cineva mie imi aparea "Apel in asteptare". De exemplu daca tata vorbeste cu mama la telefon si eu o sun pe mama nu imi apare ca sunt in...? (mai mult)
Salut, am in telefon Xiaomi redmi note 7 cu miui11 și Android 9, pe care îl folosesc de 2 săptămâni, as dori sa știu cam in cat timp ar trebui sa mi se facă update- ul la Android 10, dacă...? (mai mult)
Ce păreri aveti despre site- ul PHONEGSM? Unii pun recenzii de o stea și spun că au venit telefoanele sparte sau cu pete pe ecran și cei de la site scrie după ca telefoanele sunt originale și că...? (mai mult)
Daca m-am portat la Digi și vreau să mă întorc la Orange, cat timp trebuie sa treaca?
Ce au căștile astea cu fir? Am cumpărat niste căști si cand vreau sa ma joc un joc ma trezesc ca se aud invers! Ce sa le fac?
Aveți idee unde aş mai putea găsi (dacă mai există) pe la vreun magazin modelul de telefon Motorola Razr V3 sau V3XX sigilat, nou? Mulțumesc!
Am o problema cu telefonul S8. Cand vorbesc la telefon se aude incet. In rest cand vorbesc pe camera sau ascult muzica se aude normal. Ce ar trebui sa fac?
Ce parere aveti despre A6+ 2018 vreau sa-l achizitionez!
Vreau o parere, eu am un Huawei mate 20 lite si as vrea sa- mi cumpar Huawei p 30 lite link: https://mediagalaxy.ro/telefon- huawei- p30- lite- 128gb- 4gb- ram- dual- sim- peacock- blue/cpd/SMTP30LITEDSPB/....? (mai mult)
Am o problemă cu căștile. Acum câteva zile am ieșit cu ele afara și le- am pus în buzunarul gecii. După ce le- am scos, mufa a început sa facă figuri când am introdus- o în telefon....? (mai mult)
M-am uitat la un film pe net si de atunci imi tot apare ceva la calendar, banuiesc, ca este un virus. Tin sa mentionez ca am Iphone si nu stiu cum sa stopez asta. Stie cineva ce e de facut?
aș dori sa imi iau un telefon nou, dintre Samsung s10 si iphone 11 avand in vedere performanța, bateria, utilizarea mai rapidă si de lungă durată, aștept răspunsurile pentru a lua...? (mai mult)
Astăzi la ora 16 o da imi duc telefonul la reparații, vreau sa stiu cat timp va dura aproximativ sa mi-l repare (schimbare display la un Samsung A70)
Salut, ce aplicații trebuie să instalez pe laptop windows 7 pentru deblocat telefoane?
Am blocat niște persoane la telefon. Am iPhone 11. Exista posibilitatea sa văd mesajele blocate? La Samsung știu ca le vedeam in setări la mesaje blocate
La mulți ani! Revin cu întrebarea deja postată în urmă cu câteva luni în legătură cu smartphone- ul pe care îl dețin de ceva timp, deoarece aș dori mai multe opinii/sugestii/sfaturi/recomandări...? (mai mult)
ce sa aleg dintre iphone x la mana a doua sau Samsung s 10 e?
In legătură cu Android 10 la Huawei p20 Pro, am verificat daca are vreo actualizare(manual), nu are nimic, am un prieten cu Huawei p20 pro și el a facut acel update, iar mie nu, de ce oare?
Am incercat si eu sa sun nu stiu daca stiti la un nr pus pe teaserul de la fortnite, dar era din America/California si a durat ceva gen vreo 27 de secunde dar am sunat de mai multe ori, oare pot fi...? (mai mult)
Iphone 11 sau Note 10 PLUS? De ce?
În ultimul timp imi tot caut un SAMSUNG NOTE 10 PLUS la un pret accesibil.Am găsit unul cu ajutorul compari.ro pe un site numit GSMPHONE.Un SAMSUNG NOTE 10 PLUS AURA GLOW la ei costa 3640lei. Spune...? (mai mult)
Bună, ma poate ajuta cineva în legătură cu un Samsung A70? Nu știu cum pot înregistra ecranul deoarece nu are funcția asta, are vreun secret? Dacă nu, ce aplicație pot folosi?
Din neatentie am uitat modelul de deblocare al telefonului, ce pot face? Am un Samsung a5 2017 cu Android 8.0 si nu am chestia cu model uitat, pe care sa dau sa ma conectez la contul google.
Telefonul meu p 30 Lite își dă restart în jocuri, mă joc pe el 10 20 de minute (nu face mereu așa), de la ce este?
Am primit un apel de la acest numar +40790.663.631. Stie cineva ce numar e acesta, ce retea?
Hei TPU. Mi- am cumpărat o cartela de Digi cu 2 euro și am activat- o pe 26 ianuarie, iar ieri 16 februarie mi- a expirat creditul și nu înțeleg de ce deoarece nu a trecut încă o lună, dar am...? (mai mult)
Noroc, TPU! Mi s- a dus soft- ul pe telefon..cum bag iar Android cu USB de pe PC? Daca puteti sa- mi aratati un tutorial, ceva... sau sa- mi explicati pasii si ce programe trebuie sa descarc, multumesc....? (mai mult)
De ce imi scrie de 2 zile cod MMI nevalid si nici nu ma lasa sa sun?
Aceasta întrebare este adresată utilizatorilor Samsung Galaxy S10 sau cunoscătorilor. 1. Ce părere aveți despre telefon? Merita daca vrei să- ți faci un upgrade la un telefon bun, de durată?...? (mai mult)
Am o intrebare legata de vorbitul in conferinta pe telefon. Am abonament la Digi de cel putin 6 luni si am observat ca nu pot face conferinta pentru a vorbi 3 persoane in același timp, am...? (mai mult)
Dacă am spart capacul de pe spatele unui S10+ poate sa afecteze water rezist?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
FCatalinf întreabă:
pandy întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre delfini
Delfinii sunt printre cele mai inteligente animale din lume. Tu cat de multe stii despre ei?